Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
chillimura,
Слагат се 2-3 льжички захар и се мелят, така два-три пьти. Захарта обира аромата и цвета от това, което е мляно преди нея.
 Hug

musleto,
Дано не е нещо сериозно. Стискам палци. Пиши по-скоро.

# 136
Здравейте момичета.

musleto, дано не е сериозно. И аз стискам палци.

От вчера започнах захранване. Преди 20 дни бях започнала, но се появиха пъпчици по други причини и реших да спра. Сега започнах отново с тиква. Смесвам я с малко АМ, приема се значително по- добре от предния опит за захранване. Разбивам с чопър пюрета, като консистенция става много добре, но не съм пробвала със зърнени култури. Мисля си да въвеждам 1 компонент по около 5 дни като редувам запичащи и разхлаващи храни, дали е добра идея не знам.
В петък трябваше да ни бият 2 прием тетраксим, но лекаря каза че са пристигнали само 5 и 6 валентни ваксини, като го попитах дали можем да сложим някоя от тях, каза не може. Сега вероятно ще слагаме края на другата или началото на по- другата седмица.
Май това е засега от мен, лек ден ви желая  Peace

# 137
С тия ваксини тотално се уляха, тука има - тука няма  #2gunfire

Да ви кажа покрай оня лаф с картофа, морков и тиквичка също като спрат да се варят, се пекат  Laughing
На тиквичката махате ли семките?

VessOk дайте му и едно винце де, може ли пържола пък така дюс???  Joy

# 138
  • Пловдив
Гаги, взе ми думите, ама аз по-хард, ракийка щях да офертирам Laughing Wink
ние си говорим, ама оня ден бяхме на един рожден ден в детски център, съответно децата с нас, разни познати им се радват, грабнаха ги да ги гушкат, едната предложи да даде винце на сина ми, който беше в нея, ама най-сериозно, докато откажа любезно успя да му завре една троха в устата ooooh! Whistling

# 139
Гаги, аз тиквичката само я обелих и я сварих, не съм  махала семките.
Мусле, дано не е нещо сериозно, ама може да си кашля от друго, банана отдавна ми се струва, че трябва да го е преглътнал newsm78.
Засега мисля да купувам готови каши, Тедката много харесва оризовата с АМ и плод, ама тя много харесва всичко с лъжица, а на млякото започна да се лигави и едвам изпива по 130 мл, вместо вече 160мл. Почнах да й го давам с лъжица, еми приема го, ама как се дават тия милилитри с лъжица Crazy. И затова през нощта като сесъбуди й давам да яде, тогава поне яде  Whistling
Вес, браво на твоя юнак Crazy
Гуги, ракийката върви със салатка - ама той човека сигурно и салатка папка  Crazy
А и да не забравя, почерпете се за наше здраве, днес правим 6 месеца, кога минаха не знам  bouquet,  Heart Eyes

# 140
  • Пловдив
Елси, честита ви месечинка  bouquet Heart Eyes
при нас също я има тази тенденция при единия за харесване на лъжичката, хич не иска да си пие млякото, невероятни номера върти, особено това, което е след пюрето ми е мисия почти невъзможна да го пробутам Mr. Green

# 141
мислех си за сварени вече зърнени култури, с чопър няма ли да е по-добре от пасатора  newsm78 Трябва да се внимава с по-големи частици, защото аз вчера задавих малкия с един банан.Аз си хапвах с/у него и той като проточи едни лиги, и се смилих като му дадох едно голямо парче и той взе да го мляска и смуче като биберон, докато не се закашля -  и така  и тая сутрин още си покашля ( като че го дразни нещо на гърлото )  Tired Иначе е бодър, смее се, но аз се притеснявам, и като се събуди продължи да кашля, ще го водя в спешното.

Мусле, заведи го да го видят, за да си спокойна. Дано всичко е наред  Hug

# 142
Здравейте момичета!
Честити месечинки!Много бързо минава времето,с такива хубави деца как няма Grinning
Musleto,как е малкия,дсно всичко да е наред и следващия път му дай по-малко парче,но няколко пъти HugИначе ме пита на нашето пишле.Забелваме го почти от втората седмица,но нищо не се получаваше.В четвъртък се позабели малко и понеже имам лош опит с баткото в петък ходихме на хирург и той ни помогна.Милото поплака малко но после се ухили.<ай аз го преживявам много повече.Вече почти му е оздравяло и не плачи като пишка.Мисле,че с него ще съм по-опитна и ще успея,но уви.
Vess_OK много хубаво сте го решили за второто дете.Браво на твоя синковец много бързо се развива,сигурно ще проходи рано.
Да попитам майчетата с две или повече деца,как се държат децата ви покрай бебчетата?Вдетениха ли се,търсят ли си внимание,ревнуват ли?Нашия батко доста се лигави,но мисля,че е нормално,понякога се ядосвам и си казвам"имам две бебета",но се надявам скоро да се променят нещата Praynig
Хубав ден  bouquet

# 143
  • София
Гуги, ракийката върви със салатка - ама той човека сигурно и салатка папка  Crazy

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 144
Здравейте!
Elsi86, честита месечинка.   bouquet
musleto, дано всичко да е наред.  Peace
ribkata87, моя син не се е вдетенил, дори отиде на другата крайност. Аз, обаче го отдавам на училището и новите другарчета там. С ММ се бъзикаме, че му е дошъл училищния пубертет.  Rolling Eyes Иначе - не, не ревнува, или по-скоро ревнува малката от нас.  ooooh! Постоянно иска да играе с нея, да я мачка, да я прегръща и целува... голяма любов.  Crazy
Момичета, след трета безсънна нощ, реших по-сериозно да инспектирам венците на Надя. Тя доста се сърди и дърпа, но - ура - успях да видя, че зъбчетата прозират (и двете), макар да не е надут венеца и поне се успокоих, че всичко, случващо се през нощта, се дължи на тях.  Laughing

# 145
Кальо, сигурно си чела повече  от мен за  ГЕР, но да  напомня. Знам, че помага да лежи по  коремче  и  на лявата страна. Всичките  ми бебета много връщат, но това е от лакомия нашето. Никога не  е  било  на фонтан. Sad

На  тази възраст  от горчив опит знам, че трябва да  се  дава на  много малки  късчета храната. С размер  на  зрънце  черен пипер. Не одобрявам прекаленото  треперене над децата, но една разумна, адекватна  за възрастта грижа е правилния начин  да се възпитава  дете.

Някой засичал ли  е Амелия Понд?

Мусле, сигурно си си изкарала акъла. Дано случите на лекари.  Praynig

# 146
Мусле чакаме те да кажеш как сте?
Кальо неприятна е при вас ситуацията, но ГЕР се контролира и надраства,ако наистина е това. Hug
У нас захранването не върви  Laughing Пак ми се падна злоядо дете  Crazy Повече от 20-3о гр. не мога да пробутам и основно си цокаме  hahaha
Утре мисля да я водя на ДК,изследвания и ваксина до като сме здрави.

# 147
Gaggi, aз съм от Русе и ходих тук. Но предполагам, че навсякъде правят едно и също.

# 148
оххх момичета благодаря за подкрепата  Hug на обяд като се събуди и повече не е кашлял, но после излязохме и затова чак сега пиша. Което потвърждава, че наистина е било от банана  ooooh! Но да обясня все пак, че отчупих половината банан и му го подадох от другия край ( не от отчупената страна) и той взе да го мляска. Не съм давала парченце. Като през цялото време ( около минута ) тати го държеше.
VESS_OK пак успя да ни разсмееш с поста си  Laughing
Елси честита месечинка  Hug

# 149
Мусленце, дано вече всичко е наред. Репликата ми не беше към теб. Peace

Мики, сигурно има причина детето да хапва по малко. Не го заклеймявай като злоядо. Grinning Всъщност злояди деца няма. Всеки човек си има предпочитания.Wink Ние си позволяваме да не обичаме черва или сланина, но децата са длъжни да  ядат всичко. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт