За тези, които четат любовни романи №13

• 80 375
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
...
Значи казвате УсМуканите хич да не ги поглеждам, така си и знаех. ...

На мен пък ми допадна стилът на Ема Чейс. С удоволствие изчетох както Заплетени, така и Усукани.  Simple Smile

Не е върхът, но персонажите са ми някак близки, хуморът ми допада, сексът е няколко идеи по-реалистично описан отколкото в други подобни четива. Действието е съвременно - на едно място например се споменава песента на Джъстин Тимбърлейк - Огледала.

А може и просто да съм ги чела в точния за мен момент.

# 406
  • Sofia
Честита Нова Година! Бъдете здрави!
Аз отдавна не съм писала...
В момента съм на

А после се каня на

Усуканите и заплетени се каня да пробвам, но да видя кога. Много не си падам по еротичните.

Хриси, в МБ има "В огъня" от двама автори, не знам за кой става дума.

# 407
  • Разпиляна във въображението
след като прочетох последната преведена за тюлените отворих на посоки Идеалният мъж на Гарууд и едва преди края проверих, че е от поредицата, за която реших да е следваща след допитването ми тук. Сега ще продължа с първата Laughing

# 408
  • Плевен / София
Скрит текст:
Честита нова година момичета
Скрит текст:
Прочетох "Какво се случи в Лондон", но не е нещо незабравимо....

Можеш ли да разкажеш малко повече за сюжета в спойлер?
missence Hug
В първият момент се замислих какво да напиша за книгата накратко... Thinking Embarassedкоето е достатъчно красноречиво за следата оставила след прочитането.....но все пак....
Скрит текст:
Главната героиня е сестрата на главният герой от първата книга от поредицата и е отхвърлила доста предложения за брак през сезона ....всички се чудят защо и какво чака.....принц ли.....Главният герой в тази книга не е от висшето общество....само баронет е и владее руски език, който е рядкост за онова време....прави преводи от този език за Външно министерство и никой не знае в обществото за това.....Появява се естествено руски принц , който се готви да направи предложение, но дамата вече е влюбена в баронета и започват разни перипетии за влюбените, но всичко накрая е хепи енд.....нищо особено , като сюжет...../лично мнение/
Аз най после прочетох поредицата Саванти и се чудя има ли още книги от тази поредица....последната е Кристал нали..... newsm78

# 409
  • София
gostenka68, мерси  Hug Ще я прочета, но по-късно. Наистина не звучи интригуващо.

# 410

Цитат
borislava_, Чикаго старс е много хубава поредица и първите 5 книги си заслужават. В началото бях предубедана, най-вече от това че се четяха прекалено масово, а обикновено точно такива никога не ми допадат.

Благодаря ти,мисля да хвърля едно око на първата книга,надявам се да ми хареса  Hug

# 411

Цитат
borislava_, Чикаго старс е много хубава поредица и първите 5 книги си заслужават. В началото бях предубедана, най-вече от това че се четяха прекалено масово, а обикновено точно такива никога не ми допадат.

Благодаря ти,мисля да хвърля едно око на първата книга,надявам се да ми хареса  Hug
Определено ще ти хареса, добра е. Peace

# 412
Цитат
Аз най после прочетох поредицата Саванти и се чудя има ли още книги от тази поредица....последната е Кристал нали..... newsm78

За Саванти доколкото разбрах ще има и 4-та книга и Егмонт са обявили в издателският си план, че ще я издават тази година.

# 413
  • в сърцето на един мъж...

Хм,не помня...Аз на БГ предпочитам,незнам върти ми се в главата Мери Барлоу,ама незнам къде да я търся и има ли на Бг  Thinking

Не знам дали са обсъжданите, но с огнена тематика са 2 на Джесика Хол- Изпепеляване и В огъня
Скрит текст:
В огъня
  Изабел Душейн е спасена като по чудо от горящ склад във френския квартал на Ню Орлиънс. В останките обаче е намерено друго тяло – тялото на водещия кандидат-губернатор на Луизиана. Уликите сочат убийство, а Изабел е единственият свидетел. Случаят е поет от детектив Джей Ди Гембъл – същият богат и интелигентен креолец, който е разбил сърцето на Изабел преди десет години.Дори и да иска, тя не може да му каже истинската причина за присъствието си в склада в деня на пожара. Не може да му довери и каква е връзката между нея и кандидат-губернатора. Но ако иска да спаси живота си от убиеца, тя ще трябва да спечели доверието на Джей Ди, а това означава двамата да преразгледат чувствата си един към друг.

Изпепеляване
Романът ни отвежда в жегата на Ню Орлиънс., където сериен подпалвач нанася поредните си удари.
Първо изпепелява бар, убивайки петнайсет души, включително съпругата на местния мафиотски бос, а след това подпалва млада жена от висшето общество в собствената й кола. Случаят е поет от детектив Тереза Винсент, която е принудена да води разследването с началника на пожарната Корт Гембъл – последния мъж, когото би искала да види след онази страстна нощ, прекарана преди време заедно.

Момичета, а от къде могат да се намерят двете книги? Търсих ги в читанка, но там авторката само е представена и нищо повече. А ми стана интересно така по резюме Embarassed

# 414
А аз прочетох Уйски бийч...или пият вино, или спортуват... някакви спортуващи алкохолици направо...ма не беше много лоша, приятна беше

# 415
  • В къщурката на хълма на феите
някакви спортуващи алкохолици направо...
hahaha hahaha hahaha

# 416
  • София
Момичета, а от къде могат да се намерят двете книги? Търсих ги в читанка, но там авторката само е представена и нищо повече. А ми стана интересно така по резюме Embarassed

Geia, в mailbooks ги има Peace

# 417
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ти, но не ползвам мейлбукс. Ако някой ги има, може ли да ми ги прати? Благодаря! Hug

# 418
Благодаря ти, но не ползвам мейлбукс. Ако някой ги има, може ли да ми ги прати? Благодаря! Hug
Имаш ли регистрация в ескейп ?
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=15065
(През телефона съм надявам се е правилен линкът,ако не напиши в търсачката на сайта Jessica Hall)

# 419
Някаква пак тийн книга е излязла .
След - Анна Тод . Има ли я онлайн  и някой чел ли я е ?

Общи условия

Активация на акаунт