Боледуване на децата ни – тема 20

• 38 075
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Хъш, аз не съм разбрала дозата при него да зависи от кг-мите, както е при вентолина  Rolling Eyes Изписвали са ни по 1/2 ампула на 12 ч. за профилактика, а по цяла - при разболяване. Но може и да зависи от кг-те, не знам  newsm78
Аз не го прибирам в хладилник, но тя и спалнята ни не е гореща, там е инхалатора.

# 616
  • софия
Забравих да ви се оплача, нали малката пишкаше често и пуснах стерилна урина има escherihia coli Sad, педиатърката каза че не иска да и дава АБ и да пусна още една урина, надявам се да е било нещо временно, тя пишка по малко сега. Praynig

# 617
Цвети, спомням си, че имаше някакъв детски препарат за такива случаи - капала съм на дребната, не знам дали не беше Уринал някакъв  newsm78 Съдържаше червени боровинки, определено.

# 618
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Рали, може и да си права сякаш за Пулмикорт дозирането Peace
Аз защо съм решила, че зависи от кг и възраст, не знам сигурно защото е бил вече по-голям, когато му изписаха цяла ампула. Преди това винаги половин разредена с физ.разтвор.

За сега нямаме Т, да видим следобед какво ще каже лекарката.

# 619
Пъпи, щом нямате Т, е добре...според мен е вирус. При грип се поддържа постоянна Т и детето е като парцал, поне моят опит е такъв де..
Дано да е вирус и да не качва вече...

И аз съм на тръни, мисля утре последно да го пусна и да го спирам...страх ме е  да не прихване нещо.

# 620
  • Куциндрел
Като лаик влязох да видя какво е Пулмикорт. Излезе ми, че е кортикостероид и се предписва на астматици.
Мислите ли, че е безобидно да го ползвате без лекарско предписание? Същото важи и за Вентолина.

# 621
Като лаик влязох да видя какво е Пулмикорт. Излезе ми, че е кортикостероид и се предписва на астматици.
Мислите ли, че е безобидно да го ползвате без лекарско предписание? Същото важи и за Вентолина.

Цеце - не е безобидно нито едното, нито другото! Категорично, без лекар да ти предпише.
Поне първите пъти, особено на малко дете.
Аз вече си ги действам по собствена преценка инхалациите, но само защото лекар ми е казал от пулмологията, че винаги трябва да имам Пулмикорт в хладилника за моя син.

За Вентолин също, не правя на своя глава, въпреки опита ми с него. Чакам си да мине през слушалка и да ми каже лекарката да го почвам или не Peace

Тета
, благодаря ти Hug

# 622
Момичета,сега през студеното време колко често миете косата на момиченцата ?

Мен сега ме е страх да не я изстудя,че банята ни е много студена,а и след интервенцията  Confused

Иначе всеки ден измивам телцето,ама косата не съм от 10-12-2014  ooooh!

# 623
Момичета, какъв инхалатор да взема- омрон или пик? И двете ми момичета са с бронхит:( Пик е с форма на животинче и за деца като че ли е по-подходящ, но дали омрон не е по добър?
Чета, че повечето са с омрон. А дребните са на 2, 6 и 1 , 6 години:(

# 624
Омрон Peace

# 625
  • софия
Хилда, аз имам и Пик и Омрон, пик Пандата е страхотен и го препоръчвам Peace
Лисе веднъж седмично мия косата.

# 626
  • в огледалото на живота
Абсурд е да измия само един път косата на дъщеря ми,но тя е ужасно къдрава и дълга и затова минимум 2 пъти в седмицата.

Лиске,щом ежедневно взема тоалет не виждам проблем и косата да измиете.Затопли банята предварително с духалка някаква и после с гореща пара от душа.
Мероприятието по-бързичко и готово.После си знаеш за сешоара.

# 627
Благодаря  Hug

# 628
  bouquetМерси

# 629
Днес ни беше последния ден на градина за тази година. Наистина ще ни е дълга ваканцията-1месец.

Общи условия

Активация на акаунт