Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Radeva-87
Много благодаря за бързия отговор!

# 211
Radeva-87
Много благодаря за бързия отговор!
Моля Simple Smile Леко раждане!

# 212
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нямам търпение да започва.  Simple Smile

# 213
Мами,здравейте!Миналата седмица бях на БХС ,днес получих резултатите.Моля да споделите всичко в норма ли е,че до прегледа при моя лекар има още 9 дни,а до тогава ще се побъркам.    * РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА *    
                ВАШИЯТ КОМБИНИРАН РИСК за болест на ДАУН e      1 от 22000      бременни       1)   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e   1 от 100000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ПАТАУ e   1 от 100000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ТЪРНЕР e   1 от 100000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) e   1 от 100000   бременни   
            *ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР*   
                Биохимичен риск за болест на ДАУН e   1 от 4700      бременни   
                Възрастовият риск за болест на ДАУН е   1 от 1400      бременни   
                Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС е   1 от 12000      бременни   
                Възрастовият риск за болест на ПАТАУ е   1 от 37000      бременни          Възрастовият риск за болест на ТЪРНЕР е   1 от 5800      бременни   
                Възрастовият риск за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) е    1 от 100000   бременни   
            * Биохимични и УЗ показатели (11-14 г.с.) *   
                PAPP-A (плацентарен протеин) MoM   1.07      част от медианата   
                Free - bCG (бета-хорионгонадотропин) MoM   1.01      част от медианата   
                NT (нухална транслусенция)   >=3      0.9      mm   
                NT (нухална транслусенция) MoM      0.57      част от медианата

# 214
Че защо ще се побъркваш? Нима 1/100000 или 1/22000 е голям риск?

Успокой се, Буболинка. Всичко с бебето е наред.

# 215
Нали знаеш,все за нещо да се притесняваме ние мамите Simple Smile Благодаря,че си ми отговорила Simple Smile

# 216
Момичета нова съм,да ви попитам според вас теста за бременност показва ли "цветна бременност" и верен ли е теста в 3тия месец,ако се предполага,че е или тогава е много късно за откриване с тест?

# 217
Момичета нова съм,да ви попитам според вас теста за бременност показва ли "цветна бременност" и верен ли е теста в 3тия месец,ако се предполага,че е или тогава е много късно за откриване с тест?
Тестовете за бременност отчитат хормона ЧХГ, който при бременност повишава стойностите си. Колкото по-напредва бременността, толкова по-високи са стойностите на хормона. Тестовете за бременност отчитат и цветна бременност. Ако си бременна, независимо в кой месец, тестът ще е положителен.

# 218
Благодаря,просто съм на 20 и много хора ме плашат,че когато е отрицателен не е изключен факта,че си бременна Simple Smile

# 219
Благодаря,просто съм на 20 и много хора ме плашат,че когато е отрицателен не е изключен факта,че си бременна Simple Smile
Ако се тревожиш, направи си кръвен тест за бременност, изследва се бета Чхг и дава несъмнен отговор.

# 220
И все пак си мисля,че ако има бременност от 3 теста в предполагаем 3ти месец мисля,че все един ще покаже,пък и поради съмнения на 25тия ден след половия акт направих тест,който също беше отрицателен...

# 221
Щом е отрицателен, едва ли си бременна.

# 222
  • Плевен
Мамчета искам да ви питам дали сте пили BIOZIN MAMA и ако е така нали няма проблем да си го пия и с витамините ми (Pregnacare) понеже доктора днес ми ги изписа, но не каза нищо относно приема и с витамините : )

# 223
Няма проблем Simple Smile

# 224
  • Плевен
Мерси много за бързия отговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт