Кои търсеха мъже?

• 28 752
  • 792
  •   1
Отговори
# 600
Не съм се обръщала към теб, но... Ти не приключи ли с кърменето вече, някой авто-мото форум няма ли, нещо по като за мъже така? Flutter Thinking

То с кърменето, тези дето трябва да кърмят отдавна са приключили, още преди да са започнали, и сега се мислят за равнопоставени, което за тях се е превърнало във фикс идея. Форумите дето са за мъже, отдавна са оакани от ж..., а на мен като ми омръзне тук, ще си потърся някой друг форум.

# 601
Не съм се обръщала към теб, но... Ти не приключи ли с кърменето вече, някой авто-мото форум няма ли, нещо по като за мъже така? Flutter Thinking

То с кърменето, тези дето трябва да кърмят отдавна са приключили, още преди да са започнали, и сега се мислят за равнопоставени, което за тях се е превърнало във фикс идея. Форумите дето са за мъже, отдавна са оакани от ж..., а на мен като ми омръзне тук, ще си потърся някой друг форум.

Айде да ви ,,нахраня,, с големия черпак да не стоите гладни няколко дни  Mr. Green

Mr. Green И с други ,,работи,, са приключили, едното ,,главобилие,, им е останало  Mr. Green
Иначе тук са готини, да не са ти у къщата само  Mr. Green

И нека съскането започне сега...

# 602
Въпрос: имам ли право на мнение, тъй като съм активно кърмеща и си изпълнявам съпружеските задължения без главоболие?

Или да ходя в кухнята да ви направя по един сандвич...

Между другото, още от Древен Рим има текстове, в които се обвиняват жените, че не щели да кърмят. По принцип във всяко общество го има това. Само дето мъжете нещо не искат да си взимат от тия жени, които стават перфектни кърмачки, защото може би пък не са тънки и фини; а тънките и фини може да не могат да раждат естествено и да кърмят по три години...

И не ми казвайте, че всяка жена може да кърми еднакво добре и лесно, защото не е така. При някои НЕ става, колкото и да искат.

Но всъщност не знам мъжете какво толкова ги е грижа за кърменето...освен ако не се налага да обидят жените, че не го правят както трябва.

# 603
Въпрос: имам ли право на мнение, тъй като съм активно кърмеща и си изпълнявам съпружеските задължения без главоболие?

Или да ходя в кухнята да ви направя по един сандвич...

Ти си пич Мамасита   bouquet

Елица да заминава в кухнята   chef

# 604
Мда, и освен това да си събуе пантофите, за да е боса, бременна и в кухнята и тогава сигурно ще сте много доволни.

# 605
Мда, и освен това да си събуе пантофите, за да е боса, бременна и в кухнята и тогава сигурно ще сте много доволни.

Ужас. Мамасита, всичко това не е необходимо, тя и без това си е зла  Joy

# 606

Изобщо не е вярно лято лято, нито за храната нито за спането. Не им вярвай.
Абе кой и как провежда тия изследвания??? Много рядко се доближават до истината
или с
А добре, тъкмо се 4удех за в бъдеще с боб ли да му свалям на моя гащите или с пържоли или с пухени възглавници ... после се за4удих на мен къде ще ми е удоволствието от цялата тази работа  ...
Аз се виждам боса и бремнна само в кухнята на собствена тосканска вила през лятото , а около мен шетка готин тъмнокос мъж и ми помага да смъквам подправките от високите рафт4ета  Sunglasses

# 607

или с
А добре, тъкмо се 4удех за в бъдеще с боб ли да му свалям на моя гащите или с пържоли или с пухени възглавници ... после се за4удих на мен къде ще ми е удоволствието от цялата тази работа  ...
Аз се виждам боса и бремнна само в кухнята на собствена тосканска вила през лятото , а около мен шетка готин тъмнокос мъж и ми помага да смъквам подправките от високите рафт4ета  Sunglasses

Има ли значение лято лято??? Дори Бандерас, за едното парче салам вземате цялото прасе Simple Smile
Големи сте будали  hahaha

# 608
Ще се скарам! Подправките не се държат на високи рафтчета! Все едно не сте влизали в кухня и не държите да има удобен mise en place!

# 609

или с

Има ли значение лято лято??? Дори Бандерас, за едното парче салам вземате цялото прасе Simple Smile

Има голяяяямо зна4ение прасето!
От залиняло прасе хубав салам не става  Peace
Искам ка4ествено прасе, добре гледано и много , много жизнено  Hug
Ей бре момци!

# 610
Ще се скарам! Подправките не се държат на високи рафтчета! Все едно не сте влизали в кухня и не държите да има удобен mise en place!
Аз съм ниска , кухнята ми е малка и рафт4етата са високи, затова съм си взела един строен и висок левент ...  Wink

# 611
Ами тоз левент да вземе и да ти скове един spice rack на удобно място.

# 612

или с

От залиняло прасе хубав салам не става  Peace
Искам ка4ествено прасе, добре гледано и много , много жизнено  Hug
Ей бре момци!

Не съм съгласен.
Предназначението на Прасето е да е дебело, мазно, разхвърляно и мръсно.
Качествено прасе няма, всички прасета биват изядени - или по Коледа или при развода Simple Smile Така че пак трябва да си вземеш типично прасе и да си го отгледаш до качествено. И после някоя кикимора да ти го отмъкне, баш по Коледа  Joy
Ех момичета...

# 613
Ама чакайте сега...аз не взимам прасето, взимам цялата ферма.

Иначе приемам мъжът да има кусури, но дебели от леност не приемам. Не ги смятам за мъже.

# 614
Скрит текст:

или с

От залиняло прасе хубав салам не става  Peace
Искам ка4ествено прасе, добре гледано и много , много жизнено  Hug
Ей бре момци!

[/quote]

Не съм съгласен.
Предназначението на Прасето е да е дебело, мазно, разхвърляно и мръсно.
Качествено прасе няма, всички прасета биват изядени - или по Коледа или при развода Simple Smile Така че пак трябва да си вземеш типично прасе и да си го отгледаш до качествено. И после някоя кикимора да ти го отмъкне, баш по Коледа  Joy
Ех момичета...
[/quote]

И още нещо, много важно! За клане са предпочитани женските свини, щот мъжките много миришат, ама пък са много злояди.

Общи условия

Активация на акаунт