Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 274
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Хасково
аз , ползвах Гиназол в месеца в който съм забременяла и не знаех , т.е. била съм даже в 4г.с. С нищо не може да ти навреди не се притеснявай!  bouquet

# 586
аз , ползвах Гиназол в месеца в който съм забременяла и не знаех , т.е. била съм даже в 4г.с. С нищо не може да ти навреди не се притеснявай!  bouquet

Ако знаеш какъв камък ми падна от сърцето... Благодаря ти!!!!!!

# 587
И аз съм в 6-та г.с., и аз имах сърбежи и лекарят ми пропоръча гиназол. Сложих си го и се поуспокои работата.

# 588
  • Плевен
Здравейте днес цял ден като стана ми се вие свят та да попитам от какво може да е ?
Да си кажа, че кръвното ми е наред Simple Smile

# 589
Здравейте днес цял ден като стана ми се вие свят та да попитам от какво може да е ?
Да си кажа, че кръвното ми е наред Simple Smile

Нисък хемоглобин, временно неразположение, ако е много топло в стаята или се изправяш рязко. Дано премине бързо. Peace

# 590
  • Плевен
За хемоглобина си пия хапчетата дали още е нисък и е от него

# 591
За хемоглобина си пия хапчетата дали още е нисък и е от него

може и да е, защото трудно се повлиява веднага
аз днес си взех цвекло, че да подсиля нещата, много лесно се изморявам, нямам сили на моменти

да ви попитам за гърдите, дали трябва да се притеснявам от това, че ареолата на едната е леко втвърдена на пипане, предполагам е нормално сега покрай бременността, но днес взех да се чудя

и още нещо - как почиствате, ако имате леко изтичане на коластра, тъй като не смея много да търкам зърната, нали е опасно

# 592
Втвърдяването е нормално. И аз го имах. Въобще гърдите ми станаха съвсем различни.

# 593
И аз не съм чувала до сега за това.. Thinking Сигурна ли си,че си разбрала правилно
Да много ясно чух доктора че каза за почистване на влагалището четох за него в интернет но нещо ме плаши има много рискове и за мен и за бебето

# 594
И аз не съм чувала до сега за това.. Thinking Сигурна ли си,че си разбрала правилно
Да много ясно чух доктора че каза за почистване на влагалището четох за него в интернет но нещо ме плаши има много рискове и за мен и за бебето
Аз пък информация за подобна процедура не открих. Напротив, множество интервюта на лекари, които обясняват как интимни душове и други инвазивни почиствания на влагалището могат да доведат до бактериоза и проблеми.
Какъв е този доктор, който ще подложи теб и бебето на риск? На мен това ми звучи престъпно направо. Кое налага подобна процедура? Никога не бих отишла повторно на лекар, който не ми е обяснил какво и защо ще ми прави. Разпитваш подробно лекаря за всичко. Не бих си и помислила при нормално протичаща бременност да застраша живота не детето си с ненужна процедура.

# 595
  • София
Да не би да става въпрос за вагинален туш? И от там да си объркала душ с туш? Аз също не бих позволила почистване отдолу, аз не давам даже преглед за разкритие, само с УЗ ми се мери шийка.

Аз да питам, слагам утрогестан, знам че не се прави микробиология ако се слага вагинално. Колко дни трябва да е спрян за да може да се вземе проба?

# 596
Такова нещо и аз не бих позволила.. поне да се разпита докторът, какво е това почистване. Ужас.

# 597
В коя седмица си Ради. Моята зълва беше към 7-8 месец беше ходила при една лекарка Ели Илиева (Пловдив) и тя и беше наговорила че имала някаква инфекция и че трябва да и направи промивка. Направи и и зълва ми вечерта прокърви доста от отлепена плацента, не знам дали не е било случайно точно след тази процедура или е имало да става. Слава Богу всичко беше наред и имам прекрасна племенница. От друга страно на мен преди серклажа също ми правиха промивка, но не знам колко навътре. Допитай се и до друг лекар ако имаш възможност. А микробиология правила ли си?

# 598
Чудех се, къде да си пусна въпроса, но не намерих подходяща тема и затова питам тук.
Миналата седмица изследвах урина и излезе наличие на белтък и повишени левкоцити. На следващия ден пуснах стерилна урина и тя излезе чиста. Микробиологията на влагалищен секрет също е чиста.
Има ли за какво да се притеснявам при това положение?

# 599
Здравейте!Бременна съм в 5 месец ,но в момента съм с ужасна хрема.Сълзят ми очите,запушен ми е носа иначе други оплаквания нямам.Искам да Ви попитам мога ли да пия Парацетамол по 2-3 хапчета на ден и да правя инхалации с лайка и сода?В началото на бременността също бях понастинала и лекарят ми каза,че Парацетамол мога да пия без значение на хапчета или прахчета съдържащи го.Сега се притеснявам,че вече съм по-напреднала бременност и ме е страх да не навредя на бебето Sad Дайте съвети как да се справя с този проблем.Извън темата за кофти настинката ,хайде да се похваля и аз-ще си имаме момиченце Simple Smile  Heart Eyes Дълго чакано и много  желано! :*  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт