Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря,момичета.

Ами сега,на мен ми казаха,че ще ни изписват на същият ден,аз затова се чудя,но ако имало нещо щели да ни оставят и там,засега сме запазили хотел само за предният ден преди операцията,да не бързаме като пътуваме ..

# 136
Ох, Уми бързо оздравяване  Hug
И ние прекарахме ужасна нощ. Не можем а му свалим Т от 2 дни. В 21:30 дадохме поредната доза Нурофен, в 23:30 го проверявам, а той се тресе и неадекватен...нали ми е прясно, прясно, та реших, че ще вземе и той някой гърч да направи, та хайде бърза помощ  Cry Дадоха му малко Диазепам, поуспокои се, но още 2 пъти в по-лека форма го направи.Не знам какъв е тоя вирус, но сега ако и малкия се включи с Т ще се гръмна вече. Та по този повод само на ШС не бих се доверила.

Лисе, успех и дано се стабилизира след това Габи и намали боледуванията  Hug
Фел Hug И при нас беше същото положението 48часа,аз за това и дадох АБ щото тия температури от четвъртък вечер ми взеха здравето,обаче от събота вечер беше ужас ужасен,най ниско измерено беше 38,7 и то за 10мин.И аз давах диазепам 2пъти през 8часа,че ме беше страх,че не сваля и не спира да кашля.Поне поспа малко от него,кашляйки,но поспа.

# 137
Благодаря,момичета.

Ами сега,на мен ми казаха,че ще ни изписват на същият ден,аз затова се чудя,но ако имало нещо щели да ни оставят и там,засега сме запазили хотел само за предният ден преди операцията,да не бързаме като пътуваме ..

Според мен пътуването в деня на операцията е грешка, която не трябва да допускаш. Ако не сте в родния ви град, задължително трябва да останете поне една нощ.  Peace

# 138
Благодаря,момичета.

Според мен пътуването в деня на операцията е грешка, която не трябва да допускаш. Ако не сте в родния ви град, задължително трябва да останете поне една нощ.  Peace

Запазих за 9-ти ,в близост до Каспела  Peace

# 139
В деня на операцията след нея имах предвид.

# 140
В деня на операцията след нея имах предвид.
И преди и след запазих - 09,10 и 11 засега  Peace

# 141
  • София
Фел Hug И при нас беше същото положението 48часа,аз за това и дадох АБ щото тия температури от четвъртък вечер ми взеха здравето,обаче от събота вечер беше ужас ужасен,най ниско измерено беше 38,7 и то за 10мин.И аз давах диазепам 2пъти през 8часа,че ме беше страх,че не сваля и не спира да кашля.Поне поспа малко от него,кашляйки,но поспа.

Уми, аз уж вчера пуснах ПКК, СRP, утайка, водих го при ЛЛ - нищо не показва да има нужда от АБ. Дадоха му Тамифлу. Явно такъв е вирусът, много се надявам снощи да е било пика и при вас и при нас  Hug А относно Диазепам-а - колкото и да не искам да го давам, мисля че няма да имам сили да не го направя. Повечето лекари, с които говорих ме увериха, че няма проблем  Hug

# 142
Диазепама е по-малкото зло.Виждала съм гърч,разказвах ви и много ме е страх,макар че Габи е по-големичка,но...страх лозе пази.
При нас доктора твърдеше,че няма нужда от АБ,но и той се притесни,че сатурацията е на границата и ,че може да направи пневмония.Абе,не го мисля АБ то,дано се излекува детенце. Praynig
Дано и при вас всичко да е наред Hug

# 143
  • Пловдив
Момичета, с най-добри чувства споделих за Шуслеровите соли.
Не съм лекар, фармацевт, дистрибутор или шуслеров терапевт. Все пак ми е странно как през пост се отричат.
Не искам да убеждавам никой, всеки взима решения за собственото си дете.

Не искам да досаждам, но се надявам да не бъда нападната, пак повтарям споделих с най-добри чувства.

Аз лично се обвинявам да доста неща, които допуснах с голямото ми дете, и се надявам да спестя на малкото.

Скорошно оздравяване на всички!

# 144
  • Пловдив
Когато децата имат само сухи свиркащи хрипове-какво са им изписвали вашите лекари?и това задължително ли е спазъм?
Защото сега бяхме на преглед-детето кашля сухо,и от снощи го чух да свири отзад на гръбчето.Лекаря каза че има спазъм,обясни ми че сухите свиркащи се свързвали със спазъм,а влажните вече с бронхити и инфекции.
Питах го за отхрачващ сироп трябва ли,каза че при спазъм имало и секрети,които трябва да се изхвърлят.
И засега без антибиотик,но Вентолин,Ериус и Флудитек.

# 145
Miraluba ,хубаво е че сподели .Аз пък не знам за ШС през какъв интервал се дават отначало .Тези дни малкото му текна носа давах ШС през един час .Има ли ограничение в бр таблетки за ден ?Няма в упътването инфо .Това ме учуди много .За температура ,като че ли и аз не бих разчитала на тях .То и Осцилококцинума не действа при нас в такива моменти.
Лисичке ,щом не сте от Пловдив би тр да ви осигурят една нощувка в болницата .Или е частна тази болница ?

# 146
gd3,ще звънна да говоря с лекаря да видим,ние ще сме с направление и ще доплатим 160 лв,иначе била някъде към 500 лв интервенцията.

# 147
  • Пловдив
Имам две книжки в електронен вариант. Бих споделила, ако някой има интерес.

На бебето си позволявам точно през час да давам.

Аз не казвам, давайте ШС, а опитайте. Все пак има теории според които до до 38.5 не е препоръчително Т да се сваля.

# 148
Миралюба, съжалявам, ако така си приела  моето мнение   bouquet Не съм искала да звучи така, нито пък съм си помислила, че ги рекламираш  Wink Просто по принцип така си мисля за тях....  bouquet
Лиси, може би трябва да си използвате пътеката и да е под наблюдение Габи в отделението  newsm78
За Т до 38.5 и аз съм на мнението, че не трябва да се сваля, освен ако не е вечер и сме пред заспиване.

# 149
  • Пловдив
Рали, не беше само ти. Иначе не бих се засегнала. Не че съм се....  Laughing Предполагам, че звуча така, ама не съм, наистина.
Как да е, стига по темата.

За своите деца търся максимално щадящо лечение, по възможност без химия и тежка артилерия.
И не ме разбирайте погрешно, не отричам съвременната медицина. Имам приятелки, които вече ме иронизират (с най-добри) чувства, че дори за най-дребното нещо водя децата поне на двама специалисти (понякога се консултирам и с трима).

Общи условия

Активация на акаунт