Какъв тип виртуален сноб съм?

• 19 009
  • 378
  •   1
Отговори
# 60
дотук разбрах, че мъжът ми е нещастен, но не дотолкова, че да стане философ, и слава богу, че иначе гладни щяхме да ходим Twisted Evil.

докато си мерите там, каквото, на мъжете  Mr. Green, и преминете тематично през калиевия перманганат, простир/или простор newsm78 на пране с цветово издържани щипки, кое е по-правилно - моп или стирка, гладенето, готвенето, разпределянето на домашните задължения, общ или не семейния бюджет, с чехли, обувки или боси гостите, с килимче или теракот, та някъде към десета страница ще съм си намерила снобометъра да засека на колко е спрял  Flutter

интервюто за сноб клоб само от дипломиран поне в Йейл HR, иначе ще си е хубава работа, ама българска Twisted Evil

Снобка!

# 61
Съвсем реален сноб съм си - бутах Стоке.

# 62
Аз съм от вечно недоволните сноби. Просто защото е адски скучно да си доволен и спокоен.

# 63
  • София
Съвсем реален сноб съм си - бутах Стоке.

Че и във форума ни го навираше в очите, остави се ти  Flutter

# 64
  • София
Правя се, че всичко ми е наред. Оплакването е проява на лош вкус. Е... понякога си го позволявам.

# 65
То пък един образ, какво има да му лъскам?

# 66
  • София - Рим и обратно
Нямало човек, който да не си мечтае да полети. Аз пък никога не съм Stop.
Виж, мечтала съм си да съм невидима и да ходя навсякъде без никой да ме вижда.
Не знам снобско ли е, но като се запее в хор, умирам да направя точно обратното. Наскоро харесах страницата на Монклер във ФБ, щото ми писна да ме заливат с антиреклама на марката, тормозели животни.
И на Нестле вече съм фен, щото всички ми казват, че не трябва да си купувам нищо от тях Crossing Arms.

Та така, тук си начесвам тази краста май.

# 67
Виж, мечтала съм си да съм невидима и да ходя навсякъде без никой да ме вижда.
Не знам снобско ли е, но като се запее в хор, умирам да направя точно обратното.
Как влезе в главата ми и прочете мислите ми?  Shocked
1 към 1!  Peace

# 68
Харесвам минималистичния начин на живот, който на практика е насочен с/у снобизма и материализма.
Затова не мисля, че съм се показвала някъде като виртуален сноб, но не е изключено да съм съм го направила, все пак - хора сме  Mr. Green

# 69
И аз харесвам минималистичния начин на живот, но това минималното държа да е с високо качество.

# 70

интервюто за сноб клоб само от дипломиран поне в Йейл HR, иначе ще си е хубава работа, ама българска Twisted Evil

Снобка!

ъхъ  Laughing

снобарията ме тресе по отношение на мъжа, съдя по външния вид/дискретно подчертан статус/ и смятам , че за първия път няма втори шанс:
старомодна съм и харесвам такива:

а не такъв типаж Mr. Green

никога не ми хрумвало подобно нещо. бррр, ужас.

# 71
И аз харесвам минималистичния начин на живот, но това минималното държа да е с високо качество.

Peace
Права си.
Но много хора се подвеждат по определени тенденции без да се замислят дали наистина са качествени. Например изумително грозни мебели, направени от странни материали, които се намират в доста домове на хора с възможности.
Т.е. няма значение дали стоката е скъпа, евтина, маркова, но изборът да е продиктуран от това, че ти харесва и ти е удобно, а не защото комшийката има или трябва да вземем нещо, за да сме над нея Simple Smile

# 72
Да имаш хубав и читав мъж не е снобария, а чист късмет.
Хахаха!  Peace

# 73
Янтро, война! Ще ги мерим Mr. Green Моят е по- голям! Даже е най- голям:)))))
Съмнявам се Simple Smile Благоверния тежи към 140кг Simple Smile Добре гледан мъж Simple Smile
Всъщност, това е ЗЛЕ гледан мъж.Освен ако не е висок около .....3 метра.     Mr. Green
Добре гледаният мъж трябва да е строен и пъргав.Като моя.     Laughing
Сноб ли съм?     newsm78

# 74
  • Galaxy 13197853088
За виртуалната снобария ставаше въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт