Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 389
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
За варицела за облекчаване на сърбежа има едно мазило в аптеките, към 12лв струва.

# 946
  • Ямбол
Някой знае ли за календар като този: http://pochivnidni.eu/2015 , но след като си кликна на планувана отпуска, да може да се запази или поне да си го разпечатам?
Лили, аз го пробвах, цъкнах си отпуската, после селектирах всички месеци и разпечатах, стана!
...
Ти да не би да си влязла през фейсбук, както пишат. Аз нямам там профил и нещо не ми се получава. Дадоха ми един друг линк, но и той трудно се копира. Накрая ще си разпечатам един календар и ще слагам кръгчета с молив. Или ще си направя един сама с някоя подходяща програма.

# 947
Много хубава. Точно на място. Съвсем близко до това, което преживяваме в момента.
Честито на всички, които празнуват днес! Да сте живи и здрави.

# 948
Тъкмо влизам да пиша под поста на Валери. С теб не за първи път сме на една вълна, дори несъзнателно се вписвам в момента под теб  Hug
Честито, скъпи именици - Нинчето, както и синът на Белинда! Здрави и късметлии бъдете винаги! Честито и на останалите, а бургазлии имаме много - благоденствие на все по-красивия им град желая.

# 949
За варицела за облекчаване на сърбежа има едно мазило в аптеките, към 12лв струва.

Кое е то. Знам вирасут, ама то е към 25 лева. Питам за една приятелка, че детето ѝ е с варицела и ми сподели, че много го сърби. Аз казах ментолов спирт, но май не му помага много.

# 950
  • Euskal Herria
Добро утро и от мен! Очертават се три почивни дни, тук са  празници.
Честито на имениците, банкерите, моряците, пътешествениците и бургазлии! Да са здрави и повече хубави неща да им се случват!

# 951
  • Пловдив

Кое е то. Знам вирасут, ама то е към 25 лева. Питам за една приятелка, че детето ѝ е с варицела и ми сподели, че много го сърби. Аз казах ментолов спирт, но май не му помага много.
ooooh!  newsm78 Ох, ами не знам. Честно. Отидох и казах и ми дадоха.

# 952
  • София
Честито на всички празнуващи и най-вече на големия ми шош Heart Eyes

На мен ми е празнично, тортата изваена от формата без поражения, пицата се пече, чакаме децата и нека купонът започне сега! Grinning

# 953
  • София
Привет на всички!

Честит празник на Нинката и на детето на Белинда. Бъдете живи и здрави.  Hug Весел празник и на всички останали празнуващи.

Вчера следобяд ми се обади майката на едно дете от групата на Кати да ни покани на имен ден днес по обяд. Отказах. Не приемам покани от днес за утре.

Снощи изядох парче френска селска торта. Мммм, много вкусно това чудо. Обожавам крем йогурт. А тортата май беше на Лагуна.

# 954
Честит имен ден на синчето ти,Белинда!
Честит имен ден ,Нино!
Честито на всички именници,рибари, банкери и бургазлии!
Аз си изпих дозата кафета сега играем с малката.Като легне за обяд се захващам да готвя,че скъпи гости ще чакам  Simple Smile
Хубав ден,макар и дъждовен!Дано да няма наводнения повече!

# 955
Честито на всички празнуващи!

Белинда, много добре звучи менюто ти. Гости приемаш ли? Grinning

Аз няма да се занимавам да готвя риба. Това хич не го умея, нито ме влече. Добре, че има кой да ме отмени.

# 956
  • Ланкър, планините Овнерог
Добър ви ден!
Честито на всички адаши
Аз се опитвам да се наканя да ида за готова риба. В този дъжд хич не ми е лесно това упражнение.

# 957
Честито на всички празнуващи!

Не знам защо, но този празник хич не го харесвам....може би заради задължителното ядене на риба. Няма друг празник, който да ми е толкова антипатичен. Но това, че трябва да се яде именно риба страшно ме дразни....Simple Smile

Забъркахме тестото за портокалови сладки. Ще печем след обед.
Много малко обаче стана, добре си мислех да направя двойна доза. Сега ще излязат 2тави, само дето ще включвам фурната. Мисля си и за едни шоколадови, докато едните се пекат, ще приготвя другите. Simple Smile

# 958
  • Sofia
Бързо оздравяване на твоето момче!
Мерси, Mam4e  Hug
Дано е бързо и без много пъпки,че вече е едно мръъъънкане  ooooh!

Ще забъркам едни меденки за утеха и ципура купих (шаран не долюбваме)  Crossing Arms

Варицелчо дали може да яде рибка? newsm78 Никъде не прочетох за диета по време на варицела, и педи нищо не спомена  newsm78

# 959
  • София
Оууу, Гена, внимавай! При варицелата обривите обхващат и лигавиците, и вътрешните органи, така че не се ядат никакви пикантни и тежки храни. Трябвало е да ви каже лекарката, не знам как го е пропуснала. Ципурата е лека рибка, така че може да пробваш да дадеш малко, нека детето само си прецени дали може да я яде. Моите не искаха почти нищо, защото имаха пъпки в устата и гърлото.

Партито е в ход. Много приятно впечатление ми направиха гостите. Възпитани, мили деца, здрависахме се да се запознаем /част от тях знаех само по физиономия/, честитиха ми празника, донесоха ми цвете. Браво, има надежда и за нази нация, щом в тези условия успяваме да отгледаме такива деца Heart Eyes

Цвети, не питай, на имен ден не се кани, нали знаеш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт