Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 903
  • 378
  •   1
Отговори
# 105
Ми ако кафявите рамки имат златна нишка и гледаш поне малко презрително над тях, може би да  Flutter Но със сините не минаваш.

Опаааа. Класирах се! Кафяви очила със златни нишки! На Кристиан Диор е модела. Сноб, та дрънкам! А как умея да гледааам, че и да си намествам очилата......

http://www.shutterstock.com/pic-155362097/stock-photo-beautiful- … iddle-finger.html

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 19:40 от sophiemmaspencer

# 106
sophiemmaspencer,
имам усет, не може да се отрече! Теб специално не намерих за какво те заръфам, снобееш си и това е.

# 107
Темата всъщност за фръцлите във форума ли е, или да?

# 108
Янечек, и мен пропусна по терлици.
И аз съм за тема: "Кой във форума ви снобарее?"  Laughing
Поне като компенсация за малините.

# 109
  • В Космоса
Аз определено не съм отговорила по темата. Сноб никога не съм била за нищо. Не мисля и че повечето (които познавам малко или много и съм срещала тук) от вас са се проявявали като такива. Wink Смятам, че са много малко форумните сноби. И половината от тях го играят такива, а не са искрени сноби. Laughing

# 110
  • Пловдив
И да не ста посмели да се хвалите с мъжете си, освен ако не изглеждат така! Или пък не изглеждате самите вие така  Laughing
Всичко разбрах, само ТОЗИ не разбрах кой е Simple Smile

# 111
  • В Космоса
И да не ста посмели да се хвалите с мъжете си, освен ако не изглеждат така! Или пък не изглеждате самите вие така  Laughing
Всичко разбрах, само ТОЗИ не разбрах кой е Simple Smile

Един много симпатичен сноб. Grinning

# 112
Добре, дойде моментът да споделя истинската си снобария. Не ползувам хартиени салфетки. Държа се любезно, което винаги се възприема като знак, че съм откровено тъпа и проста. Почнах да гледам зло и те започват да ми се усмихват. Хорицата искат да ти гледаш отгоре. Моята фирма може и тази услуга да предложи. Flutter Това в реалния живот, тук съм рога.

Май нямат златна нишка цайсите, но ако това ще оправи полжението съм готова да я нарисувам. Mr. Green

# 113
Янечек, сЪрце  Hug

# 114
Абе, Янечек, защо така ужасно закъсня Laughing? А? Как се анулират шест страници напразни напъни Mr. Green?

Товa ти се получи иделно, точно по темaтa. Mr. Green

# 115
  • Пазете Гор
Абе човек може да се опитва да се направи на всякакъв, може пък и чат-пат да успява. Само едно никой не може - да се направи на по-забавен, отколкото е.

# 116
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Толкова съм мързелива, че могат да минат дни, да не казвам повече, че съвсем ще отече, докато се наритам отзад. Ми не, не се изтезавам с кеф, за да си свърша нещата.
По природа съм царицата на нищоправенето. Mr. Green

Никаква снобка не си. Една уважаваща себе си снобка щеше да употреби "долче фарниенте" (dolce farniente). Върни се да се упражняваш още .(В снобарство).

Аз мисля още...Не мога да реша дали съм, еле пък от каъв вид newsm78

# 117
Не съм сноб, но ми беше интересно да прочета как да се правя.  Rolling Eyes Не се правете ей!  Wink

# 118
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Янечек, защо така ужасно закъсня Laughing? А? Как се анулират шест страници напразни напъни Mr. Green?

Товa ти се получи иделно, точно по темaтa. Mr. Green

Flutter

# 119
  • град-държава
Толкова съм мързелива, че могат да минат дни, да не казвам повече, че съвсем ще отече, докато се наритам отзад. Ми не, не се изтезавам с кеф, за да си свърша нещата.
По природа съм царицата на нищоправенето. Mr. Green

Никаква снобка не си. Една уважаваща себе си снобка щеше да употреби "долче фарниенте" (dolce farniente). Върни се да се упражняваш още .(В снобарство).

Аз мисля още...Не мога да реша дали съм, еле пък от каъв вид newsm78
Ах' по дяволите... От толкова мили думи през тез години, изглежда си повярвах.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт