Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Уми,дано минава вече  Hug

Знам,че е относително,но трима УНГ лекари потвърдиха,че е за махане и може да създаде много лоши проблеми...
кардиолог,който е педиатър също каза това,както и само педиатърката ни ...

Направо се чудя вече ,но май няма да стане без махане  Confused

# 196
  • София
Уми, радвам се, че на подобряване вървите  Hug Моят юнак още не може да я свали тази Т. Вече се притеснявам, че може да изпуснем нещата от контрол. Много химия изпи, а Т спада макс до 38 и след 4 часа наново тръгва нагоре.

# 197
Аааа,Лисе,аз нищо не казвам за вашата сливица,решението си е ваше.Аз си мисля,че махането не спомага за намаляване на боледуванията,а по-скоро при намален слух и отити,но пак казвам,че това е моето мнение....поне за момента.Между другото съм мн.доволна от Лимфомиозот,сега мисля да купя още една опаковка.Определено помагат за сливицата,защото Габи се беше разсополивила,имаше гъсти секрети,които излизат само с много морска вода и прахосмукачка,а сета издухваше перфектно.Ние края на месеца сме на контрола,ще видим накъде сме със сливицата,дано да я задържа поне 2 седмици здравичка,че иначе няма смисъл а ходим.

# 198
  • Куциндрел
Лисичке, явно няма да упояват малката с райски газ. Като отидете в болницата първият ден ще се консултирате с анестезиолог, а на втория ще я оперират. Поне такава е практиката. Кажи на анестезиолога за сърдечния шум, вземи и изследванията за него.
След операцията се приготви за гушкане и успокояване, ако може да поспи малката след това ще е супер, поне да проспи действието на упойката. Приготви си и свещички ефералган като обезболяващо. Peace

# 199
Уми, радвам се, че на подобряване вървите  Hug Моят юнак още не може да я свали тази Т. Вече се притеснявам, че може да изпуснем нещата от контрол. Много химия изпи, а Т спада макс до 38 и след 4 часа наново тръгва нагоре.
Фел,колко дни е с темп?Габи беше от събота вечер с мн.висока,чак вчера вечер спадна под 38,днес още има слаба,а пие АБ.Така минавал вирусния бронхит,важни били сиропите за кашлица,ние нали я подтискахме 2дни та щях да уморя детето,още има учестено дишане..Иначе как се чувства малкия?Аз мисля,че ще мине.Заведи го на една слушалка,ако можеш.Аз от страх от високата темп.дадох АБ,според доктора от детското излишен,та напълно разбирам какво ти е Hug

# 200
Уми,аз питах много познати махнали сливицата и бяха с добри отзиви.

Лисичке, явно няма да упояват малката с райски газ. Като отидете в болницата първият ден ще се консултирате с анестезиолог, а на втория ще я оперират. Поне такава е практиката. Кажи на анестезиолога за сърдечния шум, вземи и изследванията за него.
След операцията се приготви за гушкане и успокояване, ако може да поспи малката след това ще е супер, поне да проспи действието на упойката. Приготви си и свещички ефералган като обезболяващо. Peace

Много ли ги боли ?  Confused
Да,ще кажа,ами на нас ни казаха ,че на 10-ти сутринта ще правят всички изследвания,но ние ще ходим на 9-ти така ,че ще идем до там да попитам пак или ще звънна на док.

# 201
  • Куциндрел
За сливицата не знам, аз говоря от моя опит с операциите на малкия от херниите, но предполагам, че ще боли, все пак ще има рана. Знам колко ти е притеснено, ще мине и замине. Hug

# 202
Лисе,постът ми не беше лично към теб,просто така мисля аз към момента.Разбира се,че твоето решение и интуиция,са най правилни за твоето дете.Надявам се всичко да е наред и след операцията,Габи да е здравичка Hug

# 203
  • София
Уми, от неделя следобяд е така. Надявам се днес да е последния ден с такава висока Т - отрових го от Нурофен! Мисля днес следобед или утре сутрин да го заведа при ЛЛ, ако продължава така. Той е на Тамифлу, но ефект не виждам. Иначе, какво да ти кажа, не е много ОК - не яде, не пие, жълто-зелен, прилошава му...

# 204
Уми ,знам ,извинявам се и аз  Hug

Ceca , благодаря !  Hug

# 205
Не го знам тоя сироп Тамифлу.Тя и Габи не ядеше нищо почти,течности давах със спринцовка.Само ревеше,не спеше,нервничеше,отказваше компреси...ужас.Температурата спадаше до 38,7 в най добрия случай и то за 10мин.В понеделник,започна да се сваля повече и за по дълго време.Вчера вечер за последно вдигна 38 и дадох Панадол и до момента е добре,надявам се това да е било...Вчера започна да пие.Днес хапна мъничко.Тя е още жълта,а вчера и оня ден беше и една подпухнала...Темп.не ви е вече толкова висока,явно се справяте Hug

# 206
  • shumen
Уми,дано вървите към подобрение.
Фелисити,дано и вие се оправите скоро.
Смарагд,аз при такива слагам Назик Кидс и Ксилометазолин.При нас Виброцила не действа.
Моя вече е добре и от днеска е на ясла.Само се моля сега да издържи до тържеството и за празниците да е здрав.После като запразнят и чак на 05.01.ще са на ясла.
Лисе,дано мине леко операцията и после да е здрава Габи.
Силвиана,нещо ми се губи.Дано се разпише скоро и каже как са.

# 207
Лисе ,не ги боли много, когато е извадена само третата сливица .Проблемът е реакцията след упойката ,ако спи е най-добре .Аз съм и забравила вече ,но май 2 часа не трябваше да ядат и пият нищо .Това при нас беше проблем искаше си и като откажех ревеше .Иначе после последва гонене из отделението .Не се плаши толкова много .Дано наистина я махнат хубаво ,че да не рецидивира и да има голям ефект при детето .После е хубаво и след операцията около месец да не се разболява .

# 208
Мами и аз желая безпроблемни коледни празници и всички дечица да са здрави за тържествата Simple Smile
 Ние сме с запушен нос вече втора седмица,по хомеопатична схема предписана ни от хомеопат се придържам вече 7 дни но няма резултат Sad Хъркането поне спря през нощта но пък сега храчим храчки(от тези вътрешни сополи явно) и само с Baby Vack ни излизат сополите.
 Дайте съвет какво мога още да направя и според вас дали е нужно изследване  секрет от нослето да пусна?
 За запушен нос правите ли инхалации и какво слагате в инхалатора освен физиологичен разтвор? аз си мисля лайка със сода да пробвам днес...

# 209

За запушен нос правите ли инхалации и какво слагате в инхалатора освен физиологичен разтвор? аз си мисля лайка със сода да пробвам днес...

Абсурд, не си прави експерименти  Stop

Общи условия

Активация на акаунт