Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Аз едва ли ще откарам още два месеца  Tired На малкия повече му харесва вечер да го сложа в кошарата и без да го подмятам и стискам да си изпие от шишето млякото и да заспи  Peace А и на мама взе да ѝ харесва  Embarassed като се има предвид че вече много ми тежи, и като го приспивам на гърда ми изтръпват ръцете и понякога си мисля, че ще го изтърва. Да не говоря, че мнооого отдавна вече не му стига само това, което изсуква вечер, за да изкара цялата нощ  Peace
Днес сме на последна ваксина, ехограф и ДК, че да видим педи какво ще каже за ниския хемоглобин.

# 181
Мама барба, как ще е гадна елдата. На мене чистия ориз ми се струва по-не вкусен. А елдата е и много полезна. Трябва да я пробваш   Peace

# 182
Мусле вие как се кърмите,че звучи като китайско мъчение  Rolling Eyes Аз Маги най-често я кърмя легнала и не ми тежи,даже ровя по нета в това време.Нощно време също не я усещам,като се разшуми се примъквам към нея и си заспивам.
Ниския хемоглобин е нормален за тази възраст,защото изчерпват резерва натрупан през бременността.

# 183
на малкия не му харесва легнал да суче ( говоря вечер, през деня се разсейва и започва да се върти в леглото), така че само на ръце суче и за да може да ме дърпа за кичурите коса, които висят над него  hahaha

# 184
Хихи Мики и аз съм така,вечер като го усетя да мърда се доближавам до него и давам цица.После веднага заспивам(много ме е страх да не го затисна,че заспивам като пън)Често обаче забравям коя гърда следва и понякога повтарям една и съща,а на сутринта другата ще гръмне и си тече сама Laughing
Аз днес ще въвеждам морков,но мисля да му го дам с картоф.Стоянчо също го мъчат зъбките и често си дърпа ушичките,но неплаче.Днес обаче ми покашля,незнам дали е от лигите или има нещо друго.Какви ШС мога да давам за покашляне и прозрачни сополи 3 и 4 или греша?

# 185
Хм подозирах, че аз нещо не съм разбрала... всички тези хубави неща в каша само в ориза ли се съдържат?

Смятам да отбивам когато ми свърши кърмата. Подозирам, че няма да е дълго след като се замести хранене. Ще започна да замествам на навършени 7 месеца, първо обедното, после следобедната каша.

Славчето суче по 10мин ( преди сучеше по 40-50мин), а после и повръща... дали не е знак, че трябва да разредя храненията?

# 186
  • София
Elsi как намираш време за цедене, евала   bouquet

Аз въведох картоф, тиква, тиквичка, морков и пащърнак. Сега какво?
зелена чушка newsm78

# 187
За отбиването: мисля да кърмя до 1 година. Правя си сметка (без кръчмаря де) Ники като стане на 7-8 месеца да заместя обедното хранене със зеленчуково пюре, месец след това и някое от следобедните с каша и така постепенно към 10-11 месец да остане кърмене само сутрин и вечер, после това вечер да го заместя с АМ и към 1 година, максимум 1-2 месеца кранчето окончателно да секне. Ама ще видим дали ще ми се получи.

По принцип не съм от хората, които много се шашкат, но сега ми е доста притеснено, вчера Ники пак имаше кървави нишки в изпражненията (за 3-ти път в рамките на 10 дни). Днес сме на доктор и ще видим какви изследвания ще ни назначат. Надявам се да не е нещо сериозно  Praynig

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 12:22 от Mary_Angel

# 188
Mary_Angel -дано не е нищо сериозно Praynig стискам палци Ники да е добре Hug

# 189
Mary_Angel Елена като имаше такива нишки и и правихме следните изследвания на изпражнението - окултни кръвоизливи, микробиология и гъбички....които май са си към микробиологията де. Стискам палци да няма нищо сериозно.
А за отбиването мисля до годинка със сигурност да я кърма, а на там ще видиме. А защо се дава Ам ако имаш кърма?

# 190
mary angel моята Поли с такива нишки се оказа АБКМ защото всички други изследвания изброени по горе се оказаха нормални

# 191
Мики, със сигурност е друг сорт тиква. Peace

Чилимура, за големия батко бяхме купили. И той не я искаше, и ние едва я  пробутахме с  леща и  ориз.  Mr. Green

Мери ейнджъл, спокойствие и  само спокойствие! Simple Smile

Кога можем да почнем киселото мляко при здраво дете? Ако имам друг избор, не бих купувала АМ.

# 192
  • София
Всеки педиатър ще ти каже след годинката да даваш кисело мляко.
Но ти естествено можеш да пробваш. Даваш и чакаш реакция. Ако няма продължаваш да даваш. Намери си крава и си подквасвай мляко.  Mr. Green От магазина КМ не бих давала.
Аз така съм правила с киселото мляко, ягодите и малините. Давам малко и чакам. Ако няма нищо продължавам да давам смело.  Peace
Естествено всеки преценява и решава!   bouquet

Да почерпя за моето Марче! Днес навърта половин годинка!   party002  party002  party002

# 193
Кога можем да почнем киселото мляко при здраво дете?

Аз започнах захранването с кисело мляко. Като стана на 3 месеца и го започнах с домашно кисело мляко. Сега повечето може и да ме разкритикуват, ама малкия си го прие нормално и проблеми не сме имали. Реших да започна с него понеже, аз самата консумирам много КМ и без него не сме оставали в нас. А съм чувала, че децата приемат по-лесно храни, които майката е приемала по време на бременността. Пък и аз самата съм изгледана с КМ, понеже майка ми не е имала кърма и разбира това като са  ни взели от болницата. И докато намерят мляко, баба ми ми забъркала айрянче и ме нахранила още в деня на изписването ми от болницата.

# 194
По спомен КМ беше след 10-ия месец.Ама с оглед на предлаганите кисели млека в магазина,аз пък бих давала АМ,поне е обогатено с витамини и желязо. Thinking
Прясното е след 1г.

Да се похваля,че от дни Маги ака по едно и също време и я издържам на тоалетната  bowuu Хем не си цапаме пелените,хем може и някакъв навик да направим.

Мери дано не е нещо сериозно  Praynig
Рибка и аз правя тоя номер  Laughing Тая сутрин установих,че е сукала цяла нощ от дясната гърда  bowuu
Някой пробвал ли е мрежичките за плодове?

Общи условия

Активация на акаунт