Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 973
  • 378
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Децата ми не са вундеркинди, само мъжО ми е номер едно, откъдето го погледнеш все е съвършен Crazy
О, на мен хем децата са вундеркинди, хем мъжът ми е по-съвършен от твоя. Във всеки случай е по-голям Mr. Green

# 16
Според мен темата е зададена неправилно. Щом се пита какъв тип, трябва да има опции. Знам ли какъв тип сноб съм? Дори не зная какви типове сноби съществуват. Знам само, че съм сноб и толкоз!

# 17
Янтро, война! Ще ги мерим Mr. Green Моят е по- голям! Даже е най- голям:)))))

# 18

Кое им мерите? И аз да се включа. Ако ще мерим шкембенцата или бузките, печеля! Моят мъж е бузанчо. За другите работи не ме интересува дали е най! Важното е, че ми пасва.

# 19
  • Варна
Е щом ще ги мерим, да се надъхам! Mr. Green
Джой, какво мислиш за завоя-мъжете ли да мерим, децата ли, или други работи. Mr. Green

# 20
  • В Космоса
За мъжа и аз се нареждам да 'фаля. Crazy Ще ви бия! Sunglasses

Иначе и аз се мисля за естет.   Flutter

И мисля, че се насилвам с толерантността, за да прикривам някои от типовете си снобизъм.  Mr. Green

# 21
  • Пловдив
Съмнявам се Simple Smile Благоверния тежи към 140кг Simple Smile Добре гледан мъж Simple Smile

# 22
Не се хващайте, госпОжи, моят ще отвее вашите Joy
На Янтра нейния няма изхранване, сигур по две пилета му разчеква, моя е непретенциозен, всичко яде, по малко, не държи да е изгладен, за някоя троха по пода не прави въпрос, чинии мие, всеки ден ми казва, че съм прекрасна, пък за онова другото да не отварям дума, че ще ми завидите   bowuu

# 23
  • В Космоса
А кой е по-космат? А? Mr. Green

# 24

За къде питаш Joy
Джой ще ни набие, спирам:)

# 25
Обрат, а?!? Grinning Ние сме сноби на тема мигли. Мъжът ми е Миглен, щерката Миглена.

# 26
  • Варна
И мисля, че се насилвам с толерантността, за да прикривам някои от типовете си снобизъм.  Mr. Green
Ами друг вариант е да сме "право куме та в очи", ама доколко се чувствате спокойни, ако обидиме други потребители с "пряк" коментар Нужно ли е. Simple Smile Защото виждам разни подстрекатели на подобен вид отношение, ама отстрани-браво, ама на мен не ми стиска да се изкажа обидно.

# 27
  • Пловдив
Тоя - http://www.webmiastoto.com/wp-content/uploads/2013/04/%D0%A7%D1% … 0%D0%BA%D0%B0.jpg

Обрат, а?!? Grinning Ние сме сноби на тема мигли. Мъжът ми е Миглен, щерката Миглена.
Не беше ли Златко?!?!

# 28

Хахахах, туш, занемях:)

# 29

Общи условия

Активация на акаунт