Кои търсеха мъже?

• 28 869
  • 792
  •   1
Отговори
# 435
в една друга тема х5 се представя като 33 г. кирил, и нещо мелодраматично го описва като неразбран от жените и неразбиращ жените. не мога да чета дълги постове, та може и да не съм го разбрала съвсем.
хем ми е смешно, хем от друга страна аз като ги чета мъжете се радвам че съм жена. преди време винаги съм си мислела, че да си мъж е супер, влизаш с по-нисък бал в университета, спиш с която си искаш и си егати пича, издигаш се в кариерата щото никои не очаква от теб да си взимаш болничен когато детето ти е болно или пък да търчиш към детската и можеш да работиш извънредно. сега от позицията на 34 г. разбирам, че май е по-добре да си жена. винаги можеш да си родиш едно, две деца които да ти дават смисъл в живота и без да си намерила истинската любов, няма нужда се жалваш в нета колко си неразбрана, просто имаш твърде много ангажименти изобщо да осъзнаеш, че си неразбрана. та с две думи аман от мъже пълен айляк

# 436
в една друга тема х5 се представя като 33 г. кирил, и нещо мелодраматично го описва като неразбран от жените и неразбиращ жените. не мога да чета дълги постове, та може и да не съм го разбрала съвсем.

Не знам за какъв се представя,но  си го е копнал представянето от тук  http://www.edna.bg/pod-zavivkite/vryzki/kakvo-iskat-zhenite-4629 … p;nopassportcheck. Имаше  и един Ясен Нешов, дето също копираше   мнения на други   хора,  странно  връзвай ги ги в личен пост...Ама  те мъжовете стават все по-странни. Rolling Eyes

# 437
хем ми е смешно, хем от друга страна аз като ги чета мъжете се радвам че съм жена. преди време винаги съм си мислела, че да си мъж е супер, влизаш с по-нисък бал в университета, спиш с която си искаш и си егати пича, издигаш се в кариерата щото никои не очаква от теб да си взимаш болничен когато детето ти е болно или пък да търчиш към детската и можеш да работиш извънредно. сега от позицията на 34 г. разбирам, че май е по-добре да си жена. винаги можеш да си родиш едно, две деца които да ти дават смисъл в живота и без да си намерила истинската любов, няма нужда се жалваш в нета колко си неразбрана, просто имаш твърде много ангажименти изобщо да осъзнаеш, че си неразбрана. та с две думи аман от мъже пълен айляк

Чети жена, виж че съм написал Copy/Paste.
А иначе като се пръкнат момчета ти ще ги научиш да се бръснат Simple Smile И да се държат Simple Smile И да помагат в домакинството Simple Smile И накрая и да раждат Simple Smile По женски Simple Smile
Само че за да ги родиш трябва пак мъж - дали за материал или да ги направи няма значение, все мъж си трябва
На крива ракета мъжО е виновен Simple Smile

# 438
абе х5 аз ако бях на твое място - такъв какъвто искаш да си богат и отегчен, вместо да си търся хибрид между модел, курва и готвачка щях да си заведа детето на един екзотичен круиз за коледната ваканция, ама аз нали съм жена, мисля различно от мъжете. 

ЧЕТИ дарлинг, учи в чужбина от 2 години. Видял е вече повече свят дори от мен, от лицея ги организират.
За Коледа до 3 януари ще са във Виена
За другото лято съм му организирал една екзотика, далечна дори за мен - Острови Кук

# 439
Скрит текст:
абе х5 аз ако бях на твое място - такъв какъвто искаш да си богат и отегчен, вместо да си търся хибрид между модел, курва и готвачка щях да си заведа детето на един екзотичен круиз за коледната ваканция, ама аз нали съм жена, мисля различно от мъжете. 

ЧЕТИ дарлинг, учи в чужбина от 2 години. Видял е вече повече свят дори от мен, от лицея ги организират.
За другото лято съм му организирал една екзотика, далечна дори за мен - Острови Кук

И това с една заплата от 700 лева? Wink

# 440
Скрит текст:

И това с една заплата от 700 лева? Wink

Малко повече, 720 май, не съм сигурен колко е

# 441
а мен чуждите драми малко ме интересуват имам си свои така, че не мога да те чета в дълбочина, а пък и честно казано не ме интересува. така че ако има грешка прощавай не е нарочно.

# 442
имам две момчета, нямам никакво намерение да ги уча да помагат в домакинството за мен това не е ценност, както за повечето жени. От тях искам да се научат да изкарват пари, за мен това  е ценност, защото ако имаш пари ще си вземеш една чистачка и проблемът с чистенето и цапането е решен.

# 443
а мен чуждите драми малко ме интересуват имам си свои така, че не мога да те чета в дълбочина, а пък и честно казано не ме интересува. така че ако има грешка прощавай не е нарочно.

Всичко е наред, и ти извинявай. Прозвуча ми като упрек, затова беше такъв отговора ми

# 444
имам две момчета, нямам никакво намерение да ги уча да помагат в домакинството за мен това не е ценност, както за повечето жени. От тях искам да се научат да изкарват пари, за мен това  е ценност, защото ако имаш пари ще си вземеш една чистачка и проблемът с чистенето и цапането е решен.

Благодаря че споделяме едно мнение. Моя хубостник съм го научил и да си сготви, и да си изчисти, и да се изпере и да се изглади. Не за да помага а за да го може в случай че се наложи. За да няма коя да му каже ,,прах ти гащите,, както аз съм го чувал въпреки че гладя и простирам без да пострада мъжкото ми его. И защото отдавна пералнята пере. И всеки мъж трябва да може да се изпере дори на ръка, да си простре и да се изглади.
Защото за съжаление вече няма казарма. Няма и мъже. А синковеца беше впечатлен че в Швейцария има военна служба.

# 445
  • София
За да няма коя да му каже ,,прах ти гащите,, както аз съм го чувал въпреки че гладя и простирам без да пострада мъжкото ми его. И защото отдавна пералнята пере. И всеки мъж трябва да може да се изпере дори на ръка, да си простре и да се изглади.
Защото за съжаление вече няма казарма. Няма и мъже. А синковеца беше впечатлен че в Швейцария има военна служба.

Не, не...уж си мъж, пък не разбираш мъжката порода...Мъжете всичко могат - и да гладят и да чистят и да готвят. Не е в това проблемът. Проблемът е, че ги мързи. Ето тук се крие ключът от бараката - затова накрая кара вара и пак някоя ще му каже "прах ти гащите еди колко си години". Или с други думи както казва моят мъж - ти виждала ли си лъв, който да търчи наоколо като муха без глава? Wink
Ама кака ти е от стара коза яре - поназнайва ги нещата.

# 446
Абе вие, жените, какво ни ги врете тия лъвове в лицето.
Гледайте Анимал планет как секси нефело лъвът и после ми кажете лъвовете това, лъвовете онова.
Клатва два пъти и свършва, а лъвицата риве от яд, че му е пуснала. Мани, бегай!

# 447
  • София
Абе вие, жените, какво ни ги врете тия лъвове в лицето.
Гледайте Анимал планет как секси нефело лъвът и после ми кажете лъвовете това, лъвовете онова.
Клатва два пъти и свършва, а лъвицата риве от яд, че му е пуснала. Мани, бегай!

Вълчо, само за сех мислиш. Joy А моят мъж има предвид разни работи там за цар на животните и пр. и пр. щуротии. Готино е, добра фантазия. Ама дойде ли до готвене и чистене, ми той лъвът мързелив бил и щото бил цар на животните, та му прислужват. Laughing А в природата, както и ти казваш, лъвът наистина е мързел. По цял ден дреме на слънце. Пък жена му търчи да му лови храна и да му я носи...за малко сех в замяна... Crossing Arms

# 448
  • тук-там
Хем за 2-3 часа ги искаш, хем се събуждат сутрин до теб. Wink
Е, м....като нямат все още гарсониерка, където да се приберат? То и автОмобил ще трябва... ooooh!

# 449
За да няма коя да му каже ,,прах ти гащите,, както аз съм го чувал въпреки че гладя и простирам без да пострада мъжкото ми его. И защото отдавна пералнята пере. И всеки мъж трябва да може да се изпере дори на ръка, да си простре и да се изглади.

Не, не...уж си мъж, пък не разбираш мъжката порода...Мъжете всичко могат - и да гладят и да чистят и да готвят. Не е в това проблемът. Проблемът е, че ги мързи. Ето тук се крие ключът от бараката - затова накрая кара вара и пак някоя ще му каже "прах ти гащите еди колко си години". Или с други думи както казва моят мъж - ти виждала ли си лъв, който да търчи наоколо като муха без глава? Wink
Ама кака ти е от стара коза яре - поназнайва ги нещата.

Можем ги, така е. Или поне по-старото поколение. Младите мъже, 30-35 да пият не могат какво остава за друга ,,работа,, да ,,свършат,,. Но ни мързи, много, като сме сами да видиш как намираме цаката на всичко - я някоя нова върже, я на някоя поизостанала от указателя й припомним що е то чуждо или бивше, е, от време на време забележи пак от мързел да намерим коя да свърши работата се наложи да си я свършим сами Simple Smile Прала му гащите... МъжО не я е взел да й търпи главоболието ПМС, СМС и прочие. Ми ше пере, и друго ще прави, за кво я е взел мъжО й???  Mr. Green Нали тва е зора на жените особено след 27-28, някой да се навие да я вземе Simple Smile Ако не, затваря вратата от външната страна и си намира друг.
Най-голямата драма на мъжа е когато държи на една жена и тя го разбере.

Искам да пратя на мъжо ти каса бира за приказката за лъва, бахти пича е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт