Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 549
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Мери, дано всичко е наред с бебчо  Praynig Hug
Мики, супер, вие от рано ще вършите големите работи като големи хора  Mr. Green. И аз мисля до месец, да почна да я слагам на ку ку или поне да я държа над него в началото при всяка смяна на памперс  Peace
Барба, защо си толкова против AM, аз също мисля, че то е по-добро за бебе, поне до годинка, отколкото КМ, особено купешкото. Ако пък си квасиш е с висока масленост и трябва да се разрежда, поне така съм чувала. Освен това познатите ми, които дават КМ, вместо АМ , слагат и захар, иначе бебчо не го пие  ooooh!. Поне това е моето мнение, де  Peace. Просто ми е интересно, дали КМ дава всичко, което трябва на бебчо   Peace.
Аз тихичко да се похваля, че май виждам зъбче, ама някак си само белее още, чакам го до дни да се покаже.  Heart Eyes

# 196
mary angel моята Поли с такива нишки се оказа АБКМ защото всички други изследвания изброени по горе се оказаха нормални
На кое изследване се откри това?

# 197
  • в Кошера
ЗдравейтИ, банда!  Hug

Вкъщи нещата се нормализираха, пу-пу.  Praynig Сополките и другите екстри към тях ги няма (почти).  Crazy
И сега идва време за захранване... Има ли други незахранили? Че аз доста се позабавих и вероятно ще ударя на камък.  Rolling Eyes
Като за начало взех три мини пюренца на Гербер - морков, тиква и карфиол. Мисля и в този ред да ги въведа, пък да видим. След колко дни въвеждате нов зеленчук? Забравила съм, пфуу.  ooooh!
Върти ми се в главата следното начало, та, моля, споделете мнения   bouquet:

Първи ден - 2-3 лъжички морков + АМ за дохранване
Втори ден (ако всичко е ОК) - 5-6 лъжички морков (и мини бурканчето ще свърши) + АМ за дохранване
Трети ден (ако всичко е ОК) - тиква (като регулатор; цялото мини бурканче  newsm78) + АМ за дохранване (евентуално)
Четвърти ден (ако всичко е ОК) - карфиол (цялото количество) + АМ за дохранване (евентуално)

# 198
Взимаха анален секрет за микробиология и ротавирус и кръвни изследвания и всичко беше ок затова казаха акергия, но имахме и червени петна по тялото

# 199
  • в Кошера
Добавих анкета, надявам се да е полезна.  Hug Peace

# 200
Мики, супер сте, щом имате режим на акото Simple Smile При наш'то бебе няма никакъв, ама никакъв!
 Tyra, струва ми се много малко два дни за въвеждане на храна и то първата. Поне 3 дни според мен трябват, за да се въведе храната.
Стана въпрос, че не са малко децата, които реагират на морков. Както прецениш, просто споделям  Peace Важното е, че вече сте по-добре Simple Smile

# 201

ЗдравейтИ, банда!  Hug

Вкъщи нещата се нормализираха, пу-пу.  Praynig Сополките и другите екстри към тях ги няма (почти).  Crazy
И сега идва време за захранване... Има ли други незахранили? Че аз доста се позабавих и вероятно ще ударя на камък.  Rolling Eyes
Като за начало взех три мини пюренца на Гербер - морков, тиква и карфиол. Мисля и в този ред да ги въведа, пък да видим. След колко дни въвеждате нов зеленчук? Забравила съм, пфуу.  ooooh!
Върти ми се в главата следното начало, та, моля, споделете мнения   bouquet:

Първи ден - 2-3 лъжички морков + АМ за дохранване
Втори ден (ако всичко е ОК) - 5-6 лъжички морков (и мини бурканчето ще свърши) + АМ за дохранване
Трети ден (ако всичко е ОК) - тиква (като регулатор; цялото мини бурканче  newsm78) + АМ за дохранване (евентуално)
Четвърти ден (ако всичко е ОК) - карфиол (цялото количество) + АМ за дохранване (евентуално)

Здравейте,
Аз също съм от незахранилите.
Тайра, по мое мнение и според това, което попрочетох при всяка нова храна трябва да се започва с 2-3 лъжчки и постепенно да се увеличава количеството. Също така трябва да има по-голям интервал между захранването с отделните нови храни за да може да се даде време за евентуална реакция към някоя от тях. Тоест, така както планираш да започнеш с моркова (аз смятам да започна с тиква, защото при моркова по-често се проявяват алергични реакции), трябва по същият начин да въведеш и тиквата и карфиола.

# 202
  • София
Мики,аз имам мрежичка и и слагам домашни ябълки и моркови да си смуче.Обаче за сега не й харесва и за това не ми е много полезна.Може би по-нататък като почне да разбира,че това са благинки...

# 203
  • София
tyra,
Мими получи пьпки от моркова. А беше втори от вьвежданите зеленчуци.
И аз мисля, че трябва поне по 3 дни да се вьвежда всяка нова храна. Аз вьвеждах по 5 дни.
Мис Блонди се губи нещо.  newsm78

# 204
Гуен, и моята Мария навършва днес 6 месеца. Simple Smile Това не е случайно, да знаеш. Като си идвате лятото, обади се предварително!!!

елси, не мисля сега да давам кисело  млекце. Слава Богу кърма си имам. По-скоро след като я отбия, ако има нужда. Още не съм решила кога ще отбивам. Сещам се, че козето млекце е най-близко до кърмата на мама...

Вес, за теб помня, че даваш кисело млекце, че и на тараторче му го правиш. Wink Но ти се издаде вчера, че не сте само на домашно приготвено айрянче, а и АМ даваш.   Sunglasses

Тайра, абе, момиче, ти не си си подготвила домашното.  Grinning Хем, качваш линковете на първа страница. Шегичка.  Hug Детето с разхлабено стомахче ли е? С карфиола ще си вкараш автогол. И с моркова внимавай за алергия, както са ти казали. Тук казаха хубави неща за пащърнака. Ако искаш изчакай с карфиола, да го забъркваш в по-голямо количество други пюрета. Аз сложих съвсем малко броколи в едно картофено пюре и беше голямо пръцкане и гърчене. Представям си дюс карфиол или само с морков...

Мария е 8900 гр и 67 см. Мъжкото момиче на мама!!! Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 19:03 от mama Barba

# 205
  • София
Мама Барба,
 Hug
Непременно ще се уговорим да се видим. Аз и сега сьбота и неделя си бях в Пз, ама какво време беше.  Tired Само вкьщи си стояхме.

# 206
Гуен, Барба, честита месечинка   bouquet
И аз ще си идвам по празниците в Пз- може да се видим, стига времето да го позволява и да остане време от хилядата гости  Crazy.
Моята Бебка днес има голямо желание да суче  Heart Eyes. Явно се уплаши, че ще спирам кранчето и като я гушна все ми се вре  Mr. Green. Така че, оставаме в клуба на кърмещите, сигурно е било период.  Whistling
Тайра и аз ти препоръчвам картоф или тиква или пащърнак за старт. Аз ги въвеждах по 7 дни дори, ама вече съм по-смела. Вчера ядохме и праскова Peace. А за карфиола, мисля че ще докара газове, кактои другите момичета са писали Peace Hug

# 207

Вес, за теб помня, че даваш кисело млекце, че и на тараторче му го правиш. Wink Но ти се издаде вчера, че не сте само на домашно приготвено айрянче, а и АМ даваш.   Sunglasses

Аз не съм крила, че давам АМ. Просто започнах захранването с домашно КМ на 3 месеца и след като заместих цяло хранене с него, постепенно заместих още едно с пюре. И в момента само 2 от 4 -те му хранения са с АМ. Но смятам и това да променя в скоро време. Simple Smile Напоследък все посяга към нашето картофено пюре с мляко и масло и му харесва. Мисля да почна да му давам по малко прясно мляко. За сега няма реакция от това пюре с млякото.

# 208
Хм подозирах, че аз нещо не съм разбрала... всички тези хубави неща в каша само в ориза ли се съдържат?

Моля просветете невежите  Whistling

VessOk опасна работа сте  Crazy

Ще се отчета в анкетата в четвъртък след консултацията  Wink

# 209
Tyra и моя младеж се опъпчи от моркова!И аз въвеждах по 3 дни всеки нов зеленчук, като още не съм посмяла карфиол и броколи да дам.
Да кажа от ехографията, всичко е ОК. Сложиха ни последната хепатитна и вече сме 8900гр и 74см. Обсъдихме ниския хемоглобин, и педи каза, че още няма да изписва желязо, а да почвам месните пюрета на обяд, в тоя ред пилешко, пуешко, заешко, телешко и риба. А схемата следната: пилешко 7дни, пуешко 7дни, 3-тата седмица, понеделник-пилешко, вторник-пуешко, сряда-заешко, четвъртък-телешко, петък-риба. Агнешко и свинско НЕ още. Твърдо сварен жълтък (15мин) по четвъртинка през ден но не в месното пюре, а в кашата, докато стигна до 3 жълтъка седмично. Кашите, които може да давам, ориз, царевица, елда, киноа и просо, а тези които НЕ може още - жито, овес, ръж и ечемик. Може да давам суров банан и киви, но много узрели.Както може и авокадо. Толкова от мен.

Общи условия

Активация на акаунт