Кои търсеха мъже?

• 28 602
  • 792
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Кой питаше как умират темите?
Аз тази спирам да я следя.

# 181
Кои са тия теолози? Аз пък си мислех, че от има-няма 2014 години е ясно, че в едно отношение и мъжът, и жената имат душа, равни са и целта им е една и съща.

Всъщност мъжът не е в основата, той е на върха, основата е работа на женския пол, но не може да го усетиш, точно както рибата не може да се усети, че плува във вода. Но само виж какво се случва, когато мъжете се отцепят и живеят в мъжки общества. Не говоря само за леки гей изпълнения, просто мисленето им се изменя и става прекалено странно. Отсъствието на жени не се отразява добре на повечето хора.

Иначе основата на човешката природа, дългосрочното развитие- всичко е върху раменете на жените. Мъжете правят само финалната крачка, смелия скок, но после пак жените укрепват постигнатото и го правят трайна черта на цивилизацията. Никое гениално хрумване няма да оцелее, без да има хора, които го живеят, без да се предава на поколенията.

# 182
Mamacita Bandida vs herkules!
Чак сега той си намери майстора  Joy

# 183
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мамасита, много си права за присъствието на жените.

Спомням си, когато синът ми беше в казармата и отидохме на свиждане, той каза: В казармата трбва да има и жени. Жените облагородяват мъжете. В стола има една-единствена жена - огромна дебела лелка. Но в нейно присъствие момчетата стават други - по-меки, по-кротки. Иначе през цялото време се чуват само псувни и ругатни, а пред нея подсъзнателно се контролират. Събирането на много млади мъже на едно място е голяма грешка. Енергията се изражда. Избива на насилие и агресия.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 15:26 от svetal4o27

# 184
  • София
Mamacita Bandida vs herkules!
Чак сега той си намери майстора  Joy

Ох, и тя си намери достоен събеседник... tooth

# 185
Разбира се, че е над жената, както сърфистът е над вълната. Ни повече, ни по-малко. Следва да се държи здраво и да кара майсторски.

Монашески общества не пускат жени, но и там не са лишени от женското начало, напротив, дори му се кланят в обожествената му форма.

Една малка тайна: жената има смисъл по отношение на възможностите на човешкото съзнание. Може да "ражда" и други неща, стига да има кой да я оплоди, ама не на физическо ниво.

И не на последно място, мъж без досег с женското е "сух" като сърфист без море, непродуктивен е, като двигател без масло е. Мъжът е стрелата, ама жената е лъкът, без него стрелата ще си стои на едно място, колкото и да е остра и права.

# 186
Кои са тия теолози? Аз пък си мислех, че от има-няма 2014 години е ясно, че в едно отношение и мъжът, и жената имат душа, равни са и целта им е една и съща.

Всъщност мъжът не е в основата, той е на върха, основата е работа на женския пол, но не може да го усетиш, точно както рибата не може да се усети, че плува във вода. Но само виж какво се случва, когато мъжете се отцепят и живеят в мъжки общества. Не говоря само за леки гей изпълнения, просто мисленето им се изменя и става прекалено странно. Отсъствието на жени не се отразява добре на повечето хора.

Иначе основата на човешката природа, дългосрочното развитие- всичко е върху раменете на жените. Мъжете правят само финалната крачка, смелия скок, но после пак жените укрепват постигнатото и го правят трайна черта на цивилизацията. Никое гениално хрумване няма да оцелее, без да има хора, които го живеят, без да се предава на поколенията.

Оттук единствено вярното е, че жените са в основата на нещата. В смисъл в основата на живота и жизнената сила. От друга страна мъжката енергия е тази, която предизвиква жизнената сила да се развива.

Ама сега са обърнати нещата. Жените ламтят за успехи, материално благополучие и т.н., а мъжете се поддават да бъдат управлявани в тази насока. Не че винаги е грешно.

Виждали ли сте колектив само от жени. Това боевете с петли и кучета нищо не са.
Но я сложете един мъж там, да видите как се подобряват нещата.

Друг е въпросът, че сам мъж сред жени най-много да се изпедераси.

Мъжът е мъж, когато общува с други мъже и си обменя енергия с тях. Жени, ако искате мъжът ви винаги да е интересен сексуален обект, стимулирайте мъжете си да прекарват време с приятели. Всеки път ще ви изглеждат различни и възбуждащи.

Това, кой утвърждава новите неща в света зависи от генетиката, а не от пола. Утвърждават ги тези, на които генетично е дадено да живеят живота си в обществото и да създават приятели от всеки срещнат. Или просто да имат генетичната харизма за това.

# 187
А, моля ви се, правилото е като "пари при пари отиват". Мъж, заобиколен от жени, си повишава привлекателността за жените.

Не се залъгвайте, че като се движите в коч-компания от батки, ще сте по-привлекателни за жените. Хич не се залъгвайте...

# 188
А, моля ви се, правилото е като "пари при пари отиват". Мъж, заобиколен от жени, си повишава привлекателността за жените.

Не се залъгвайте, че като се движите в коч-компания от батки, ще сте по-привлекателни за жените. Хич не се залъгвайте...

Ти си проектираш някакви си твои случаи като ги приемаш за правила.

Но да, именно в този случай алфата заобиколен от коч компания от батки е безумно привлекателен за жените. Поне за тези, които ги интересуват Simple Smile ха ха ха

# 189
  • n/a
Едва ли, едва ли. Особено ако са батки,
особено ако е коч компания. За някои
жени не е изключено, но дали си стру-
ват такива? Най-съмнително е, че е ал-
фа - овенът си е овен, годен само за
разплод. 

# 190
разплод. 

е, за някои жени е мания да се занимават със заети мъже Simple Smile

но що не погледнем от няколко гледни точки. Айнщайн също е алфа. Майка Тереза също е алфа. ... Все пак сме се издигнали малко над животните поне. Алфата не е полов признак, а генетична даденост.

# 191
  • n/a
но що не погледнем от няколко гледни точки. Айнщайн също е алфа. Майка Тереза също е алфа. ... Все пак сме се издигнали малко над животните поне. Алфата не е полов признак, а генетична даденост.

Крайно несъстоятелно.
Това са личности извън
стадото.

# 192
  • Galaxy 13197853088
е, за някои жени е мания да се занимават със заети мъже Simple Smile

Глупости.

# 193
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен съвременните млади мъже ми харесват - харесва ми как се грижат за децата си наравно с майките, как се грижат за домакинството наравно с жените си - няма женска, няма мъжка работа. Има свободна ръка, която може да я свърши.

Мъжете от предните поколения се "гнусяха" от женската работа. Жените се занимаваха с бебетата и малките деца, трудно можеше да видиш таткото да бърше наакано дупе, да къпе детето или да го храни. А пък да му сготви - направо екзотика.А сега бащите вършат всичко това и то с удоволствие. Много ми харесва как синовете ми могат напълно да заместят майката и да се справят с всяка една дейност, минаваща за женска. Харесва ми това, че могат да омесят питка, да преоблекат бебето, да му сменят пеленката.
На ММ това не му харесва.

# 194
разплод. 

Като спомена овен...някои кочове засрамват мъжете...

Общи условия

Активация на акаунт