Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 966
  • 378
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Янтро, война! Ще ги мерим Mr. Green Моят е по- голям! Даже е най- голям:)))))
Съмнявам се Simple Smile Благоверния тежи към 140кг Simple Smile Добре гледан мъж Simple Smile
Всъщност, това е ЗЛЕ гледан мъж.Освен ако не е висок около .....3 метра.     Mr. Green
Добре гледаният мъж трябва да е строен и пъргав.Като моя.     Laughing
Сноб ли съм?     newsm78
Моя при ежедневно бягане на 5км е 115кг, по-надолу изглежда гладен. До структура е. Вярно, сега е доста понаддал, но пак си е хубав.

# 76
 Не ща да съм форумский и никакъв сноб.

# 77
Joy идеята ти е хубава , един вид да свалиш маските на хората , но не вярвам всеки да се разкрии.ще си развали един вид репутацията
Аз като нова нямам такава и ще си го кажа -казвам , че съм  справедлива(лъжа винаги гледам къде е по-изгодно) казвам ,че лицемерието и плюенето зад гърба е грозно(е аз го правя често , даже тази сутрин обсъждах грозно една колежка) бих казала , че мъжа ми е подържан(ми не е бръсне се на 2 седмици , закръглен е и не носи маркови дрехи) мога да кажа колко съм хубава(да е жив и здрав фон дьо тена , че като се гримирам да ме заприлича на човек Mr. Green) мога да кажа , че съм в прилична форма(глупости 76 кила съм не мога да се трая преди да рода бях 57 и явно още живея с тази идея , но уви съм си направо в грага дебели) и още много неща , с които бих ви излъгала след време

# 78
Тъжен  човек тип темерут съм, за разлика от виртуалния ми образ.

# 79
Аз напълно оправдавам ника си. Просто съм куку - руку фафла чудна. Ако това е снобария значи съм фафлен сноб подплатен с чуден крем. Simple Smile

# 80
 Доста спъната съм тук, а в реала ехее, всичко ми е по-така.

# 81
Сладка тема, но ще ви разочаровам..
Тук се правя на доста по-скромна от колкото съм..Wink

# 82
Само искам да кажа, без да имам претенции за форумен психолог, че след няколко (десетки, стотин, etc.) поста много ясно си личи кой какъв е.

# 83
  Джой, то така не е интересно, човек да казва за себе си. Не може ли другите   да определят за когото имат впечатления какъв сноб е? Така ще се получи по готино.

# 84
  • София
Виртуален живот - виртуален образ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 85
  Джой, то така не е интересно, човек да казва за себе си. Не може ли другите   да определят за когото имат впечатления какъв сноб е? Така ще се получи по готино.

Подкрепям!

# 86
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може, но ще има дърпане за косите, каквото така или иначе има предостатъчно точно тук.

# 87
  • София
Джой, вкарай ред.
Темата дава сериозна заявка за невъобразим пенкилер.
Мъже и косми още на втора страница и всеки си казва, каквото му е на сърцето.
Направо не знам какво да отговоря.

# 88
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нали? И още даже не сме стигнали до разясняване на другарчето.
Давай по зададените въпроси, пък все някой ще ти разясни и за космите Whistling.

# 89
София, аз пък от едно онлайн общуване не бих мога да определя. Веднага ми идва на ум комуникацията с една персона, която ако я четеш, ще си помислиш, че си имаш работа с японската принцеса. Нищо не може да замени живия контакт. Нищо!

Общи условия

Активация на акаунт