Отговори
# 600
  • София
Или вие пишете много бързо, или на мен 10 дни са ми минали като 1 ден Grinning Аз вчера разбрах пола - ще имам момиче Wink)) Много съм щастлива, точно това си бях пожелала Simple Smile
Имам въпрос : на вас случва ли ви се нощем докато спите и случайно се завъртите по гръб, да се събудите защото усещате някакво като обтягане  на корема супер неприятно ? защото преди не съм имала проблеми да спя по гръб, но сега като легна така и е много гадно  чувството и все едно натискам бебето с пълна сила...като цяло редно ли е да се спи по гръб или да се придържам към спането на една страна? Simple Smile
И другото - АГ-то при последния ми преглед като пусна видеозона ми каза още веднага имала ли съм болки, защото вижда че имам контракции, но аз нищо не усещам и тя не каза нищо да пия...трябва ли да се пие нещо за тях?

# 601
Привет!

На мен днес в работата успяха да ми скапят настроението, много се разочаровах от една постъпка на шефката, почувствах се изключително подценена и крайно обидена! И мисля, че февруари ще си пусна отпуска, после болничен и това е, тути финито!  ooooh!  Ще изтърпя още месец и нещо, че таман ще си купуваме кола и не мога си позволя да остана без пари, защото схемата с изплащане на болнични е под всякаква критика!

Boryana9, моят малък син е злояд. Спря да яде на 1.3г след прекаран зверски ротавирус! В продължение на 1 година яде само хляб, солети и краставици! После мина на плодове и зеленчуци, сега е на 4,7г и положението е същото, яде предимно салати и плодове, много рядко готвено, от време на време сандвич или пица. В началото много се ядосвах, готвех по 100 неща, гонех го с лъжицата, после постепенно го оставих на мира и реших, че след като е здрав, расте с бесен темп и се развива прекрасно, явно не му трябва тази храна, която аз искам да яде, а тази, която той иска! Знам колко ти е трудно, но не се притеснявай много, ако детето ти се развива добре и е здраво!  Hug

Sweety, хайде честити движения най-накрая! Само аз останах най-безчувствената!  Embarassed

# 602
Здравейте и от мен. Малко късно се включвам при вас. Опитах се да изчета всички предишни теми. Аз съм в 17-та г.с., с термин 19-ти май. Мария, от всичко което съм изчела, знам че спането по гръб не е желателно. Притискала се аортата, от което се намаля кръвният поток към бебето. Аз спа само на една страна, малко е неудобно в началото, но се свиква. Пол още не знаем, не можа да се види при последния преглед, остава за януари  Simple Smile

# 603
 Maria_Galabova честити розови гащи момите растем  Hug Hug
Sweety честити движения да сега да не те оставя Simple Smile
  dudunski не се ядосвай аз затова излязох от 17 ноември но и при нас се случи това с пари те ама от къде да знам а до края на годината нямаше как да издържа .  Парите не са най-важното а ти ако излижеш сега те от февруари ще ти го плащат редовно то първия си е бавен ай уж от януари ще са по редовни по нова схема .

maichka13 добре дошла  мила леко бременеене с нас  Hug Hug Hug

# 604
Maichka,добре дошла!    Hug
Maria,аз съм забелязала от няколко дена,че докато спя и реша да се обърно от ляво на дясно и обратно  се пробуждам от яка пронизваща болка. Усещам все едно всички органи  се изсипват  в посокота,в която  лежа.  Това чувствам,когато го правя бързо. Ако реша да се обърна, за да нямам проблем,то заставам 1мин по гръб,след което се врътвам в желаната посока.    newsm78  Друг с такъв проблем?
По гръб вече само след като родим може да спим! Peace

# 605
и на мене  ми е неудобно завъртането ,за гърба аз  ще спя докато ми е удобно майка ми и двете бремености е изкарала тъка и не имала проблеми ако мога и аз че така ми е най-удобно но ще видим то си е до организъм

# 606
някой беше казал, че сладоледът помагал срещу киселини - за сметановия ли става дума? newsm78

# 607
  • В градината...
Мимка, май  и  аз съм така - като се завъртам, сякаш имам камъни в корема, трудно ми е, а съм свикнала да съм гъвкава и подвижна. Ама явно все по-зле ще става. Да са ни живи и здрави бебчовците  Hug

Маичка, добре дошла.

# 608
Момичета по-бавно с обръщанията. По принцип най-добре в да се спи на ляво, но само така не става. Ако сте по гртб поне на по-високи възглавници да е. Мен вече много ме боли кръста и дори на страни ми тежи коремчето, а не е голямо и слагам възглавница отдилу.
Sweety темите са страхотни и трудно гласувах. Честити движения.
Маичка добре дошла и леко бременеене.
Мария за контракции обикновено се предписва магнерот или магнерич/магнезий/, а ако има болки и но шпа.

# 609
Момичета и при мен е същото. Когато се обръщам на другата страна имам чувството, че бебето и всичките ми органи се преобръщат. Затова вече го правя изключително бавно и внимателно..
Maichka, добре дошла!

# 610
И аз обмислях варианта с многократните пелени.После се отказах.Реших да не си стъжнявам живота.
Black lady аз хапвам няколко дни майонеза купена и ми няма нищо.Хапвай спокойно.
Aphrodivina   и тук е същата история с прегледа.
Днес Чистих ,готвих и ми дойде в много .Това ходене на горе на долу по-стълбите.
Боли ме леко корема.Сега лежа и почивам.
Мм ми се накара едно хубаво по-телефона ,че вдигнах една доставка .А тежеше леко.

# 611
dudunski, значи ме разбираш Simple Smile Ами и аз минах през всички фази от гняв до рев, и като видях че не става, съм я оставила да яде каквото иска.
titi888, не се притеснявай от вдигането. Ако е бавно и не се напряга корема, няма страшно, е при нормална бременност разбира се. Аз малката я вдигам всеки ден, гледам да избягвам, ама понякога няма начин, а тя си е 12 кг. Страх ме е, но когато сме сами няма как  Grinning
Light power, не помня кой беше писал за сладоледа, но го запомних - ванилов  Simple Smile

# 612
Между другото Алия нещо изчезна  Thinking

# 613
  • Варна
Тя нали е в Пловдив, при майка си? Може да е заета с приятни събития и хора.

# 614
  • В градината...
Като ви чета, поне се успокоявам, че малките проблеми не са ми от годините, а ги има и при вас. Слава Богу, болничен не ми се е налагал. Е, запъхтявам се като изкачвам стълби, но сигурно е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт