Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 686
  • 595
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви момичета и приятен уикенд на всички! Simple Smile

# 241
  • Пловдив
Bили, коя е книжката, която чакаш?

Днес ще се отчета с масло на краищата на косата, лосион за тяло, грим и обичайните неща преди лягане.
Поръчах си черната маска на Ейвън, някой има ли мнение за нея?

# 242
Bили, коя е книжката, която чакаш?

Десии,
Скрит текст:
Heart Eyes

# 243
Привет Красавици!  Hug

Май цяла седмица не съм се разписвала.. имах натоварена седмица.
Разкрасително си спазвам обичайните неща - маска на косата, лицето, кремчетата... обаче с хранителния режим съм на никъде  ooooh! нещо волята ми не е на моя страна в последно време...  Blush
Силно се надявам скоро време да успея да вляза в някакъв режим... сигурно Ви омръзна да го четете това...  Mr. Green
За утре съм планирала неделно разкрасяване.. честно казано в това дъждовно и грозно време.... какво да е освен релакс, книжка и разкрасяване....

Боби, приятна и пълноценна почивка!

Хубав уикенд на всички!  Hug

# 244
Здравейте милички,
чета ама няма какво да добавя много. Разкрасявам се както мога и когато имам желание най-вече, когато нямам настроение ама грам не ми се маца и чак ми е досадно.
Една мацка ми каза да внимавам много защото към кремевете се пристрастявало и все мажеш ли мажеш.
Надявам се всичко с вас да е наред.
Боби, ти си вихрушка  Wink Wink Wink

# 245
  • Пловдив
Днес се отчитам с лосион за тяло, грим, рициново масло на миглите и веждите, крем около очите, крачетата и лицето. Маникюр от вчера
Скрит текст:

# 246
  • при моите деца .....
Привет!!!
Днес се отчитам само със сменен лак....
Бяхме на детски РД - не ми остана време да скъся ноктите.... малко наруших диетата....
Сега съм си приготвила ориз с праз за утре....
Това е от мен!
Хубава вечер!
Успешна първа седмица на февруари!  Heart Eyes

# 247
  • при моите деца .....
Добро утро, притита!

Днес  и утре съм на работа в магазина.

Пожелавам един усмихнат, щастлив и изпълнен с радост ден!
Спорна и доходна първа седмица на февруари!

# 248
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!

Сама ли си пиша?  newsm78
При нас има сняг..... Дано вали и другите дни...
Следващата седмица Марти е на бяло училище - е, ако има сняг.
Вчера имах натоварен ден - след работа на танци.
Това е разкрасителното - нали трудът краси човека!
Направих и режимен ден. Продължавам днас!
Днес още не знам дали съм на работа....
Може и да почивам....
Ако почивам - ще се разкрасявам и ще ви досаждам....

"С новия ден идват нови сили и нови мисли."
Еленор Рузвелт
Хубав вторник!

# 249
Здравейте дейни красавици!
Тези дни само чета, но днес и ще се включа.
Тематично съм лакирала ноктите в телесен нюанс, тренирах до преди малко с Руми. Следва душ, лосионче. И излизам навън. Не съм от най-тематичните, но утре повече Simple Smile
Чета "Кривата на щастието" от Иво Иванов. Страхотна и много вдъхновяваща книга. Кратки истории, които те карат да се замислиш за истински важните неща! Ще споделя някоя история и с вас, тези дни. А вие какво четете?
Натъкнах се на предложение за ботокс терапия за коса, някоя от вас правила ли си е подобна? И ако да, какво точно представлява и за каква коса е подходяща?

# 250
  • София
Здравейте и от мен!
  ((Keiti)) ,аз ползвам една ботокс маска на Лореал и не е лоша.Ампулата обаче от серията не ми харесва.Днес фризьорката ми се очуди като й казах че ми харесва ботокс маската.Каза че била за по-изтощени и увредени коси от моята.Правя си я аз в домашни условия маската.
  * Боби * ,приятели скиори и ски учители казват че на Витоша в момента е зимна приказка,само за каране на ски,меко време и хубав сняг.Рай за децата!Дано се задържи и другата седмица и Марти с кеф да се попързаля.
  Отивам да си взема сега едно душче и да си пробвам новия шампоан.Добре ме подсетихте че и ботокс маска си имам,може да се понаклепам.
 Вчера много лошо си счупих нокът,сега ще има да чакам минимум седмица докато израстне.Много е крив и грозен  Sad

# 251
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Днес ПОЧИВАХ - буквално.....
Нищо разкрасително освен следобеден сън  Embarassed
Пооправих къщата, но малко, все пак си бях решила почивен ден  Mr. Green
 *Bubble*, над Етрополе има ски-писта, но ние с ММ не караме ски и не сме водили Марти.
Сега има други ученици и гледам снимки със сняг... карат ски....
Дано се задържи.
Сигурно ще е купон - РД без родителите.....
В петък съм на обучение в София, но освен датата и темата - друга информация - нямам....
Отчитам се с пореден режимен ден, но зелето беше солено.... ще се премеря утре след танци.... тогава давам най-сериозен минус  Mr. Green
Хубава вечер!

# 252
Добър вечер и от мен! Hug
Разкрасително днес направих маска на лицето и се лакирах (за първи път тази година  Embarassed )
Keiti, ще ми е интересно да споделиш някоя от историите. Аз в момента чета трилогията "Мафията на майките" на Керстин Гир- леки и много забавни книжки. 

# 253
Привет и от мен!   Simple Smile
Да се разпиша, че ей така ще си мине и този ден...    Laughing

Умувам върху маникюра, но и с педикюр трябва да се заема. Още пия кафе и обмислям подаръка на ММ за 14-ти.
Искам и някаква хидратираща маска/терапия да си направя на лицето, от студа много ми е изсъхнала кожата.   Confused

# 254
  • при моите деца .....
Привет!
Днес се отчитам с ранно ставане - в 5.15, 60 коремни преси, 1 час танци, режимен плодов ден.
1 час следобедна дрямка - разкрасяващо  Embarassed
 Feeling, моят маникюр не е оправян сега в студеното време  Embarassed

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт