Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 541
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Кальо, сигурно си чела повече  от мен за  ГЕР, но да  напомня. Знам, че помага да лежи по  коремче  и  на лявата страна. Всичките  ми бебета много връщат, но това е от лакомия нашето. Никога не  е  било  на фонтан. Sad

Дари е станала такъв пумпал, че просто няма как да я удържа кротка. Гледам поне 15 минути да я държа в мен, за да й слегне храната, но тя се отбутва, върти. Малък любопитко - иска всичко да види. А като е на кревата се търкаля без прекъсване, опитва се да става, да сяда. Това допълнително помага за връщането на храната.

# 151
Кальо, Славян е точно така, дори често ми се налага да го разхождам из апартамента изправен в мен, за да му слегне храничката, така разглежда и се забаламосва да не шава много.

# 152
Очаквах  такъв отговор. Още  докато пишех   си мислех, че това  се отнася  за по-мъничките бебчета. А кашичката не  помага ли?  newsm78

Мария сега се напъва  да сяда.  Като почне да сяда, зорът ще е  да стои права. Grinning  Но слава  Богу!  Това  ни отличава  от животните - вечният стремеж да се самоусъвършенстваме.  Ударила съм го  на философия. Не ме замеряйте  с  яйца и  домати. Praynig

# 153
Мусле, радвам се, че всичко е наред при вас Peace.
При нас пък ново двайсет, днес пак не искаше да яде кърма от биберон- нито сутринта, нито вечерта. Дадох й АМ и покрай него успях да пробутам малко и кърма newsm78. Пробвах кърмата, ми сладичка е, нищо по-различно от преди... Какво става, не знам, но вече няколко дни не си изпива млякото и то все кърма, мислех, че е от шишето, ама АМ пое с удоволствие.  Tired

# 154
Снощи Славян какъв незнаен купон ни спретна  ooooh!
Заспа си след супер спокоен ден  нормално към 22ч и посред нощ в 00:30 се събуди с неистов рев  Shocked изкарах си акъла, съблякох го да видя всичко наред ли е, гушкам го - не помага! Мъжът ми го взе и го разходи из къщи, та се поуспокои, но като го сложим в леглото рев, на ръце рев пак  #Crazy накрая го сложих нердене да суче - успокои се, но оцъкли едни очи и никаква перспектива за сън. В 2 и нещо, след двучасов купон успя да се унесе и заспа... и в 6:30 пак бодър като краставичка  ooooh! какво стана снощи, кошмар ли сънува, какво беше това дране, не знам...

# 155
Привет!
Рибке, ти питаше май за големите деца. Каката иска да я храним и понякога да я обличаме  Laughing правим го, все пак е на 3 още си е малко дете. Като е при баба си прави всичко сама, но у нас се глезоти. Много се радва на брат си, играе си с него, доколкото може, но и е мъчно, че мама не си играе с нея като преди  Sad просто не успявам. Никола все пак трябва да яде и спи.

Нашето захранване върви с толкова бавни темпове, че направо е спряло. Днес пак ще предложа оризова каша.

Миналата седмица беше много изнервена и спрях да показвам картите с думи, 2 дена мисля да показвам старите, докато разпечатам новите.

Вчера му погледнах венците, надути са, май скоро ще имаме 2 зъбчета  Simple Smile

Направихме част от украсата, но елхата още не сме сложили, а е време.

Фотосесията ще е по друг повод, отказах се. Ще се радвам да видя снимчици ако някой реши да сподели  Peace

Каката писа писмо на Дядо Коледа и беше така добра да поиска и дъвкалка за братчето. Стана ми мило.

Гаги,и Никола понякога се стряска на сън. Аз го отдавам на лош сън, но знам ли. Плаче и гледа объркано.

# 156
Елси, и моето тарикатче, преди седмица не искаше да суче, а АМ искаше. Мислех, че ще ми идва цикъла и за това, нооо след няколко дни започна да си суче, а не ми е дошло още  Peace
Иванкака не е писала скоро  newsm78

# 157
  • Шумен
А Марти пък всяка сутрин в 5 и 6 часа много плаче на сън,и не се успокоява докато не го вдигна да го събудя...това е всяка сутрин като аларма е не се случва в друг час,а точно в 5 и 6....не знам вече зъби ли са,кошмари ли са,а дори не съм сигурна дали толкова малки бебета могат да сънуват  Tired дано скоро отмине този период...  Twisted Evil

# 158
ribkata87, нашата кака е с 3,5 години по-голяма от бебо, но честно казано на моменти определено имам 2 бебета - след раждането на Ники, Кики започна да си лапа ръцете, иска повече да я носим на ръце, да я храня и обличам, а и има моменти в които плаче повече от него.

При нас захранването нещо не върви. Картофът с кърма не се харесва, но ще изчакам още няколко дни докато предложа нещо друго, ако изобщо педи ми разреши това в идната седмица, тъй като в събота пак видях една нишка кръв в акото на Ники (миналият петък имахме еднократен подобен случай). Днес ще звъня за час при личната и ще настоявам за изследвания, евентуално и направление за специалист.

# 159
  • София

Иванкака не е писала скоро  newsm78
Мусле, тука съм и чета, ама няма нищо ново за писане.
Захранвам бавно, зеленчуци почти всички съм въвела, без газообразуващите и сега хапват всеки ден различно пюре от вече въведените зеленчуци, като изяждат по около 100 грама и другото АМ.
Плодове съм въвела само ябълка, круша и банан. Нещо не са им големи фенове на плодовете. newsm78 newsm78

# 160
Ние днес бяхме при педито за теглене. Вече тежи 7,600 и е 67см. висок. Вие по колко тежите? Докторката каза, че е добре. Ама май ще минаваме на 2-ка мляко, че 250 ml. от 1-цата вече не му стигат.

# 161
Мусле, дано да е период, че аз се цедя и хвърлям кърма, а в повечето случаи и бутам шишето в устата, сама и само да изпие още няколко милилитра  Cry
Тедката тежеше 7900 и 70 см, ама преди 2 седмици. Аз също се чудя за АМ - вчера стана на 6 месеца, а имаме още една кутия Лактана 1. Обаче на нея й стигат 150-160 мл, значи ли че може да й я дам и тогава да минем на 2ката newsm78. Продавачката нещо ми говори, че 1та била с по-обогатена формула, ама подозирам, че ме лъжеше само и само да ми продаде, че 2ката беше свършила #2gunfire

# 162
Ивчето беше 8кг и 66см на 28 Ноември. И тя хапва между 130-180 мл. Днес 3 ден от захранването сме на 20гр пюре, мисля че е добре.

Elsi86 мисля, че едва ли би имало проблем да си свършиш 1-цата и тогава да преминеш на 2-ка. Все пак кутията ще свърши за няколко дни.

Аз съм купила НАН 1, които ще ми стигнат до около 23-24 Декември. За по натам съм взела НАН 2, тъй като продавачката ми каза, че не е проблем, че още няма да е навършила 6мес- ще ги навърши на 27 Декември.

# 163
То нали и кърма й давам, та може и за 2-3 седмици да ми стигне, ама мисля, че не е голям проблем...Може би ще питам и педи...
Тези, които давате каши, как преминавате от един вид на друг - ние сме вече седмица на ориз и ми се иска да й направя кисел или каша с царевично нишесте, ама пак ли трябва лъжица, по лъжица?

# 164
  • София
Ние сме по 70 см и към 7700-7800.
Онзи ден Литвиненко ме пита как сме направили тия бутчета, пък децата изобщо не са дебели. Да съм намалявала яденето, да не сме правели зорлян проблеми на децата Thinking Thinking
Те все още наддават по над 700 грама на месец, май вече трябва да забавят темповете Thinking

Общи условия

Активация на акаунт