Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София, Манастирски ливади
Brita филтри 12 бр 25.49 лири   не са от сделките

# 31
Поръчах тази сокоизстисквачка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ORX368O?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00 дано да съм оцелила. Вчера питах, питах, ама не разбрах какво ми се отговори, и реших да рискувам Whistling

# 32
  • София
Мерси за отговорите, аз пък що ли очаквах да е по-насочен към техниката понеделникът... здраве да е.

# 33
Вчера бебефона на Моторола беше 16п, а днес го пуснаха на 12п.

# 34
Всички артикули на амазон ли имат международна гаранция и колко е?
Взех хлебопекарна, но я пуснах до английски адрес. Да сменям ли адреса за доставка /не е шипната още/, да им пиша ли нещо или нищо да не правя?

Ако продавача е Амазон имаш 1 година гаранция. Ако е от друг продавач може и повече да е.
По принцип всяка закупена стока в ЕС има м/у народна гаранция в рамките на съюза. Друг е въпроса, че някои наши сервизи се правят на разсеени.

Благодаря

# 35
  • Бургас
Успешни и изгодни покупки Wink

# 36
Бихте ли разказали подробно и от опит, как стои въпроса с международната гаранция на Филипс, какви точно стъпки се предприемат за задействането й, и после при евентуални проблеми с  уреда.

Сега звънях на клиентския телефон и ми обясниха, че процедурата е следната - обръщаш се към оторизиран сервиз и ако повредата не може да бъде отстранена, то тогава го връщаш в магазина, от където е закупена стоката.

Аз си харесах един уред за варене на пара и си го намерих най-евтино в ... Украйна. Имам начин да си го взема от там, но какво правя с гаранцията после, при условие, че този модел не се предлага в България изобщо, което означава, че няма резервни части за него, поне така ми обясниха от центъра за обслужване на клиенти.

# 37
Тази тенджара под налягане заслужава ли си ?
Silit Schnellkochtopf Sicomatic econtrol 4.5 ще я пуснат на 99Е след около 20тина минути

# 38
Micro Pedi, май не е било на такава цена до сега http://www.amazon.de/dp/B005IF4CI8/ref=gb1h_img_c-3_3067_3083610 … pf_rd_p=560113067 newsm78

# 39
Мерси за отговорите, аз пък що ли очаквах да е по-насочен към техниката понеделникът... здраве да е.
така и аз. понеделникът е насочен към намаление на техника, според мен, а не че намаление в е-пазаруване. и очаквах много. но то направо си няма НИЩО... много странно. явно не са ми били правилни очаквнаията, но то и така и не виждам ясно инфо на сайта на амазон. все пак из ук медии хвалят и се вълнуват за понеделника 2013... и аз на тази база Crazy

# 40
Здравейте, вече няколко пъти поръчвам и получавам нещата си без фактура, а преди не беше така. Какво да променя, за да имам в пратките ми фактура? За амазон. де питам.

# 41
  • Пловдив
 evhen,аз съм регистрирала продукти в сайта на Филипс.При положение обаче ,че го няма тук ако се появи проблем ,който не може да бъде отстранен,сигурно ще трябва да го връщаш в Украйна.
Имам уреди купувани само от Англия и Франция,а и нищо не се е развалило до сега.Не е много помощ ама само това знам Sad

# 42
Здравейте, вече няколко пъти поръчвам и получавам нещата си без фактура, а преди не беше така. Какво да променя, за да имам в пратките ми фактура? За амазон. де питам.

Мисля че вече не издават "хартиени" фактури. Еко насочена политика. През акаунта ти би трябвало да може да ги видиш и принтираш при необходимост.

# 43
така и аз. понеделникът е насочен към намаление на техника, според мен, а не че намаление в е-пазаруване. и очаквах много. но то направо си няма НИЩО... много странно. явно не са ми били правилни очаквнаията, но то и така и не виждам ясно инфо на сайта на амазон. все пак из ук медии хвалят и се вълнуват за понеделника 2013... и аз на тази база Crazy

The term "Cyber Monday" was created by marketing companies to persuade people to shop online
"'Cyber Monday Quickly Becoming One of the Biggest Online Shopping Days of the Year"

http://en.wikipedia.org/wiki/Cyber_Monday

Все пак на интернет му викат 'Кибер пространството"

Peace Peace Peace

# 44
Може ли да слагам детски накрайник на обикновена ел четка Philips или да купувам и за мен и за детето отделни четки?
И може ли да се купуват различни видове накрайници на една и съща четка?

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 10:42 от Vanya_P

Общи условия

Активация на акаунт