Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 684
  • 595
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Добър вечер и от мен, отчитам се с каро на лицето, тривитаминол на косата, 8в1 на ноктите + крем на лицето, крем на крачетата, рициново масло на миглите и веждите, околоочен крем.

# 226
  • София
Момичета , я кажете това каро дето го правите на маска  за какво всъщност се използава , в смисъл за бръчки , избелване и т.н. и колко често го правите?

# 227
  • Пловдив
idi , карото действа почистващо /бори се с черните точки, завяхва пъпки и като цяло много добре почиства кожата на лицето/. Аз лично го слагам 2-3 пъти в седмицата.

Днес се отчитам с масло на краищата на косата, лосион за тяло, грим, оправени вежди.

# 228
  • София
idi , карото действа почистващо /бори се с черните точки, завяхва пъпки и като цяло много добре почиства кожата на лицето/. Аз лично го слагам 2-3 пъти в седмицата.

Днес се отчитам с масло на краищата на косата, лосион за тяло, грим, оправени вежди.

Благодаря ти.А щом чисти черни точки дали е подходящо за тинейджърката ми?

# 229
  • Пловдив
Дали ще даде ефект не знам, но със сигурност няма да й навреди, аз го ползвам още като бях 13-14 годишна.
Днес се отчитам с лосион за тялото, грим и оформен маникюр.

# 230
  • Varna
Добър вечер, дами!  Hug
Извинявам се предварително за глуповатия въпрос, но какво е това "каро"? Защото аз се сещам само за крем за бръснене с това име  Whistling
Ако трябва да се отчитам с нещо, то днес мога да се похваля единствено с лек грим.

# 231
  • Пловдив
Fluffy^^ в пост 227 съм написала как се използва  Wink иначе за кремът за бръснене става дума  Peace

Отчитам се с маска на лицето, лакирах се и обичайните неща преди сън
Скрит текст:

Много красавички ми се губят  newsm78

# 232
Здравейте!какво бихте ми препоръчали за наченки на бръчки под очите,нещо домашно приготвено?На 30 съм  Laughing ,Масло от пшеничен зародиш преди си нанасях отвреме на време,ще си взема пак ,дококото знам добре се отразява на кожата.Общо взето мн мразя да се мацам и да стоя по сумати време,но ще се налага до отделям по някоя друга минута за такива неща,че годините си напредват  Laughing

# 233
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Завърши една натоварена за мен седмица....
Сега ме очакват 4 дни ваканция....

Имам планове за разкрасяване, но по-добре да напиша като го свърша....
Деси, много хубав маникюр!
Обещавам да съм по-редовна през уикенда.

# 234
  • Пловдив
В момента най-разкрасително би ми се отразил сънят,но...няма, дори имаме чужд човек вкъщи и пак ще легна късно....
Ще си правя каро и нещата, които слагам преди сън.

Lion_Dess , домашно забъркано не се сещам, освен този пшеничен зародиш може да нанасяш и масло от гроздови семена, може и да разгледаш за околоочни кремчета в някоя аптека...

# 235
В момента най-разкрасително би ми се отразил сънят,но...няма, дори имаме чужд човек вкъщи и пак ще легна късно....
Ще си правя каро и нещата, които слагам преди сън.

Lion_Dess , домашно забъркано не се сещам, освен този пшеничен зародиш може да нанасяш и масло от гроздови семена, може и да разгледаш за околоочни кремчета в някоя аптека...
Mда,а вие какво използвате,може и някакви продукти за под очи,ако някой е ползвал и е доволен? Simple Smile

# 236
Добър вечер, красавици!  Hug
Не съм се разписвала скоро тук май, та да се отчета разкрасително от днес - ексфолирах тялото, направих маски на лицето и косата, скъсих ноктите и сложих заздравител.
Боби, приятна почивка!
Хубав уикенд на всички!

# 237
  • Пловдив
Lion_Dess, в момента използвам това
Скрит текст:

Доволна съм и от този гел от аптеки Лечител
Скрит текст:

За околоочната зона използвам масло от праскова, кайсиево масло и масло от гроздови семки.

# 238
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Днес поспах до 7.30..... друг човек се чувствам.....
Вчера малко наруших диетата - бях на пицария с приятелки, но днес си продължавам по план - плодов ден.
Трябва да отида да си купя плодове, но вятърът е ураганен....

За почивните дни план - да скъся нокти, да пусна епилатор, да си направя маска на лицето....
Вчера си купих 3-минутната маска на Regal и снощи си я направих.... ползвала съм я преди години... като за първо ползване сега.... нямам отзиви, но кожата ми беше мекичка.

Хубав съботен ден от мен!
Прекрасен уикенд!

# 239
Ейй, още ли сме на Коледната тема?  Laughing
Чета ви от дъжд на вятър, нека се разпиша. Всички спят още и е тихо и спокойничко...

При мен нищо ново в общи линии. Почивка след сесия сега...
На разкрасителния фронт стандартното - маски за коса, купени, че ме мързи  Crazy, почистване на лицето - кремове, мицеларни води... Малко се бях изоставила покрай изпитите, но пак влизам в час.
Похвалвам много новата серия лакове GR Color Expert, издържат супер много на моите нокти, имат блясък и интересни цветове, за 2 лева разкош..  Heart Eyes Ето 32 номер на моите нокти, на 3-4 дни.
Скрит текст:

Боби, аз пък тази маска регалската така и не видях ефект от нея...  newsm78 Накрая я слагах на ръцете си, пак като маска, че там ми е много суха кожата.

Lion_Des, oколоочната ми грижа е на Uriage Isoliss, много си го харесвам. По принцип все още нямам проблем с тази зона, но кожата ми е мекичка, без кръгове и сенки.  Heart Eyes

Днес ще ми доставят нова книжка, мисля да се отдам на релакс следобяд. Веждите трябва да оправя.. Но преди това е време за закуска, че дребосъчко май се чува вече...
Хубав съботен ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт