Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 383
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 975
Честит Никулден на всички  Hug
Много здраве, щастие и приятни моменти.

Аз имам много работа. Не знам как ще смогна. Ще пиша и в къщи то е ясно.
Весел празник на всички - до понеделник. Стискайте палци да успея с крайния срок.

# 976
Честит именник на Белинда! Нино я поздравих вече, ама и тук- весел празник. И на всички други празнуващи. Много ме е яд- най- добрият ми приятел е именник и е тук наблизо, но няма да можем да се видим, при една мацка е, ще тропам скоро на сватба, ама той "парясници" на сватбата си не искал да кани. Mr. Green
Скрит текст:
как, по д...е, се пише- рожденик и именник ли?- така ми ги дава правилно
Не мога да си нахваля новото гадже, леле, леле, пу пу. Да носел риба да готвя. Моля? Сега ще търси готова, вместо той да запретне ръкави да сготви. Аз обичам скумрия на скара, с мнооого лимон,то и други префърцунени май не съм яла.
Жаки- много трогателна история. Crazy

# 977
  • Бургас
Честито на всички празнуващи! Само хубави неща да им се случват!  bouquet

# 978
  • Sofia
За варицела за облекчаване на сърбежа има едно мазило в аптеките, към 12лв струва.

Кое е то. Знам вирасут, ама то е към 25 лева. Питам за една приятелка, че детето ѝ е с варицела и ми сподели, че много го сърби. Аз казах ментолов спирт, но май не му помага много.
ViraSoothe баш купих аз, 23.50 лв.  Shocked Не мога да кажа дали е ефикасно, мазах само веднъж  newsm78 Гел като гел, 'де да знам
Личната изписа и противоалергично-Arius и калциев глюконат, като хранителна добавка.
Засега удържаме положението, няма много пъпки и не го сърбят.
По-скоро карантината ще е проблем,отколкото пъпките  Whistling
Обаче...таткото реши да запали камината и сега се замислих,че от топлината пъпките сякаш се активираха  Thinking Май не е добра идея Rolling Eyes

Благодаря на всички,които ми отговарят и ме ориентират   bouquet

# 979
Моето дете го лекувах с хомеопатия- не знам що така ми хрумна тогава. Изписа ни лекарката едни малки хапченца миниатюрни, които се разтварят във вода, и пудра. Спирта го забрани категорично, беше изписан от педиатърката. Мина доста леко, не усетих дори. На мен ми беше дала рецепта за мазило да ми правят в аптеката, ако прихвана, но ми се размина.
Не мисля че топлината е проблем.

# 980
 Честит празник на Нини тини, да е жива и здрава и все така смешнодумна Heart Eyes
Честито и на всички които празнуват и имат близки с това хубаво име.
BirdsFlu, много ти е  хубаво менюто, а рецептата ми допадна най-много.

Жаки, много мила история.

Ние сме на гости довечера на мил приятел, а домакинята е магьосница и тертиплийка от покривката до лъжичките за кафе. Та искаж да кажа, че ще ми пропадне диетата.

# 981
  • София
Поздравявам всички празнуващи  Hug
Ние ще правим ципури върху канапе от зеленчуци.
Сутринта водихме щерката на Снежанка в Музикалния - страхотна постановка, страхотна публика! Малко се стреснах първо като видях толкова много деца накуп, но не гъкнаха - само ръкопляскаха и викаха НЕееее! на ключовите места Grinning Накрая излезе и дядо Коледа да се скара на едно непослушно джудже и да каже на децата да си напишат вече писмата до него, че няма време. Едно момченце от публиката пък отиде да го почерпи за имен ден, та и Никулден отбелязахме Grinning
След това дядо Коледа и артистите поседяха във фоайето и се снимаха и си говориха с децата. Моята срамежливка толкова искаше да отиде при всички и толкова се срамуваше след това, че с дядо Коледа си говорих аз, а със Снежанка имаме снимки " Снежанка гони момиченце, то се крие зад майка си" Grinning
Мащехата беше фантастична, но с нея дори не си направих устата за снимка, хихи.
С две думи- препоръчвам, заслужава си много.

# 982
  • Ямбол
Дъщеря ми нещо се е повредила. От вчера насам напира да чисти. Снощи избърса навсякъде праха. Искаше да пуска и прахосмукачка, но я спрях, че съседите щяха да останат "очаровани" от среднощното ѝ чистене. Сега търка в банята - водата тече на поразия. Но не смея да ѝ кажа нищо, да не ѝ секна мерака. Налита и на прозорците, но я спрях, ще изстуди къщата. Не иска да подрежда, само да мие и да търка.

# 983

Именик, ако има имен ден. Именник е друго.

Рожденик

# 984
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит празник на всички! И аз се почувствах поздравена Simple Smile Имен ден има и дъщеря ми да е жива, здрава и много упорита. На мен шарана ми го приготвя свеки  Twisted Evil

# 985
Някой питаше за рекламите на Джъмбо и Мамасита https://www.youtube.com/user/jumbostores/search?query=%CE%9C%CE% … CE%AF%CF%84%CE%B1  Simple Smile

# 986
  • Бургас
Честит празник на всички празнуващи  cheers
Тази година зарязах шарана. Ще правя пълнена сьомгова пъстърва с праз и гъби и отделно салата от пресен спанак, домати, сирене и дресинг с горчица.

Много ми е дразнеща тази реклама с двете момчета-близнаци, дето се блъскат като някакви бизони.

# 987

Именик, ако има имен ден. Именник е друго.

Рожденик

Благодаря!  bouquet И дядо е именик, сега се сетих чак.
Все пак сготвих нещо и аз. Mr. Green За пръв път сложих на картофеното пюре прясно мляко /вряло трябва да е/ и стана разкошно.

# 988
Ние се сдобихме изведнъж с огромно количество риба - всеки купувал без да се консултира с останалите Simple Smile Та равносметката е рибена чорба, кюфтенца от шаран, в които включихме празничната плънка Laughing,  пържен сом и толостолоб. Хубавото е, че у нас много се тачи рибата и   няма да остане.
Мъжът ми сега майстори и щрудел и въобще голямото плюскане....От понеделник пак съм на диета Laughing
Обмислям да спрем училищното посещение на стол, защото синът ми яде само едно от трите неща и сега съм се захванала да стържа моркови, да приготвям нарязани зеленчуци, за да си имам някакви готови продукти и да ми е по-лесно вечер.
Julia_21, да, забелязах същото Hug Малко мелахонлично предколедно го караме, трябва да сменяме курса  Laughing
Честито отново на всички именици и рожденици. Да ви е весело.

# 989
  • Бургас

Много ми е дразнеща тази реклама с двете момчета-близнаци, дето се блъскат като някакви бизони.
[/quote]

Дъщеря ми цял ден гледа дисни канала.Пускат я средно на 10 минути.Откачааааам...

Общи условия

Активация на акаунт