Кои търсеха мъже?

• 28 628
  • 792
  •   1
Отговори
# 705
  • Galaxy 13197853088
Безспорна истина  е
покачването на БеВеПе,
когато форума спре.

# 706
май ще ми излезе правилна тезата, че всъщност мъжете не искат да се развеждат, защото им е добре някои да се грижи за битовите неща, та дори и да им дудне. сега мъжете ще скочат срещу мен, обаче дълбоко в себе си знаят че съм права.

# 707
май ще ми излезе правилна тезата, че всъщност мъжете не искат да се развеждат, защото им е добре някои да се грижи за битовите неща, та дори и да им дудне. сега мъжете ще скочат срещу мен, обаче дълбоко в себе си знаят че съм права.

Ние сме против брака. Иначе нямаме нищо против да си живеем с някоя. Дудненето не е проблем - умните имат офис, командировки, служебни вечери, 2-ро но тайно жилище.
И също трудно изоставяме половинката, по-скоро заради навика и вече създадените удобства.

# 708
с х5 се разбираме отлично. значи пропастта между половете не е така неизбежна

# 709
Мен ме притеснява думичката "истински" пред "мъж" или "жена". Истински могат да бъдат чувствата, за някой, който ги изпитва. Човешкото същество е така устроено, че търси чувство - дори най-големите темерути имат чувства.

Притеснява ме също, че известен психолог поставя под общ знаменател цяла Америка и Европа.
Не е прав в едно: обобщенията винаги са погрешни.
Кой да научи детето, че чувствата му са неговата истина, след като детето е заобиколено от среда, която не желае да допусне, че то има чувства? Това се отнася и за момчето и за момичето.

Всъщност продължаваме да живеем в "мъжки" свят. Последните статистики на ООН за равенството между половете сочи, че една 8% от високите постове в държавите и бизнеса по света се заемат от жени. А жените, заемащи високите постове, се държат като мъже, иначе не биха оцелели дълго време на върха.

# 710
Много сте лицемерни значи, тук се джафкате като кучета, говорите за пропасти, а вечер? Вечер говорите нежно в ушето на миото и си премятате бедрото връз неговите. Що така бе, Миме?

# 711
о аз рядко влизам в конфронтации, както в реалния, така и във виртуалния живот. не ме слагай под общ знаменател с останалите съфорумки. но може би защото е факт че рядко изпитвам истински чувства или емоции. иначе, тия обичливите и слъзливите, те са включват в яростни войни. аз съм малко мъж, поне така ми беше казало преди време едно гадже. надявам се да е имал предвид емоционалната страна на нещата, защото относно физическата  Simple Smile

# 712

Изобщо не дълбока. Проблема е че половете подхождат по различен начин и с различни очаквания към връзката. Умишлено не казвам брака защото подписа не е направил никого повече или по-малко отговорен.
Другия момент е справедливостта - не можеш да знаеш че си хойкаш а да ревнуваш другия. Каквото за теб - това и за нея. Гониш курвите? Ами няма да се сърдиш че и тя хойка или те напусне, това е цената. Не забранявай на другия онова, което не искаш да ти забранят.
Но всичко това след като си се погрижил за детето и майката и детето е голямо. Тъпо е мъж да изостави сина си именно когато възмъжава. За момиче не знам

# 713
Много сте лицемерни значи, тук се джафкате като кучета, говорите за пропасти, а вечер? Вечер говорите нежно в ушето на миото и си премятате бедрото връз неговите. Що така бе, Миме?

Ше премята я, зима е, нови ботушки, ново пАлто трябват...

# 714
Ето един готин виц:
Детето пита баща си:
- тате, как се правят децата?
Бащата отговаря:
- тати посява семенце в корема на мама.
Детето:
- а мама трябва ли да го глътне?
Бащата:
- ако иска нови ботуши - ДА

# 715
  • София - Рим и обратно
Аз знам друг - Детето пита майка си:
- Мамо, откъде сме произлезли?
- Бог ни е създал, миличко.
- Ама тате каза, че от маймуните..
- Е, той говори за неговите си роднини, аз за моите...

# 716

Вкара ме в размисъл, у нас като се грижим и двамата за битовите неща, за какво ли съм му, че ме държи толкова години   Joy

Не че са умни, просто са женени за глупави жени Mr. Green

# 717
Аз знам друг - Детето пита майка си:
- Мамо, откъде сме произлезли?
- Бог ни е създал, миличко.
- Ама тате каза, че от маймуните..
- Е, той говори за неговите си роднини, аз за моите...

Готино, разсмя ме 😃
Знаех си че жената е дар от Бога, само не знам за какви прегрешения 😃

# 718

Вкара ме в размисъл, у нас като се грижим и двамата за битовите неща, за какво ли съм му, че ме държи толкова години   Joy

Не че са умни, просто са женени за глупави жени Mr. Green

Е за кво да те сменя като следващата е като предната.

Не е до глупава или умна. Аз в нейния офис не ходя, няма работа в моя.
Обаче няма толко досадно същество като жената - ма искам да дойда с теб, ма да излезем заедно... Аз не знам мъж дето така да досажда. Ае вие собствен живот нямате ли си та трябва да тровите нашия???

# 719
Е за кво да те сменя като следващата е като предната.

Ооо, не е вярно. Иди в СО да видиш какви жени има - гледат мъжете си като деца, всичко от до обслужване. Мъж да си им  Laughing

За другото, по-скоро това имах предвид - "командировки, служебни вечери, 2-ро но тайно жилище", придружено с - колко много работи и колко е уморен. Но пък щом са си намерили такива, дето им вярват, що не  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт