Какъв тип виртуален сноб съм?

• 19 069
  • 378
  •   1
Отговори
# 180
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам, но знам на чешки- дршкова полевка Laughing.
пръдло, гащи ли бяха  newsm78
Прадло, прадло Laughing
А пърдел е дупе. Което ми напомня за любимата ми чешка песен- "Гел на пърдел" Mr. Green

# 181
Прадло, прадло Laughing
А пърдел е дупе. Което ми напомня за любимата ми чешка песен- "Гел на пърдел" Mr. Green
кажи още нещо такова смешно  Laughing Laughing Laughing

топим се водичкуууууууу - къпя ли се?

# 182
  • Варна
В този форум рано или късно се стига до шкембето с чесън.

# 183
В този форум рано или късно се стига до шкембето с чесън.

Винаги..
Само, че снобарите го сърбаме в сребърни купички и със шампанско, а не с бира..Wink)
някъде имам и снимков материал.. Joy

# 184
  • град-държава
Моля, моля... въпрос на вкус. Поне Hutschenreuther, ако не в порцелан от Meissen Manufactory. Ама сте...  Sunglasses

# 185
Абе човек може да се опитва да се направи на всякакъв, може пък и чат-пат да успява. Само едно никой не може - да се направи на по-забавен, отколкото е.

Колко си прав, Куркума, колко си прав, мда.

# 186
Каква чудесна идея даде как`Сийка! Тъкмо днес не ми остана време да напазарувам, а пералнята ми е счупена, та носени чорапи се намират у нас. Останали са малко финокио и селъри от снощи, дали ще си върви с трюфел-супата? А ако сложим и гащи, ще получим чешкия специалитет прадло-супа.

# 187
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прадло, прадло Laughing
кажи още нещо такова смешно  Laughing Laughing Laughing

топим се водичкуууууууу - къпя ли се?
Тцъ, спрховат (или коупам се). Топим е топля.

А това с чувството за хумор е странна история. Понеже е един от най-често прилаганите начини за снобиране във форума- колко съм куул, колко съм забавен. И един от най-обичаните начини да захапем отсрещния- ама аз се шегувам, ама ти нямаш чувство за хумор. И хем си накарал някого да се почувства некомфортно, хем си много готин.

# 188
Не, че нещо, ама не съм ли снобка сега?! Даже шкембето си купувам от бутик Flutter hahaha

Моля, после сподели как ти се получи бутиковото шкембе, че или аз по снобски го преварих и стана жилаво или то по снобски не щя да се свари, така и не разбрах, ама явно моя снобизъм не отива до толкова далеч и няма да повторя бутиковата покупка, а ще си ползвам италианското замразено шкембе. Wink Laughing

# 189
Не, че нещо, ама не съм ли снобка сега?! Даже шкембето си купувам от бутик Flutter hahaha
Моля, после сподели как ти се получи бутиковото шкембе, че или аз по снобски го преварих и стана жилаво или то по снобски не щя да се свари, така и не разбрах, ама явно моя снобизъм не отива до толкова далеч и няма да повторя бутиковата покупка, а ще си ползвам италианското замразено шкембе. Wink Laughing
Олеле, ще ни оскубят бе, как ще ти разправям тук за шкембета?! Mr. Green
Не го варих дори в тенджера под налягане, не и в Le Creuset - ще я оскверня с такова просто нещо като шкембето, а в съвсем обикновена иноксова тенджУра, ама се свари на мозък. Получи се страхотно и мъжете го ометоха с кеф.  chef И с мнооого чесън! Mr. Green

# 190
Оф, да са таковам в снобката, начи никва готвачка не съм, типична снобка, само ям, ма да не готвя. Повредата в моя телевизор. Мерси. Laughing Hug ПП Инак жилавкото шкембенце си го хапнахме с чесънче, оцет, лютичко и една ракийка за откат. Stop Laughing

# 191
Олеле, ще ни оскубят бе, как ще ти разправям тук за шкембета?! Mr. Green
Не го варих дори в тенджера под налягане, не и в Le Creuset - ще я оскверня с такова просто нещо като шкембето, а в съвсем обикновена иноксова тенджУра, ама се свари на мозък. Получи се страхотно и мъжете го ометоха с кеф.  chef И с мнооого чесън! Mr. Green

Чесън!!! #Crazy #Crazy #Crazy Пфу! Никаква снобка не си ти, Бижу.  Crossing Arms

# 192
Чесън!!! #Crazy #Crazy #Crazy Пфу! Никаква снобка не си ти, Бижу.  Crossing Arms
Нищо не знаеш... ти не си никакъв сноб! Mr. Green Чесънът вече е на мода!  ppp

# 193
Не мога да ям шкембе. Мисля, че е време да поговорим за вилиците за омари. Затъквах ги отстрани на Стокето,  ако огладнея. До праза.

# 194
Ми права си! Знае ли човек къде ще те настигне глада. За омари! Но я прибери във Фурлата, че да не изпадне от Стокето и да ядеш с пръсти като простачка после, че е немислимо!

Общи условия

Активация на акаунт