Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 736
  • 595
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте , мързеланки и от мен , ама верно сме станали много мързеливи , особено аз не съм писала от много много време тук  Embarassed
Да се похваля с това ,че започнах лазерна епилация на триъгалник и съм много доволна и щастлива. Вчера боядисах миглите  и веждите , понеже съм светла и лятото косъмчетата стават почти бели , пък не ми допада в жегите да съм с много грим  Simple Smile
Нмерих най - накрая моята спирала ( хем евтина , хем страхотен ефект)

Любимият ми парфюм е The one na dolche&gabanna ,  но не е хич летен , така ,че  и аз съм в търсене....
Дилянка -голяма сладурана си и определено бялото много ти отива , страхотни снимки  Simple Smile
Момичета найстина ли  скраба от кафе имт толкова хубав ефект за кожата ,ще взема утре и аз да опитам   Simple Smile

# 406
Здравейте,имам нужда от съвет.Махам си окосмяването над горната устна с лентички,но след това остава восък а и кожата ми е много прожулена и никак не е приятна гледка.Бихте ли споделили вие с какво си махате досадните косъмчета?Нямам възможност за козметик.. Embarassed

# 407
Здравейте,имам нужда от съвет.Махам си окосмяването над горната устна с лентички,но след това остава восък а и кожата ми е много прожулена и никак не е приятна гледка.Бихте ли споделили вие с какво си махате досадните косъмчета?Нямам възможност за козметик.. Embarassed

С лентички, обикновено вечер, след баня. На сутринта кожата вече се е успокоила.
Това, което остава от лентичката, махам с бебешко олио.  Peace

# 408
  • София
 Добро утро!
Започвам традиционно деня с чашка кафе.

jasmina_12 ,къде си прави лазерната епилация?
 За тази спирала съм чела добри отзиви.Хубави са им четките на Мейбалин.
Полинка и аз с лентичките действам когато не мога да отида до козметичката.И после слагам нещо успокояващо и гледам няколко часа да не мокря.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 08:58 от *Bubble*

# 409
Благодаря ви!А каква марка ползвате?Аз на Елеа и сигурно затова така ми става,може би не са толкова качествени..

# 410
*Bubble* - ходя на лазерна в кв Бели Брези на ул. Нишава , триъгалник и подмишници - 85лв , което мисля че е доста добре  Simple Smile

# 411
Здравейте, може въпроса ми да не е за тази тема,но не успях подходяща да намеря,но може и тук да има  дами,които ще знаят нещо по въпроса ми.Според вас мазната коса с шампоан за мазна коса ли трябва да се мие или с такъв за нормална коса?Защото винаги използвах такъв за мазна коса,но наскоро ми казаха,че не е било хубаво да си миеш косата с такъв за мазна коса,а по-скоро за нормална.....не знам и аз какво да си мисля.  bouquet  bouquet

# 412
Jasmina_12 и на мен това ми е спиралата фаворит  Peace винаги, като реша да експериментирам с друга, съжалявам жестоко  Naughty четката е точно "моята" четка. И послесно си бях взела една спирала на Римел, четката хич не напластяваше, омазвах се и я ползвах с тази на Мейбалин, сто пъти по-добър резултат... Даже май така ще ги съчетава, защото пък нейния тук е по-хубав, не е толкова гъст и не става на топченца  Thinking някаква с арганово масло беше.
 Шампоан за мазна коса, ми звучи, като сироп за кашлица: пиеш го и кашляш  Joy Шегувам се  Peace мисля и аз, че е по-добре с такъв за нормална коса, като си регулираш омазняването с масла  Peace метни се в темата за маслата, изчети и първата страница, задължително и ще намериш много полезни съвети  Rolling Eyes

# 413
Jasmina_12 и на мен това ми е спиралата фаворит  Peace винаги, като реша да експериментирам с друга, съжалявам жестоко  Naughty четката е точно "моята" четка. И послесно си бях взела една спирала на Римел, четката хич не напластяваше, омазвах се и я ползвах с тази на Мейбалин, сто пъти по-добър резултат... Даже май така ще ги съчетава, защото пък нейния тук е по-хубав, не е толкова гъст и не става на топченца  Thinking някаква с арганово масло беше.
 Шампоан за мазна коса, ми звучи, като сироп за кашлица: пиеш го и кашляш  Joy Шегувам се  Peace мисля и аз, че е по-добре с такъв за нормална коса, като си регулираш омазняването с масла  Peace метни се в темата за маслата, изчети и първата страница, задължително и ще намериш много полезни съвети  Rolling Eyes

Да аз гледах там,но питах други неща,които ме интересуват и по принцип съм в търсене на хубав шампоан.Може ли някой да ми препоръча шампоан за нормална коса или мазна,от който е останала доволна.Пробвала съм на Рене Фюртере,Фито и един био шампоан от Зоя-за мазна коса и още един био шампоан,от който не бях доволна.Чух хубави отзиви за този шампоан какво мислите вие?Правил косата мека,блестяща и жива, също така и измивал добре.Притеснява ме това,че е на Schwarzkopf и съм чувала,че са силни. Thinking  bouquet

# 414
Благодаря ви!А каква марка ползвате?Аз на Елеа и сигурно затова така ми става,може би не са толкова качествени..
Опитай със Strep, имат и кърпички за почистване на остатъците, и хидратират освен това. Crazy

# 415
Аз на Strep,гледах крем-депилатоар ,става и за лице та се чудих и за него...

# 416
С лентите няма да имаш проблеми, крема не знам, по принцип точно за там с такъв крем, съм много скептично настроена  Thinking

# 417
Аз също съм си с мазна коса и  каквито и шампоани да съм ползвала е все тая , но когато я пипаш по-малко , по-бавно става мазна  Naughty Моята коса я мия през ден и вече ми омръзна постояно да я дърпам с пресата ,та в момента съм в търсене на прическа , която не отнема много време и горене  newsm78
Единственото решение за сега е плитката , та приемам хитри и мързеливи идеи от вас  Hug

# 418
Оооо аз мойта коса не я мия през ден,не съм чак толкова зле с косата  Laughing Някъде на около  3 дни я мия,ама пак ме дразни,че се омазнява и има разлика от шампоан до шамппоан чесно казано......единствения,от който останах доволна беше на Phyto Phytocedrat Но съм чувала,че не е хубаво да се мие косата втори път с един и същи шампоан,но може скоро пак да посегна към него.

# 419
  • София
Здравейте Simple Smile
 Разкрасително се разписвам с нов лак на ноктите,леко подкъсени и подравнени.Взех си и най-накрая нов епилатор на Браун.В крайна сметка заложих на по-евтин модел,по съвет на приятелка и не съжалявам,наистина върши добра работа.
http://www.technopolis.bg/bg/Epilators/Epilator-BRAUN-SE-3170-WINTER/p/834684
 Сдобих се и с нов почистващ продукт за лице на Биодерма от серията Sebium,че лицето ми напоследък е ужасно,дано само не ми изсуши много този продукт и слънцезащитни продукти,за тяло на La roche posay spf 30 и за лицето Avene spf 30.
 В събота съм на козметик и фризьор за подстригване,че и косата ми изстрада много,изобщо нередовните маски и грижи си казват думата Sad

За косите и омазняването,досега не съм открила продукт,който дадейства наистина,аз съм с по-тънък косъм и много бързо ми се омазнява.От шампоаните за мазна коса става по-зле и по-зле,освен това дразнят скалпа и изсушават.Добре ми действат продуктите за обем,например шанпоанът на Loreal Volumetric,който ползвам в момента.Добре ми се отразяваше и този на Керастаз за мазни корени и сухи краища.
 Спирала ползвам сега на Клиник и съм доволна,деликатна е към очите,а аз преди няма и месец изкарах един конюнктивит,който наложи и изхвърляне на старата спирала и замяна с нова.Имах нужда от нещо щадящо.

Общи условия

Активация на акаунт