За тези, които четат любовни романи №13

• 80 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Плевен / София
Честита нова година момичета
Скрит текст:
Прочетох "Какво се случи в Лондон", но не е нещо незабравимо....

# 391
Честита Нова Година и от мен! Hug Желая ви здраве, щастие и любов! И като казах любов... май вече имам времето да се върна към любимите ми четива  Heart Eyes Очаквам с нетърпение новите ви впечатления и коментари за нови книжки   bouquet

# 392
Скоро коментирахте "Горещи страсти в Рая" на Сандра Браун, но недоразбрах хубава ли е ?
Може ли някой сбито да  ми разкаже основната история, че от анотацията не ми се разясни  Hug

# 393
Интересна е, и аз я препоръчвам.
Скрит текст:
Главната героиня /Скайлър/ се завръща в дома си, който е напуснала след като сестра й се е омъжила за годеникът й. Връща се, защото баща й е болен. Сближава с с Кеш, който е един вид лошото момче на града. Неговата майка е била любовница на бащата на Скайлър. Тя започва да помага в семейния бизнес, който е в лошо положение. Интригата се върти около имението и отношенията в семейството. Двете сестри са осиновени и си съперничат. Историята е заплетена и интересна, има и криминален елемент.
В крайна сметка се оказва, че (бели букви) Кеш е истински син на бащата на Скайлър, но това се разбира чак накрая. Тя му приписва имението и той пожелава да живеят заедно там и да отгледат децата си.
Чела съм я отдавна и малко сбито пресъздавам, но това е основното.

# 394
Благодаря !  bouquet
Наистина иглежда интересна, може би малко по-драматична за моя вкус .

# 395
Да, и на мен ми идва малко дарк, ако мога така да се изразя. Но е интересна иначе и не е предвидима.

# 396
Здравейте,
не знам дали сте го публикували,но тук може да видите кои книги ще бъдат издадени през 2015г. от Егмонт   Peace
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/img-src-http-staticegmontbulga … ichni-romani-376/
По-назад видях,че сте коментирали "Чаровник по рождение". На мен ми хареса,но чак много-не,имаше забавни моменти,но можеше и по-добре.Не съм чела другите от Чикаго старс и май-май няма и да ги започна  Whistling

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 19:49 от borislava_

# 397
  • В къщурката на хълма на феите
мале, честно ви казвам такива усилия за книга скоро не бях полагала .. не знам на какво се дължи, обаче таз Нежна вражда на Джоана Линдзи даже наличието на шотладнци на килограм не я спасва от пълен провал .. с много, ама мноого мерак мога да й дам 2/10 Whistling

и ус(м)уканите прочетох .. и от тях не останах възхитена .. първата книга биваше, ама таз втората .. джий ..

# 398
  • София
Честита нова година момичета
Скрит текст:
Прочетох "Какво се случи в Лондон", но не е нещо незабравимо....

Можеш ли да разкажеш малко повече за сюжета в спойлер?

# 399
Здравейте! Случайно някой да има Обсебена от теб - кн. 4 от поредицата "Кросфайър"  Thinking От data-bg.net са решили само vip потребители да могат да я свалят, а и другаде не я намирам в нета.  Peace

# 400
  • София
Здравейте! Случайно някой да има Обсебена от теб - кн. 4 от поредицата "Кросфайър"  Thinking От data-bg.net са решили само vip потребители да могат да я свалят, а и другаде не я намирам в нета.  Peace

В МБ я има, а темата за търсене на ел. книги е тази - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=815538.255

# 401
Честита Нова Година и от мен, момичета!  Simple Smile Пожелавам ви най вече здраве, много любов и усмивки!  Crazy
Последния месец хич ме няма с книжките! Направих си няколко коледни подаръка: Лондон Роуд, В името на любовтта (Сюзън Е.Филипс), но нищо не започнах!
Не съм следила и много темата, имам да наваксвам какво сте препоръчали, но ми стана интересно, че обсъждахте Джесика Хол и книгите й ''Стоманена ласка'' и Изпепеляване"? Чела съм и двете, Изпепеляване много ми хареса, другата ми беше странна, но не намерих връзката между двете,а се оказва че са от една поредица?  newsm78 Вярно,че героинята от Стоманена ласка се оказа бременна от героя още в началото и не е описано в книгата, но не съм предполагала, че бебето е станало в предна книга?  Joy Обърках се нещо, но изобщо кое свърза двете книги, и коя е липсващата?  newsm78

# 402
hrisi04, не обърквай народа, че да не се почне пак едно питане до небесата. "Изпепеляване" върви в комплект с "В огъня", а "Стоманена ласка" е от съвсем друга поредица и за съжаление единствената издадена.

borislava_, Чикаго старс е много хубава поредица и първите 5 книги си заслужават. В началото бях предубедана, най-вече от това че се четяха прекалено масово, а обикновено точно такива никога не ми допадат.

Значи казвате УсМуканите хич да не ги поглеждам, така си и знаех. Аз продължавам приключенията на Ив Дънкан във втората книга /Игра със смъртта/ и честно казано така съм й набрала, че ми е иде собственоръчно да я удуша. Може ли да те преследва сериен убиец и ти да му се правиш на много ербап?! Недоумявам ... Рамбовката от "Не вярвай на никого" направо е като зайче в сравнение.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 18:21 от evencee

# 403
  • Euskal Herria
И през Новата година ви пожелавам много любовни романи да четете!
Такааа, сега да докладвам аз какво четох  Grinning. След дълго умуване си купих "След" на Анна Тод. Една приятелка, с която вкусовете ни за книги са почти еднакви, я препоръча. Честно, докато четях, бях със смесени чувства - то бива фасони и номера, ама множко ми дойдоха. Но пък постепенно се увлякох и не усетих как свърши. Определено гаден финал, но нали все пак е първа книга - ще се надяваме на хепиенд. Имам забележки към официалното издание относно някои изрази или пък правописни грешки, но те са нищо на фона на фен превода. Съзнавам, че тук усилията са доброволни, ама поне да нямаше толкова несъгласувано по род и число и разни други. Ама пусто любопитство - да видя кое как,та...  Joy Хем винаги си имам едно наум за такъв тип фен преводи и избягвам да ги чета.

Другата книга, която прочетох, е "Джъстис" от Новите видове. Този път лошите бяха от Видовете. Самият Джъстис също се показа инат. Обаче неговата половинка Джеси успя да се наложи за връзката им, че и един вид бодигард му беше  Grinning. И това е фен превод, ама е качествено направен. С удоволствие го чете човек.

Между тези двете четох някои стари, любими книжлета. Сега съм подхванала "Тежко изпитание" на Лора Кей. За момента книгата е многообещаваща, отзиви - след последната страница.

# 404
hrisi04, не обърквай народа, че да не се почне пак едно питане до небесата. "Изпепеляване" върви в комплект с "В огъня", а "Стоманена ласка" е от съвсем друга поредица и за съжаление единствената издадена.

Благодаря за уточнението!  Peace Има ли откъде да си изтегля "В огъня" или някой да ми я изпрати на hristina_tserovska@abv.bg Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт