И да не е риба, пак кажете нещо.

Здравейте в новата тема! С предварителни извинения, че ще направя рязък скок от рибата към по-неприятна тема, се обръщам към всички вас с молба за съвет. Сутрин пътувам за работа, минавайки през Младост. Не знам коя част, може би се води Младост 4, от Лидл по посока 131 СОУ. Там има спирка на градския транспорт, на която от миналата седмица стои един клошар, завит с юрган. Хората са струпани отстрани около спирката, но сякаш никой не го забелязва. Бях го виждала преди време наоколо, но беше топло и не стоеше така на едно място. Моля да ме посъветвате към коя институция да се обърна, на кой да се обадя? Благодаря предварително!
Лично аз се радвам, че 2014 е на път да приключи, беше ми тежка година и по никакъв начин не желая да се повтаря.
Нино, ако ти звънна на вратата, то няма да е заради формичките, а за да ударим едно лафче.
(Сега ще си поръчам формички от сладкарския сайт. Стоят ми на дневен ред от близо година.)
(И все пак през тази година имаше голямо сътресение и това беше смъртта на мъжа на най-добрата ми приятелка. От такова нещо няма отърсване.)

Вчера бяхме на семейна сбирка от страна на мъжа ми и едва се събрахме около масата (всъщност не се събрахме, имаше 2 маси, а децата бяха отделно), хем бяхме само най-близките.

Малкият също рядко се обажда да кашля, та и него го броя вече за здрав на 99%. И понеже в природата нищо не изчезва, кашлицата нямаше как така да се изпари, просто дойде при мен. Сега моя милост буха дълго, напоително и сухо, ама се лекувам уж - за момента съм си самопредписала сироп и инхалации и ако до няколко дни нямам подобрение ще отида все пак да ме чуе и личната лекарка.
Аз още се помайвам, но трябва да реша какви сладки неща ще приготвям за Коледа /въпреки, че съм дала бойкот в кухнята, че снощи ММ ме вбеси доста, теглих му една и го оставих да се спасява сам. Готви си някакъв изтръпнал /раз/варен ориз, дето и кучетата няма да го ядат........е, той го изяде