Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 546
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
ехх тези бебоци какви са опасни! Явно при повечето от нас съня е мираж... и ние се будим по часовник в 7.15 и голям рев за този биберон..
относно Лактаната и смяната с 2-ка и аз питах и казаха, че мога да изразходя кутиите, които имам и тогава да сменям Simple Smile

# 166
Явно съм от късметлийките с наспиването.  През седмицата ставам, че и аз и мъжът ми сме на работа. Но през почивните дни нашия татко се буди рано и се занимава с дребчо и ме оставят да си отспя. Grinning

# 167
Маметааа, имам въпрос..понеже за първи път виждам бебешко зъбче, днес за първи път нещо ми задра на пръста, докато я мажех с Бочко..странното ми е, че винаги съм си мислела, че зъбчето излиза на самия венец, там където е захапката, а това е пробило по-нагоре на венеца, като вдигнах устничката и видях малката бяла точица

# 168
Иванкака, радвам се, че сте добре  Simple Smile Моя хубавец много хареса сините сливи, но яко омазване пада ( с акането имам предвив)  Mr. Green
Елси, защо хвърляш кърмата!? Замразявай я, пък по-натам ще пробваш да я пробуташ, ако пак не иска да го пие, го слагай в кашите и пюретата. Предполагам с новите каши, трябва пак по лъжичка две да се почне. Аз мисля по-малко от ориза и лъжичка от царевичната примерно  Peace
Нашия бузан последно преди 3седмици беше 8600гр и 72см.
Днес не успях да го опазя и се пльосна от дивана на пода  Tired

# 169
Мусе, хвърлям я, защото й давам в шишето определените милилитри и тя не я пие докрай и останалото хвърлям. Но ще пробвам още веднъж, два пъти и ще замразя, каквото изцедя и ще я оставя само на сучене през нощта и сутринта. Може да е странно, но когато се цедя с ел.помпа на Медела, се цедя по час-два и имам супер стимулиране, когато бебка суче, суче 10 мин. И после й омръзва, почва да се върти и нямам толкова стимулиране. При нас всичко е странно - може би съм казвала, ама пак да го напиша, че засука на 3м . И половина, дотогава само се цедях  Peace. Ще я видим тая работа, все пак кърмих до 6 месеца, което не е малко, в болницата ми казваха, че с плоски зърна и цедене, скоро ще ми спре кърмата, кой да предположи, че ще стигнем дотук. Но никога не съм имала много кърма Tired. Яла съм жито, ядки, цеден по час-два, еми винаги трябваше и АМ  Tired. Ама пак де, бебка не може да се оплаче  Hug.
Мусле, какви сливи даваш, аз съм доволна само от сливите на Гербер, ама пък те са повече с ябълка, а на нас ябълката ни запича... Другите са конфитюри - ужас, все едно боза пия  Joy.
Надявам се всичко да е наред с малкия, на нас ни дадоха кошара за игра и сме хипер доволни, когато трябва нещо да свърша - слагам я там с куп играчки и тя си се въргаля на спокойствие. Така ни решиха проблема с обезопасяването й. По-добре, отколкото на пода  Peace.

# 170
Елси, само сливи намерих на Гербер без захар, но съдържанието е 28% сливи и др вода. Верно е като боза, но пък на вкус не е лошо  Peace

# 171
Здравейте!
Дойде време и аз да се похваля.  newsm44 Докато гледах вчера, че зъбчетата прозират, днес едното дрънчи на лъжичката.  Laughing  smile3521 tooth Дано тия дни избие и другото, че да си поспим малко.  Tired  Praynig

# 172
Elsi, казваш, че бебка суче по 10 мин. Нашият бебок суче по пет Grinning рядко повече.
До сега съм му давала оризова каша и картоф. Искам да въведа и друга каша, ама не знам каква, ще попрочета...

# 173
Ами тя суче само в просъница, а цедена кърма не желае - реве, наложи се да я смеся с АМ, за да я изпие- какво е това чудо не знам... Както и да е, май се вижда края на цеденето ми, малко ми е кофти, мразя промените, но ще свикна  Tired
Съжалявам, че ви занимавам, но вие ме разбирате най-добре Tired
Литъл- може да въведеш елда, просо или царевична - кисел.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 21:07 от Elsi86

# 174
Elsi как намираш време за цедене, евала   bouquet

Аз въведох картоф, тиква, тиквичка, морков и пащърнак. Сега какво? Гледам готовите броколи са с ориз, а още не съм започнала кашите. Много са ми тъпи тия каши, хич не мога да проумея защо да тъпча детенце с такива празни калории  Crossing Arms сигурно аз нещо не съм в ред  Embarassed
Извинете ако съм пропуснала, след смилането на ориза, как се приготвя домашна каша?

Мамите, които кърмят и изместиха хранене, как ви е кърмата, намалява ли  Rolling Eyes

# 175
Гаги кашите са много повече от празни калории,те доставят на организма много желязо,растителни влакна и витамини.Кашите са  богати на витамин В и фоливева киселина.Не ги подценявай  Peace
Моята кърма е ок,но Маги не изпуска цокане. Mr. Green
Честито на озъбилите се  Hug

Днес дадох на Маги пюре тиква на Гербер и го омете цялото, а моето домашно не ще да го яде  Crossing Arms

# 176
Мики, купеното   е  с МНГ.  Joy

Гаги,  аз варя на водна баня. Споделям  мнението  за кашите. Но  не  съм  много  ЗА  киселите.

Елси, сигурно  е временно. Peace Може и зъби да  са.  Но категорично си герой. Party

Аз още  няма да  давам друга каша.  Разнообразявам  с плодовете. След  бял  ориз, ще  дам кафяв. Екзотични зърна едва ли ще  тръгна  да  търся.  Елдата  е   много гадна.  Просото е приятно, но и  за  него ще   видим. Не искам да  давам храни, които не включваме  обичайно в менюто  си.

Вие  кога ще  отбивате?   Мислили ли сте?

# 177
Еха, момичета, чак пък герой, то като се свикне с нещо, пък и като знаеш, че е за детенце, нали знаете всичко правите  Hug. Благодаря ви за подкрепата  Peace.
Барба, какво е МНГ ?
За кашите и аз мисля като Мики  Peace

# 178
Мононатриев глутамат. Joy

# 179
Абе пишеше 100% тиква, макар че моята 100% тиква беше коренно различна като цвят и консистенция  Crossing Arms

Мислех да отбивам към 10-ия месец, ама като гледам как вървят нещата едва ли ще е възможно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт