Боледуване на децата ни – тема 20

• 38 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Рали, не си единствената   Simple Smile, нашето мина вече, беше в петък.
Ние започваме 2-ра седмица на ясла без да се е разболяла още, пу-пу  Grinning Ха дано след първоначалния бум вече да е малко по-добре положението за догодина. А сега и да лепне някое вирусче, не се притеснявам особено за празниците, понеже ще ходим на Пампорово и съм сигурна, че на свеж планински въздух ще е много по-добре отколкото в мъгливата София.

# 586
при нас уж всичко вървеше ок и като заспа днес на обяд започне едно хъркане, като дърворезачка е. чак ми се доплака, третата сливица ще да се е увеличила. в събота бяхме на контрола, а днес ей на...  Confused утре ще вървим пак, че и снощи с бейби вак дръпнах малко повечко секрети и ми стана притесено.
за дг реших, че няма да ходим на тържеството, усложнения по празниците хич и не искам да преживявам.
бързо оправяне на всички малчовци и весело коледно тържество на посещаващите!

# 587
Силви, дори и най-незначителната хрема възпалява третата сливица и проблематизира положението. Дано всичко да бъде наред (няма по-сигурно място за събиране на вируси от това пред лекарски кабинет)
Лиске, при отсъствие от градина по наредба се търсят само паразити. Кръв не се взима, а и когато трябва да се представят подобни изследвания, те са определена валидност. при едните е не повече от 7 дни, а при кръвта - не повече от преди 14 дни трябва да са резултатите. Надявам се, че няма да направиш глупост да изпратиш детето на градина, за да спестиш едно изследване. След упойка организмът е много уязвим.  Peace

# 588
Силви ,дано всичко е наред !

Ами сега, благодаря  Hug

Аз подарих преди операцията повечето коледни подаръци,ама ей сега купих още,нали няма да е на градина,поне под елхата да има още Simple Smile

# 589
Нашето тържество е в петък, но днес разбрах, че всъщност е коледен театър, ще се плаща, и нашите първа група ще ги събират с яслата. Ще танцували на дядото и той ще давал подаръци.. Thinking

Хем ще танцуват, хем ще плащат hahaha

моят никога не ходи на театър, не обича и аз не го насилвам. Питах го иска ли да ходи, отговори ми, че не иска, иска само подаръка да вземе Mr. Green Така й ще направим...Драма няма..малък е още, има време тепърва да се радва на дядо коледа, ако иска, пък и той вкъщи ще идва, така че не виждам какво изпуска...

И на мен не ми се рискува, при всяко боледуване аз се състарявам с поне две години от притеснения, така че, мисля да си го спестя това , поне сега...Това от моята камбанария, който иска, да си води детето-демокрация Laughing

# 590
teta75  Joy и ние сме с Театър и снимки,поне няма да танцуваме и пеем,дет се вика,платили сме си,ще се снимаме с дядото и подаръка и беж в къщи! Hug

# 591
Ами сега, за съжаление е така, явно много бързо реагира тази трета сливица и на най-малкото и незабележимо неразположение. ние поне не чакаме пред кабинети - уговаряме се по телефон и чакаме в колата, ако стигнем по-рано, съответно с пристигането направо влетяваме в кабинета. иначе направо се ужасявам от подкашлящата, сълзяща и смъркаща тълпица, която редовно се струпва пред вратата.
Лисе, благодаря  Hug не знам и аз вече, тъкмо се убедих в нуждата от операция и доки каза "не, не е нужно". да, де, ама то може ли пък все да треперим за усложнения и да ни се привиждат болести навсякъде  ooooh!. ако това ще реши проблема, си казах аз, но доки пак ме отстреля "нямате гаранция. в такива случаи се препоръчва, но в практиката ми има и много рецидиви на третата сливица, и много продължаващи отити, предпочитам засега да се въздържим, нямате показания за махане.".
хи-хи, тета, малкият по същество го дава, така да се каже. за какво му е да търпи цяло тържество, като може да си получи подаръка просто?  Simple Smile

# 592
Ами тъй де, момичета, не съм ли права....те на децата трябва да им плащат, нали те ще изнасят представление Laughing, а не те да плащат...

Абе да са здрави само Praynig

Ох, и мен много ме е страх, като чакаме пред кабинета на педи, уж сме със записан час, но винаги изостава графика и се налага да чакаме в бациларника.. Tired
Затова предпочитам да си платя 30 лв, и да дойде на домашно посещение...

# 593
Нашето тържество беше днес.Градината няма да работи от 19. 12 до 19. 1.
Чудя се дали да го пращам тези дни до петък, защото за Коледа живи и здрави ще пътуваме Rolling Eyes newsm78

# 594
  • shumen
Силви,дано е добре малката.
Лисе,според мен щом има кой да ти е гледа е задръж до пролет вкъщи.
Нашето тържество е в сряда и аз също ще го пусна,а той и без това и сега ходи.Подаръка е готов,опакован и занесен в яслата и го чака.Да видим само като види Дядо Коледа каква ще му е реакцията,че от сега вика,че ще плаче.
Всички болни да се оправят бързо.
Ирина,а във вашата градина голяма почивка ще има цял месец.Да не би да не си разбрала нещо?

# 595
  • Once there was a Hushpuppy...
Записвам се в групата на болните след тежка нощ Sad с Т.
Най-гадното, че не можах и да я премеря, нямаше батерия термометъра, е как стават тия работи точно в най-неподходящия момент  ooooh!Тъкмо мислех да го спирам от понеделник, а то какво стана,пак от понеделник но болен...
От петък е един особен, в събота вече кашляше, до вечерта ларингит. Много интересно този път имаше и храчи, оцветени. Нито един сопол до вчера/Нещо не обичайно за нас/ - от снощи и сополи прибавихме, а от нощес и Т. Свалих я, дадох Нурофен, за да спи, една чаша компот от джанки/с триста зора, че е киселичък/, малко компреси с оцет и вода и се справих някакси. Сега още спи. Но, диша много тежко.
Следобед ще го водя на лекар.

Исках да ви питам, че подозирам за грип. Дали са такива симптомите - кашлица и Т.
Всичко започна с кашлица при сина ми, ето и останалите неща са налице.
И понеже знам, че всеки вирус при него започва с хрема, сега съм 99% сигурна, че това точно е грипа.

Не съм ви чела, ще ме извините на последък Hug
Пожелавам бързо оздравяване на дечицата Hug

# 596
  • в огледалото на живота
О,Хъш........ Sad
Съжалявам да го чуя това.....

Втриса ли го,умора,болка и напрежение в ръцете и краката?
Май предимно тези са симтомите при започващ грип+добавка от висока Т.

Дано не е  Praynig

Пожелавам бързо да премине и за Коледа да сте весели и засмяни всички   Hug

# 597
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Деви Hug
Ами, какво да ти кажа и аз не знам. Не е казал нещо да го боли, но е отпаднал малко и не му се яде много. Имаше и леко, ама съвсем леко разстройство тия дни.
Но, факт е, че беше на градина един месец и нещо май...Няма начин да не са донесли грипа там, много кашлящи се пускат на градина Rolling Eyes
Няма значение, каквото такова.
Ще видя и нашата като го види и преслуша какво ще каже, да си сравним мненията Laughing Вече мога спокойно да запиша Медицина направо втори курс Mr. Green

# 598
  • в огледалото на живота
Вече мога спокойно да запиша Медицина направо втори курс Mr. Green
Направо докторат..... Laughing
Браво за духа ти  Hug
То не,че имаме избор в такова състояние де.....
Ех и това ще мине..........

# 599
Хъш,бързо оздравяване на детенце !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт