За тези, които четат любовни романи №13

• 80 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • В къщурката на хълма на феите
мда и на мен въз комплексирана ми дойде .. начи първо беше: няма да спя с него, няма да спя с него, после пича дойде и тя само дето червен килим не му опъна и върха на тъпотията беше, че на следващата сутрин си отиде щото предишната вечер поставяла нещата между тях по много различен начин /нищо, че има още една подобна на тази случка няколко дни по-рано, която не промени нещата/ ..

# 376
Честита Нова година! Hug
Бъдете живи и здрави, щастливи и добронамерени. Нека Новата година ви донесе много успехи и сбъднати мечти. Любовта да ви бъде постоянен спътник, а късмета незаменим приятел.
Нека си пожелаем мнооого,много ,нови книжки!
Чета си с наслада "Миниатюристът ",жалко ,че на главната мъжа й се оказа ....
Скрит текст:
...на другия бряг  Shocked

# 377
  • София
ЧНГ и от мен  Hug

Прочетох първата книга от Нощни ловци, голяма боза.... никакъв шанс да почна втора. Последната книга, която ми хареса, беше Лекарство против северния вятър, препоръчайте нещо интересно  Hug

Подариха ми четвъртата част на Кросфайр, но май ще остане за по натам, никак не ми се почва.

# 378
Честита Нова година  Hug
Нека има повече любов в сърцата ни  Heart Eyes
Чудя се какво да подхвана, нещо хубаво, като за начало на успешна година...  пък и малко почивка ми остана  Sad
Тази "Стоманена ласка" ми се стори интересна, коментирахте я по-напред  Thinking

# 379
ЧНГ и от мен  Hug

Прочетох първата книга от Нощни ловци, голяма боза.... никакъв шанс да почна втора. Последната книга, която ми хареса, беше Лекарство против северния вятър, препоръчайте нещо интересно  Hug

Подариха ми четвъртата част на Кросфайр, но май ще остане за по натам, никак не ми се почва.

"Лекарство против северния вятър" и на мен, много ми хареса! Купих си "Вечно твой " от същият автор, хубава е, края ме изненада много !Пробвай с Джоджо Мойс -"Последното писмо от любимия"

# 380
  • София
ЧНГ и от мен  Hug

"Лекарство против северния вятър" и на мен, много ми хареса! Купих си "Вечно твой " от същият автор, хубава е, края ме изненада много !Пробвай с Джоджо Мойс -"Последното писмо от любимия"

Благодаря! Има ли я в електронен вариант?

# 381

Скрит текст:
ЧНГ и от мен  Hug

Благодаря! Има ли я в електронен вариант?

Моята е на хартия, не съм срещала ел.вариант!

# 382
Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви най-вече да сте живи и здрави и непосредствено след това ви пожелавам мноого време за книги!

аз възнамерявам днес да довърша най-накрая Чаровника по рождение, че миналата година не ми остана време Mr. Green

# 383
За много книжки, дами, и най-вече здраве!

Чаровника вчера го приключих и какво да кажа в резюме .. само голямото чакане му беше. Нищо особено, всички бяха достатъчно невменяеми. За мен лично последните две книги са изключително слаби и преспокойно можеше да ни ги спести, но мнения много - току виж пък на някой се харесали.

Започнах Лицето на измамата - Айрис Йохансен, да си пооправя вкуса, че много захаросано ми стана напоследък.

# 384
Аз мъча Елизабет Лоуел, но честно да си кажа- доооста слабички книги

# 385
  • София
За много години и от мен!

И аз ще мъча чаровника, че миналата година го докарах до началните глави. Сега като ви чета, все отлагам довършването му.

# 386
най-общо казано книгата е като коледна новела, само дето я няма коледата - мила, сладникава и определено не особено задълбочена, четеш, забавляваш се на момента и забравяш за нея .. не е от силните книги на авторката, но всички знаем, че не е възможно винаги да си перфектен .. като цяло останах доволна ..

# 387
  • София
Смятам днес да я чета, да видим какво става нататък. Засега нищо интересно.

# 388
  • Стара Загора
За много години момичета! Hug
Завърнах се в цивилизацията но от купони и караоке....не ми остана много време за книги...макар, че в колата на прибиране си довърших втората книга от поредицата на Сюзън Джонсън

# 389
Здравейте! Преди няколко месеца четох един роман, но за беда не си спомням нито името, нито автора. Героинята отива на някаква обиколка, свързана с Джейн Остин, с един куп лелки и един вкиснат журналист. Може ли някой да ми каже името?

Без Гордост и предрасъдъци

Общи условия

Активация на акаунт