Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 938
  • 378
  •   1
Отговори
# 90
  • n/a
Снобът не е ли култивираният простак?
Изглежда, че всеки си го разбира твър-
де произволно. Но пък в това може да
е ключето за по-свежа тема, знам ли  Laughing

# 91
Нали за това е темата, всеки да каже как се чувства.

# 92
  • София
Не. Снобът е е без благороден произход.
Senza nobilita.
Демек бута се при благородниците, ама няма благороден произход.

# 93
  • n/a
Добре се чувствам, благодаря   Sunglasses

Нима за това е темата? Джой?

Да, без благороден произход,
но мимикрира под "голямата
работа", аристократ сиреч. Но
нима във форума имаме арис-
тократи по рождение? Е, то
тогава излиза, че всинца сме
сноби  Mr. Green

# 94
  • Там, където ме обичат
Харесвам минималистичния начин на живот, който на практика е насочен с/у снобизма и материализма.
...
И аз така,  Peace
един подарък ако не е в малка, червена, плюшена кутийка, не го и поглеждам даже  Flutter
Никакъв сноб не съм аз, а минималист.  Peace

# 95
Минималистът също може да бъде сноб.

Аз тогава съм принцеса. Crossing Arms

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм максималист. И кутийката голяма, и съдържанието съпоставимо Mr. Green

# 97
аз съм Карл Маркс из обедневшего дворянского рода

# 98
Той май е от доста заможно семейство. Какво имаш впредвид?

# 99
Хубава тема, Джой, ама гледам, че малцина са разбрали за какво става дума и пак всеки го е ударил на проста хвалба. То да се похвалиш не е непременно снобизъм. И на мен се е случвало да се поизтъкна с туй-онуй, когато е имало сгоден случай, но мисля, че не го правя, за се почувстват другите пълни боклуци и прошляци пред височайшите ми нозе.
Какви сноби сте вие?
Серафима, първа ти! Ако беше спряла споделянето до скъпите чайници и японските сладкиши, да те турим при снобите, но с тези очила от Зрънчо - край, нямаш шанс.
Янтра, ти пък къде се вреш с тавата постни чушки и деветте тенджери телешко, м? Вземи препечи малко пълнозърнест хляб, сложи отгоре едно топченце черен хайвер, пък се оплачи, че си преяла. Не може хем сноб, хем с тавите нагоре-надолу.
Жалкин, то едната хубост не стига, за да се броиш за сноб. Би могла, но само ако го правиш така, че другите да се почувстват грозни в сравнение с теб.
НиноТино пък да не я споменавам - да й беше звънял престолонаследникът на Великобритания, да кажа, че може да мине за някакъв елит, но на нея й звъни не друг, а пръчът на съседа й, което значи, освен че я ухажват пръчове, че в квартала им има кози! Представете си на какво й заприличват кристалните пантофки, докато се дотъри от бакалията до тях през дърдонките.
И да не ста посмели да се хвалите с мъжете си, освен ако не изглеждат така! Или пък не изглеждате самите вие така  Laughing

# 100
Янечек.. Joy Joy Joy

# 101
Той май е от доста заможно семейство. Какво имаш впредвид?
е така де от заможно семейство е, но по безмислено не можах да го измисля.

......- да й беше звънял престолонаследникът на Великобритания, да кажа, че може да мине за някакъв елит, но на нея й звъни не друг, а пръчът на съседа й, което значи, освен че я ухажват пръчове, че в квартала им има кози! Представете си на какво й заприличват кристалните пантофки, докато се дотъри от бакалията до тях през дърдонките.
:
много весело това

# 102
Дали ще мога някак да се поправя? Laughing Поне още един шанс. Praynig  

Аз викам, че ти завидя на косата и брадата, а то друга била целта. Grinning

# 103
Ми ако кафявите рамки имат златна нишка и гледаш поне малко презрително над тях, може би да  Flutter Но със сините не минаваш.

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Янечек, защо така ужасно закъсня Laughing? А? Как се анулират шест страници напразни напъни Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт