За тези, които четат любовни романи №13

• 80 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Хера,да на английски ги чета Peace

# 361
Прочетох "Усукани" и много  ми хареса.Някой чел ли е останалите части от поредицата на английски-колко са,за кого са ? Simple Smile

# 362
  • София
.... но ще почакаме да преведат и предната по хронология книга. Crazy

Като нищо и да не дочакаме. Simple Smile

Аз също почнах Чаровника, за първите 150 стр. мога да кажа само - типична-клише-СЕФ-Чикаго Старс книга. Много ми напомня за Рай в Тексас, както и книгата за Моли, но пък е истинско удоволствие да я четеш. Толкова сладко пише, че не мога да се откъсна. Не си спомням нищо за Дийн от предишната, как са го представили там и въобще за какво идеше реч, но тя пък въобще не ми хареса и явно съм проспала тези моменти.

И аз го подхванах този чаровник, засега не съм приятно изненадана, но не съм и разочарована. И аз не си го спомням Дийн от предишната книга  Blush

# 363
  • Пловдив
bubeto10 , първата книга е Заплетени-от гледната точка на мъжа(Дрю май беше) се разказва.
3-та част е за приятелка на Кейт- Дий.4-тата книга е отново за Дрю и Кейт и истории покрай сватбата.

# 364
  • Разпиляна във въображението
Дийн не беше ли използван от героинята от предишната книга, за да ревнува гаджето?

# 365
  • Варна
Здравейте! Преди няколко месеца четох един роман, но за беда не си спомням нито името, нито автора. Героинята отива на някаква обиколка, свързана с Джейн Остин, с един куп лелки и един вкиснат журналист. Може ли някой да ми каже името?

# 366
Дийн не беше ли използван от героинята от предишната книга, за да ревнува гаджето?

Сега вече се сетих с подсказката - ходеха на плаж заедно и на парти в къщата му.
За първи път обаче ми се случва второстепенни герои да са ми по-интересни, в случая Ейприл и Джак и развитието на "семейните" им отношения също с Райли. Блу ми стана някак излишна в цялостната картинка, странна работа ...

# 367
Здравейте! Преди няколко месеца четох един роман, но за беда не си спомням нито името, нито автора. Героинята отива на някаква обиколка, свързана с Джейн Остин, с един куп лелки и един вкиснат журналист. Може ли някой да ми каже името?
Без гордост и предразсъдъци -Александра Потър

Чели ли сте тази http://chitanka.info/text/32606-bezzashtitni-syrtsa ; мнение ?

# 368

Александра Потър- "Без гордост и предрасъдъци " ?

# 369
  • Варна
Много благодаря!

# 370
  • Пловдив
Аз днес започнах друга на Ал.Потър - Индия - рецепта за любов.Ще я чета догодина,че няма да има време утре Mr. Green

# 371

Сега вече се сетих с подсказката - ходеха на плаж заедно и на парти в къщата му.
За първи път обаче ми се случва второстепенни герои да са ми по-интересни, в случая Ейприл и Джак и развитието на "семейните" им отношения също с Райли. Блу ми стана някак излишна в цялостната картинка, странна работа ...

До колкото си спомням, чела съм я доста отдавна, Ейприл се появява и в новата книга на СЕФ - В името на любовта. Тя е една от близките приятелки на главната героиня Джорджи.

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 09:14 от viton

# 372
  • София

Ти ме отчая.  Tired

# 373
  • В къщурката на хълма на феите
а недей .. има големи смешки в книгата .. аз лично я чета в момента и много се забавлявам Peace

# 374
А не не, не се отчайвай - продължавай. То аз буксувам на средата още, че няма време много за четене сега. Забавна е - факт, но ми е изнервяща Блу, та затова се съсредоточавам в другите.

Общи условия

Активация на акаунт