СЕДМИ КЛАС - тема 58

• 69 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Браво на състезателите!

Аз да докладвам - в пощата съм качила днешния първи модул на пробния по БЕЛ във Вектор. Прераказът е бил - Вълшебните камбани, сега издирвам текста,за да го кача и него. newsm78
В нашия вариант има няколко по-различни въпроса, а останалите са същите, но с друга поредност. И аз го търсих "Вълшебните камбани" на Пенка Касабова из нета, но не го открих.

# 91
  • Варна
Стейси, учудвам се,че има различни варианти на теста. Моят не  ходи на школа при тях, може би са различни въпросите за външните деца. newsm78.

Сега открих текста - ,,Чудните камбани'' на Пенка Касабова, но утре ще го покажа на младежа, за да потвърди дали наистина за този текст става дума и ще го кача и него.
Утре ще имам и теста по МАТ, така че ще има какво да решават останалите. Mr. Green

# 92
  • Варна
Стейси, учудвам се,че има различни варианти на теста. Моят не  ходи на школа при тях, може би са различни въпросите за външните деца. newsm78.
На нашата книжка пише вариант 2. Не знам колко варианта е имало, но са седели по двама на чин, и на предния и на задния чин така и явно да не преписват един от друг. Явно е имало доста деца. Разликата с вашия изпит е минимална-само 3-4 въпроса, като например при нас текстчето за превръщане в непряка реч е друго. А еднаквите въпроси са с различни номера. Ако ти се занимава да го почистиш(аз не умея), ще ти пратя и нашия вариант да качиш,но имай предвид , че девойката доста е размишлявала писмено по него  Mr. Green и си е драскала на воля. Нали им казали, че остава за тях. Mr. Green

# 93
  • Варна
Два варианта е имало на изпита на Вектор. Изненадах се, че ги слагат по двама на чин и питах квесторката.

Синът ми направил преразказа за 40 мин и излезе доста рано. Текстът бил лесен според него. Ще се види другата седмица. Grinning

# 94
  • Варна
Да, сега погледнах, на нашашия тест пише ,,I вариант''. Щом не са големи разликите, не мисля да го качвам и него.  Hug

Днес нямам много време, но най-късно утре ще кача текста за преразказ и отговорите и теста по мат . Peace

# 95
  • Варна
Днешният изпит по математика пак е бил в два варианта. Този път задачите са били различни. На детето се е паднал пак втори вариант. В школата след изпита са пререшавали 1-ия вариант, защото само на две деца от групата е бил 2-рия. Накрая за 10 минути са коментирали и нашия вариант.
Очакваме оценка около 5 по математика и около 6 по БЕЛ. Забравих колко точно точки си изчисли, че ще има евентуално девойката. Ще видим след седмица, като им връчат резултатите в школата.

# 96
  • Варна
На моя отново му се е паднал вариант 1. Зачистих и го качих в пощата. Качила съм и отговори.

Не знам как преобразуват точките в оценка. Моят на първи модул има две сгрешени зад. от началните от грешно преписване - оттам ще литнат предполагам 3-4т. newsm78 На втори модул е доста по-зле положението - решил е  23а, 21а е решена логически вярно, но не с 7,20 а със 7,50/кой да гледа  ooooh!/ , по другите - не са докарани нещата докрай.

# 97
Здравейте на всички,
Бих искала да попитам как се получава достъп до пощата. Благодаря предварително за съдействието.   bouquet

# 98
  • Пловдив
Здравейте на всички,
Бих искала да попитам как се получава достъп до пощата. Благодаря предварително за съдействието.   bouquet

Като се пише в поне две последователни теми.  Peace

julisa, на този етап са важни точките и къде се намира детето спрямо останалите.
Иначе таблица за преизчисляване на точките в оценка по миналогодишната скала от НВО съм качила в пощата.
Мерси за ПИ.  Hug

# 99
  • Варна
dundi, на този етап мен ме интересуват само точките, но не съм сигурна дали на пробения резултатите не ги дават направо като оценка. newsm78 За оценките - има време до май месец. Wink
За резултатите, които съм качила - снощи ги реших набързо, може да съм объркала нещо, особено при преписването - ако някой ги решава - да провери да не се изложа пред децата. ooooh!

Относно достъпа до пощата - вече ми писаха няколко пъти на лични. Обяснила съм и там, да кажа и тук, че не съм аз тази която дава достъп.
Може би в следващата тема,ще трябва да е сложи с големи букви в началото кaк и кой дава достъп, защото с напредване на времето тези желания ще растат предполагам, Mr. Green

# 100
.
Може би в следващата тема,ще трябва да е сложи с големи букви в началото кaк и кой дава достъп, защото с напредване на времето тези желания ще растат предполагам, Mr. Green
Добра идея. Миналата година това беше направено, но май рядко някой чете първия пост в темата.  Simple Smile

# 101
  • Варна

Дидева, тъкно за теб и Ганис си мислех, че имам въпрос към тези които имат поглед и към задачи от предни години. Пробните на коя от школите според вас се доближават най-близо като сложност до тази от изпита?

# 102
  • Варна
Имам спомен,че Вектор дават и точки , и оценка. А най-хубавото им е ,че дават класация на децата ,които са се явили и дефакто виждаш къде е твоето от едни 250-300 явили се поне.  Peace
Успех на всички, май започва да става напечено !  Hug

# 103
  • Варна

Дидева, тъкно за теб и Ганис си мислех, че имам въпрос към тези които имат поглед и към задачи от предни години. Пробните на коя от школите според вас се доближават най-близо като сложност до тази от изпита?

Не съм ни една от двете ,но за мен Регалия са най-близо.  Peace

П.П.Извинявам се за двата последователни поста!

# 104
  • Варна
Деска, ценно ми е всяко мнение от първа ръка, както твоето. Hug Сега ще ги разгледам пробните на Регалия. А за Варна? Аз доколкото знам вариантите са Вектор, Материка, Клас и МГ...

Как е младежът, доволен ли е от I-ва?

Общи условия

Активация на акаунт