Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 690
  • 595
  •   1
Отговори
# 255
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Не знам защо, но се събуждам уморена.... Не спя добре...
Доволна съм от показанието на кантара! Продължавам 90 ДД!

Утре съм на обучение в София!
Обичам да пътувам, да се срещам с хора.

Пожелавам ви един запомнящ, великолепен и вълшебен ден!

# 256
Здравейте красавички! Къде сте?

Отчитам се със ставане в 5;00. Маска на косата с тривитаминол, бадемово масло, оцет, жълтък и ракия! Но след отмиването получавам сърбеж и то само в долната част на главата, и това е, като че ли, откакто започнах да слагам жълтък, та май ще е последния път. Поработих. След работа почетох, починах. Махнах лака за нокти. Ще ги оставя ден-два да починат. След това разкрасих дома. После тренирах с Руми. И се видях с приятелка, а следтова и с МП. Доволна вечер Simple Smile

Боби, радвам се за теб и се гордея с теб! Продължавай с 90ДД!
*Bubble* благодаря за информацията за ботокс маската. Иска ми се с нещо да подсиля краищата на косата ми. Заплитат се, а не е нацъфтяла. Слагам кристали. Правя маски, домашни. Но ми се иска да я подсиля и поглезя с нещо по-професионално, та се оглеждам. Hug

Спокойна нощ!
И един изпълнен с много щастливи срещи петък!

# 257
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!

Познайте кой се събуди в 6 в почивния ден  Grinning
Започнах деня с 60 коремни преси.

Вчера бях на София на обучение - имах много хубав ден - видях се с най-добрата си приятелка от студентството.... А после - кошмарно прибиране по непочистена "магистрала"  Shocked

Марти иска от днес да събираме багажа - в понеделник тръгва на бяло училище.
Като закуся - 2 ябълки - мисля да скъся ноктите... Това по темата ръзкрасително
Днес кантара ме зарадва отново - имам малък минус, но довечера съм на РД - ще наруша диетата.

Щастлива, споделена и много нежна събота!
"Нека да си кажем, че вчерашният ден е отминал. Утрешният още не е настъпил. Но днешният може да се изпълни с чудеса, като знаем, че стоим на прага на нещо ново и прекрасно.."
Ърнест Холмс

# 258
  • русе
привет! Само ви чета ,не ми се пише ,все не намирам време.Тая година, уж мислех  да съм редовна с  клековете и коремните преси,но стигам до 20 -25 и се задъхвам. #Cussing outВечер или сутрин ги правите ,има ли значение? #Crazy      Поне се мажа с рициново масло ,8в1 на евелин ,че ноктите ми се разслояват и не стават за лакиране  Лек и снежен ден  Hug

# 259
  • Пловдив
Днес се занимавам с разкрасяване на дома, по-късно ще сложа каро на лицето и тривитаминол на косата. Тези дни правя схемата с Евелина 8в1. Вечер съм редовна с рициновото масло, околоочния крем, кремът за лице и за крака.

# 260
Здравейте, красавици  Hug
Не съм се разписвала скоро, но днес се чувствам много ползотворна, та реших да се отчета и тук.
Сутринта станах- изпих джинджифиловия чай+ чаша вода с лимон и се метнах да тренирам с Руми + кик бокс  Peace. Направих си омлет с авокадо за закуска..и отидох да пазарувам, чистих и сготвих печени пилешки бутчета във фурната със спанак с лук, сушени домати и моркови за обяд. Страшна вкусотия се получи.
Разкрасително направих маска на лицето- затопляща, много ми харесва. Изкъпах се, намазах се с лосиони и сега мисля да гледам новата серия на сериала ми.
Прочетох назад, че Кейти чете "Кривата на щастието" и аз я прочетох тази година. И то за отрицателно време- не очаквах да ми хареса, но е учудващо завладяваща и поучителна.  Peace
Бобче, Деси- добре, че сте редовни тук, за да поддържате темата  Hug
Добре дошли на всички нови попълнения  Peace
Миналият път явно не са се пратили ноктите, пращам ги сега:

Идва 14-ти февруари, какви подаръци сте подготвили? Аз мисля да експериментирам, като направя френски макарони (като на ноктите ми) на МП, а вие?
Оо..и ще постите ли? Аз, да

# 261
  • Варна
Леле,сигурно не съм писала от 100 години тук  ooooh!
Обещавам да стана по редовнона ,много ми е сладка Дилянка  Heart Eyes

# 262
Привет Красавици!  Hug

И аз от доста време не съм писала.. нещо не ми стига времето от много работа..  ooooh!
Днес се отчитам с разкрасяване на къщата.. маска на косата, маска на лицето, душ, оправих веждите и маникюра + лак... и сега чакам да изсъхне и май ще почета книжка.... Simple Smile
Аз за свети валентин не подарявам подаръци.. не знам защо нещо не е моя празник... Simple Smile
Дилянка, това с френските макарони е много добра идея, аз не съм правила.. да се похвалиш след това какво е станало...
Аз не постя, но когато се чувствам добре спазвам житния режим на Дънов.

Приятна почивка... и успешна седмица на всички!   bouquet

# 263
  • Пловдив
На 14.02 ще сме си ние с едни приятели. Поръчах ето такива чаши
Скрит текст:

за всеки по една /има си и написано име долу на столчето/. Всяка година купувам/правя неща, които ей така си стоят...този път поне ще влязат в употреба...
Аз си поръчах един пръстен /както му викам подготвителния за годежен/, влюбих се от пръв поглед в него та той ще ми е за празника.
Менюто още не съм го измислила, мисля да има топено сирене с корнфлейкс и сладко от боровинки и някаква зелена салата...останалите неща ще се доизмислят /най-вероятно ще е пържола с някаква гарнитура/. Десертът мисля да е торта или баклава.

Няма да постя, никога не съм го правила  Peace

Дилянка, маникюра е страхотен.

# 264
  • при моите деца .....
Привет!!!!!
Днес се занимавам с багажи и оправих маникюра си.
Марти тръгва утре в 9.... Багажът е събран....
ММ тръгва във вторник - започва нова работа - по 4 дни няма да е вкъщи.... И неговият багаж е почти събран  Laughing

Ще мързелувам вечер сама вкъщи....
Но дните ми ще са натоварени - от вторник до неделя всички дни ще работя и в магазина.....
и в училище....
Отчитам се с маска на душата  Mr. Green - сипала съм си чаша вино, може и да повторя.
Признавам си и аз, че вчера и днес нарушавам, но от утре - режимна!
На 14 - Марти ще празнува рождения си ден - след 5-6 часа с 13-15 деца едва ли ще ми се празнува.....
Деси, много хубав подарък!
Дилянка, много хубав маникюр!
Лоренка, ще ти напомням, че си обещала да си редовна  Hug
Красавици,  Heart Eyes
Хубава вечер!
Наздраве с чаша червено вино!

# 265
  • София
Добро утро!
 Пожелавам ви на всички хубав и успешен понеделник!Започвам сутринта с чаша дълго кафе,черпя ви и вас едно виртуално:

Разкрасително си починах в неделята и се сдобих с джинси в цвят шампанско и дантелена бяла блузка.Чакам си и едни маратонки да ми пристигнат.
 С приятели ще отбелязваме Трифон Зарезан в едно заведение,пък довечера насаме с половинката и "Св.Валентин"  Heart Eyes
 Искам да отида на козметик и фризьор тази седмица,с повече късмет се надявам и работното време на салона да мога да хвана,че почти се съвпада с моето.Към края на седмицата имам изпит и ако успея да си взема ден,определено половината ще бъде разкрасителен.

Деси и Дилянка,тазкива вкусотии готвите.Аз за пиле със спанак пък не се бях сещала.Дилянка,ако може някаква рецепта да ми дадеш?

# 266
  • Варна
Добро утро ето ме пристигам  Crazy

Боби  Hug

Вчера се излежавах цял ден ,пълна почивка само смених лака вечерта сега се изкъпах ще се изправям и заминавам на лекции .
Дадох малко почивка от ши-лака сега съм си поръчала фурна и ще си го правя в нас .
И аз се нареждам за рецепта от Дилянка ,добре звучи а и се вписва в 90 ДД диета.

Желая ви прекрасна нова седмица.

П.С Св .Валентин ме депресира нещо може би защото нямам половинка ,нооооо ще си взема още една половинка да станем литър  Mr. Green

# 267
О, разбира се Simple Smile))
Спанакът се задушава с масло (зехтин), моркови лук и сушени домати- до хрупкавост, каквато вие си пожелаете. Аз лично обичам да са леко хрупкави. А пилето във фурната го овкусих с една домашна смеска, както аз я наричам- дижонска горчица с концентрирано доматено пюре и малко вода се разбъркват, като преди това посолявате месото. И разнасянето хубаво по месото от смеската. Тъй като не съм сварявала предварително пилешките бутчета, които готвих, сложих една чаша вода в тавата. Сложих масло по кожата, за да не залепне. И покрих тавата с алуминиево фолио- 50 минути на 180 градуса и след това 10 без фолио, за да се изпече. Общо взето, докато се натренирах беше готово яденето Simple Smile))
Днес цял ден съм по задачи- университета, списанието, но все пак тренирах и свърших доста задачки.
Ето, ако искате да прочетете един от новите ми постове: www.dilyanatabakova.com/the-clothes-and-food-or-sushi-inspiration/
Обичате ли суши?  Party

# 268
  • при моите деца .....
Добро утро, притита!  Heart Eyes
Днес е специален ден за мен - днес рожден ден има дъщеря ми.
Да почерпя, макар и виртуално

Пожелавам й да расте много здрава и усмихната, обградена с много любов и нежност и много, много приятели!

След малко изпращам ММ - започва нова работа....
Дано всичко е ОК. Да е спорна и доходна.

Мисля тези 4 дни, когато със сама - вечер да се отдам на разкрасяване.
Хубав ден!

# 269
  • София
Добро утро!
 Боби,стискаме палци на твоя мъж и дано всичко с работата му тръгне по вода.И тук да пожелая на Марти всичко най-най-хубаво!Голямо слънчице е тя Simple Smile
 Дилянка ,благодаря за рецептата,те всичките зеленийки имам чувството че много бързо се готвят.Поста ти го изчетох на един дъх,а пък суши много обичам.

Разкрасително с нищо не мога да се похваля,в четвъртък няма да мога да си взема почивен ден и пак ще кръстосвам София.Изпити,работа,бързане,задръствания ...
 За трети март сме решили с половинката малко да забегнем на спа.Още не съм решила къде ми се ходи,а докато се чудя места няма да останат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт