Кои търсеха мъже?

• 28 909
  • 792
  •   1
Отговори
# 420
Аз на такава не съм попадал. Единствено наскоро издържах 6 месеца една луда женска, ма колкото мен луда. И тъкмо се зарадвах че свинско със зеле няма ма секс без ангажименти има в изобилие и се започна ,,дай да заживеем заедно,, и ,,какво правим, само се чукаме,,.
Така че такива жени май няма, всяка рано или късно иска да остане
Е ти едва ли всички си минал. А тоя щях да го оставя на сухо и да ми беше свалял звезди към онзи момент. Но ако искам само секс, разни с обещания са ми съмнителни, по-спокойно ще е някак да си знам че после няма ни да го видя ни да го чуя....

Не е срамно да ти откажат, срамно е да не си поискаш Simple Smile А мъжа е длъжен да си поиска Simple Smile
Човек с годините се имързеливи - на мен например вече не ми се занимава с ужахване, първи срещи, цветя, дребни жестове на внимание, смс-и... Много е сладко, все още го харесвам ма нещо не ми се занимава. Верно съм одъртял, ще взема да се оженя... пак и да не се занимавам Simple Smile

# 421
Х5 според мен ти трябва жена с кариера и деца, но сама само за секс от време на време. Някоя самодоволна и самодостатъчна. Има такива. Обаче ние не знаем дали наистина предлагаш нещо или само си говориш. Предполагам, че щом имаш време за този форум нямаш големи доходи, а ти се иска. Иначе ако наистина беше някои паралия поблем нямаше нкакъв да имаш. Аз лично имам една приятелка дето от време на време се чука с разни богаташи и те я водят по уикенди, яхти. Иначе си има сериозна връзка и няма претенции да се обвързва. Нещо като пито платено. Така, че това за което говориш съвсем не е мираж. Просто само богати мъже могат да си го позволят. На бедните такива жени не им връзват. Бедните мъже ползват по семпли жени, а те в повечето случай искат брак и деца.

# 422
  • София
Много жени търсят мъж само за секс, да. Обаче ако кажат на мъжете това и те бягат през девет земи в десета, защото смятат, че такава жена е мъжкарана...ох, няма угодия на този свят...

Аз на такава не съм попадал. Единствено наскоро издържах 6 месеца една луда женска, ма колкото мен луда. И тъкмо се зарадвах че свинско със зеле няма ма секс без ангажименти има в изобилие и се започна ,,дай да заживеем заедно,, и ,,какво правим, само се чукаме,,.

А ти някакъв проблем с омъжените ли имаш? newsm78
Взимаш си омъжена жена с импотентен или много "зает" мъж, чукаш си на воля без ангажименти, пък и някое и друго свинско със зеле може да похапнеш за разкош...това като награда за доброто чукане, ще знаеш... Wink

# 423
Много жени търсят мъж само за секс, да. Обаче ако кажат на мъжете това и те бягат през девет земи в десета, защото смятат, че такава жена е мъжкарана...ох, няма угодия на този свят...

Взимаш си омъжена жена с импотентен или много "зает" мъж, чукаш си на воля без ангажименти, пък и някое и друго свинско със зеле може да похапнеш за разкош...това като награда за доброто чукане, ще знаеш... Wink

Напротив, именно такава е сегашната схема Simple Smile Ама съм бил 6 месеца с нея и вече не ми е интересно. Но готви прекрасно...

# 424
  • София

Напротив, именно такава е сегашната схема Simple Smile Ама съм бил 6 месеца с нея и вече не ми е интересно. Но готви прекрасно...

Ааа, само любов не! Naughty
Не върви да се влюбваш в готвенето й, то това си е любов отвсякъде. Само ще те посъветвам - клин клин избива. Почни да се оглеждаш за следващата, че като те гледам, вече почти си налапал джама... Rolling Eyes

# 425
Х5 според мен ти трябва жена с кариера и деца, но сама само за секс от време на време. Някоя самодоволна и самодостатъчна. Има такива. Обаче ние не знаем дали наистина предлагаш нещо или само си говориш. Предполагам, че щом имаш време за този форум нямаш големи доходи, а ти се иска. Иначе ако наистина беше някои паралия поблем нямаше нкакъв да имаш. Аз лично имам една приятелка дето от време на време се чука с разни богаташи и те я водят по уикенди, яхти. Иначе си има сериозна връзка и няма претенции да се обвързва. Нещо като пито платено. Така, че това за което говориш съвсем не е мираж. Просто само богати мъже могат да си го позволят. На бедните такива жени не им връзват. Бедните мъже ползват по семпли жени, а те в повечето случай искат брак и деца.

Не съвсем, и те започват ,,децата това, децата онова,, Стига бе, и аз имам дете ма не занимавам никого с него, то си е мое и моя отговорност. На тази конкретно й предложих именно това което написах но тя иска друго. Такава държанка като приятелката ти също съм пробвал, 450 Евро на час, от един хотел я забърсах, беше по-зле от тия за 100 лв на час. Много направена но тотално дърво. Иначе за разговор беше много интересна, умно момиче. Тия богаташи не ги знам ма да търпя една и съща 2 дена уикенд че и да не можеш да се отървеш от нея на яхтатащото трябва да я хвърлиш в морето... че аз затова ли съм се развел???
Нямам пари бе жена, на заплата съм, май 720 лв е, не съм много сигурен

# 426
е като нямаш пари къде си тръгнал. седи си у дома пред компа и си говори с бг мамите. всичко е в парите и ти си го знаеш.

# 427

Не върви да се влюбваш в готвенето й, то това си е любов отвсякъде. Само ще те посъветвам - клин клин избива. Почни да се оглеждаш за следващата, че като те гледам, вече почти си налапал джама... Rolling Eyes

Заеби таа любов, само ядове а съм дърт вече за глупости. Но се отразява добре на фигурата.
И клин клин избива опитах, не е там проблема. Джама не съм го налапал, просто няма нищо интересно на хоризонта, никога не е била такава скука. Една няма интересна дето да се загледаш и да кажеш ,,те по тая ще си хвърля всичките усилия да я спечеля,,. Смятай щом от скука тука съм прописал и то глупост след глупост каква суша е...
Или пък ще се окаже права една дето говореше за изхабяване, гръм да я удари ако е жива още... Simple Smile

# 428
е като нямаш пари къде си тръгнал. седи си у дома пред компа и си говори с бг мамите. всичко е в парите и ти си го знаеш.

Добре е да четеш между редовете...

# 429

Заеби таа любов, само ядове а съм дърт вече за глупости. Но се отразява добре на фигурата.
И клин клин избива опитах, не е там проблема. Джама не съм го налапал, просто няма нищо интересно на хоризонта, никога не е била такава скука. Една няма интересна дето да се загледаш и да кажеш ,,те по тая ще си хвърля всичките усилия да я спечеля,,. Смятай щом от скука тука съм прописал и то глупост след глупост каква суша е...
Или пък ще се окаже права една дето говореше за изхабяване, гръм да я удари ако е жива още... Simple Smile
Ти понеже изглеждаш като мечтата на всяка жена.... hahaha

# 430
Готин виц в 24 часа:
Между рибари:
- Интересно, как жените помнят датата на сватбата а ние не?
- Много просто. Ти помниш ли кога хвана първия си шаран?
- Разбира се
- Ето виждаш ли, а шаранът най-вероятно я е забравил Simple Smile

# 431

Ти понеже изглеждаш като мечтата на всяка жена.... hahaha

Трай да не те пратя гола до печката...  Mr. Green

# 432
Трай да не те пратя гола до печката...  Mr. Green

Мечтай си. Безплатно е.

# 433
абе х5 аз ако бях на твое място - такъв какъвто искаш да си богат и отегчен, вместо да си търся хибрид между модел, курва и готвачка щях да си заведа детето на един екзотичен круиз за коледната ваканция, ама аз нали съм жена, мисля различно от мъжете. 

# 434

Общи условия

Активация на акаунт