Кои търсеха мъже?

• 28 751
  • 792
  •   1
Отговори
# 585
Ето, права бях, че душевната импотентност рано или късно става и физическа и всички знаем много добре, че вината не е на жените  Wink , макар на мъжете много да им се иска да е така. Почне ли да се пуска по стенда, за да си доказва, че може още, картинката отдавна е започнала да става много жалка.

# 586
Ето, права бях, че душевната импотентност рано или късно става и физическа и всички знаем много добре, че вината не е на жените  Wink , макар на мъжете много да им се иска да е така. Почне ли да се пуска по стенда, за да си доказва, че може още, картинката отдавна е започнала да става много жалка.

Да не си го играла стенд? Mr. Green

# 587
Много харесвам деви. Понеже в мене няма нищо земно, както се оказа (по натална карта), та с тях се чувствам много добре - дават ми земния елемент и им се кефя на подредеността и организираността.
Дева и Овен не си представям обаче Thinking.
Сех и мръвки и готово. Mr. Green

Връщам се да чета.

# 588

Хм, опря до лични нападки. Значи ли това, че нямаш нещо по-умно да кажеш?

# 589

Хм, опря до лични нападки. Значи ли това, че нямаш нещо по-умно да кажеш?

Не ми се занимава, обръщам внимание на едно мерло.
Но е права, всеки може да из*ука хубава жена, майстора може и грозната

# 590
Няма как да ме засегнеш, защото проблеми от подобно естество нямам  Sunglasses
Но мъжът на прага на еректилната дисфункция е много тъжна история, озлобява се срещу света, по-точно срещу жените, които често нарича женски, все едно те са му виновни. И да ме надприказваш, от това пишката няма да почне да ти става.

# 591
Няма как да ме засегнеш, защото проблеми от подобно естество нямам  Sunglasses
Но мъжът на прага на еректилната дисфункция е много тъжна история, озлобява се срещу света, по-точно срещу жените, които често нарича женски, все едно те са му виновни. И да ме надприказваш, от това пишката няма да почне да ти става.

Е как да ми стане от теб??? Чак такъв майстор не съм Simple Smile
Но понеже нещо изнервена ми се виждаш изчакай да приключа втората бутилка и може и да те огрее  Simple Smile

П.С. Ае няма ли да ме баннат най-накрая тук??? Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 21:32 от X5 E70

# 592
предпо4итали да се хранят и да спят спокойно ...
http://www.news359.bg/2011/12/01/mislyat-li-mazhete-na-vseki-7-s … -za-zheni-i-seks/

# 593
# 594

Изобщо не е вярно лято лято, нито за храната нито за спането. Не им вярвай.
Абе кой и как провежда тия изследвания??? Много рядко се доближават до истината

# 595

Изобщо не е вярно лято лято, нито за храната нито за спането. Не им вярвай.
Абе кой и как провежда тия изследвания??? Много рядко се доближават до истината
Каза Х5 точно след като пусна линк към поредната глупост на скучаещ журналист.

# 596
  • София
Ако спрете да му отговаряте, потребителят може и да спре да пуска по 6 коментара един след друг.
А може и съвсем да отмре темата, или поне се надявам Sunglasses

# 597
Ако спрете да му отговаряте, потребителят може и да спре да пуска по 6 коментара един след друг.
А може и съвсем да отмре темата, или поне се надявам Sunglasses

Вместо да се надяваш на това, по добре си намери друга работа и не влизай тук. Малко ли други теми за женските нещастия има, че точно тази ти вади очите? Никой не те кара да четеш насила.

# 598
  • София
Не съм се обръщала към теб, но... Ти не приключи ли с кърменето вече, някой авто-мото форум няма ли, нещо по като за мъже така? Flutter Thinking

# 599
Какви времена настанаха...митичният Херкулес още като кърмаче удушил две змии, а неговото съвременно въплъщение не може да ги надприказва...

Общи условия

Активация на акаунт