Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 339
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, мили мами! Simple Smile
За първи път пиша в този сайт и се надявам да получа отговори. Историята ми е такава: на 16 януари имах за последен път менструация. Имам нередовен цикъл и по принцип идваше 3-4 дни по-рано. Направих тест в деня на закъснението и беше положителен, след което направих още 3 теста и всички бяха положителни. Вече трети ден ми закъснява. Другата седмица ще ходя на гинеколог. Как мислите, мили мами, дали наистина съм бременна? Simple Smile

# 526
  • София
ColouRing_ бременна си честито Mr. Green

# 527
Олее, много Ви благодаря!  Hug Как ще издържа до другата седмица - не знам. Embarassed Много се притеснявам, много ме е страх от извънматочна бременност и от спонтанен аборт.  Embarassed

# 528
Здравейте,  имам въпрос: Бременна съм в 7ми месец и от 2-3 дни ми се е появил ужасно болезнен цирей/фурункул/ на д-то, и трябва да посетя хирург тъй като нищо не му влияе от бабини илачи до антибиотикова паста, дали да отида в Тина Киркова и там дали има такъв вид хирурзи за такава интервенция или в Пирогов, но много се притеснявам от упойката при положение, че съм бременна Предварително Ви Благодаря!

# 529
  • burgas
Олее, много Ви благодаря!  Hug Как ще издържа до другата седмица - не знам. Embarassed Много се притеснявам, много ме е страх от извънматочна бременност и от спонтанен аборт.  Embarassed
Ако искаш да изключиш извънматочна си направи кръвен тест през 48ч. и виж как се покачва чхг-то. Честито и безавариина бременност  Hug

# 530
Много Ви благодаря за съвета, но в тези дни нямам възможност. Живот и здраве, другата седмица ще ходя. Simple Smile

# 531
Здравейте, мили мами!  Hug
Имам един въпрос към вас: бременността ми не беше планирана и заради това не съм пила фолиева киселина, но всеки ден даже понякога два пъти на ден съм яла салата от моркови. В интернет пише, че съдържат фолиева киселина. Днес започнах да пия таблетки ФК. Как мислите, мили мами, има ли място за притеснение? Simple Smile

# 532
  • Sofia
Здравейте, мили мами!  Hug
Имам един въпрос към вас: бременността ми не беше планирана и заради това не съм пила фолиева киселина, но всеки ден даже понякога два пъти на ден съм яла салата от моркови. В интернет пише, че съдържат фолиева киселина. Днес започнах да пия таблетки ФК. Как мислите, мили мами, има ли място за притеснение? Simple Smile
Повечето жени започват прием на фолиева киселина след като разберат, че са бременни Peace Не е фатално, пък и бебето ще бъде преглеждано за спина бифида Hug

# 533
Много Ви благодаря! Дано всичко да е наред  Praynig

# 534
Няма да си нито първата, нито последната с изненадваща бременност. Някои жени пък отказват приема на всякакви допълнителни вещества.
Бъди по-спокойна и Лека бременност.

# 535
  • На брега на морето
Аз дори и не пих фолиева киселина, когато разбрах, че съм бременна. Купих я, пих няколко пъти и я зарязах. Единствено и само от нея ми ставаше лошо. Затова я спрях. Говори с лекаря си (когато избереш такъв), моят каза, че няма проблем.

# 536
Здравейте,  имам въпрос: Бременна съм в 7ми месец и от 2-3 дни ми се е появил ужасно болезнен цирей/фурункул/ на д-то, и трябва да посетя хирург тъй като нищо не му влияе от бабини илачи до антибиотикова паста, дали да отида в Тина Киркова и там дали има такъв вид хирурзи за такава интервенция или в Пирогов, но много се притеснявам от упойката при положение, че съм бременна Предварително Ви Благодаря!

Купи си Ихтигал от аптеката и и слагай обилно количество на памуче и върху мястото. Ще дръпне гнойта за нула време. От хирург си мисля, че няма нужда.

# 537
Здравейте бъдещи мами,
Аз съм много притеснена и искам да попитам,на някои може да му се е случвало. Аз съм в 17 г.с . ,коремчето ми почна леко да се подува и като го пипам е твърдо,днес като станах беше някак си умекнал,пак леко надут ,но значително по мек,дали е лош симптом това ?

# 538
  • burgas
Здравейте бъдещи мами,
Аз съм много притеснена и искам да попитам,на някои може да му се е случвало. Аз съм в 17 г.с . ,коремчето ми почна леко да се подува и като го пипам е твърдо,днес като станах беше някак си умекнал,пак леко надут ,но значително по мек,дали е лош симптом това ?
Как ти се надува, на мен така ми се издуваше на места и ставаше твърд около 16г.с. и си мислех че е бебето, а всъщност това са ми били първите контракции. Но ако са контракции трябва да усетиш и нещо като напрежение и стягане на мястото където се подува. Малко тъпо го обясних, но на мен ми беше много сложно да различа контракциите в тези седмици

# 539
Контакции ли,но не ме е боляло,аз не знам какво е да имам контракции Simple Smile просто мислех ,че ми е по издут корема ,защото това е бебето и днес като ми беше поспаднал реших че нещо има с бебето ,но нищо не усещам така или иначе.Просто в последните 2 седмици ми се струва ,че е по уголемен и по - твърд и си мислех,че бебето расте.

Общи условия

Активация на акаунт