Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 526
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Ух това с кръвта в акито много страшно ми се струва  ooooh!
Една приятелка с беба на 4,5мес снощи дохранила с АМ изключително кърменото си бебе и днес кръв и слуз  Sad
В този ред на мисли, има ли начин от кърмене да се мине направо на храна? Има ли как да се избегне изобщо АМ?

Mary Angel мисля, че ти ми беше препоръчала Контратубекс за стрии? Дано не бъркам, и огромно благодаря, стриите ми намаляха значително!!! Понеже го ползвам вече 3 месеца, се чудя има ли смисъл да продължавам или каквото помогнал-помогнал  newsm78

# 76

В този ред на мисли, има ли начин от кърмене да се мине направо на храна? Има ли как да се избегне изобщо АМ?

Gaggi, голямата ми дъщеря не е вкусвала АМ. Кърмена до година и два месеца, захранена от около 4 месец. На около 9 месеца я оставихме на бабите за 2 дена и вместо кърма пиеше по-разредена каша.

# 77
Разбира се, че може Simple Smile то АМ е все едно заместник на кърмата. Ако имаш кърма, не е задължително да даваш АМ.

# 78
Gaggi, на упътването на Контратубекс мисля, че пишеше, че може да се ползва 6-12 месеца при упорити белези. Аз лично все още си мажа белегът от секциото, който изглежда в пъти по-добре от колкото след раждането (и все пак съм рязана 2 пъти на едно и също място).

В този ред на мисли, май някой беше питал за болка в областта на белега от секциото - нямам никаква болка, придърпвания, бодежи или някакви по-странни усещания, дори чувствителността на кожата на белега се възвърна. Тренирам интензивно още от както бебчо беше на 50 дни, в началото се жадях при коремни преси, но вече се раздавам на макс (ако изобщо спортът има отношение към този въпрос).

# 79
Деси, продават колектори за момиченце. Имат овален отвор и се лепят.
Благодаря!   bouquet Ще се поогледам из аптеките.  Rolling Eyes
Gaggi, ММ ползва Контратубекс за белег от операция на херния (уж бърза и рутинна, а оказала се заплетена и сложна с 6 см разрез) около 6 месеца редовно и около 2-3 - когато се сети. Година след операцията белегът беше изцяло изчезнал.  Peace

# 80
Момичета, бързам, за това малко на бързо ще ви питам - някой дава ли чайче за сън на бебчо?
До ре ми - дано се размине, че звучи гадно това което те сполетя.

# 81
Привет и от нас и поздравления за страхотната нова тема!

Явно не сме само ние проблемни със захранването.., че на всичко отгоре и да акаме не можем, хем ядем пюре от круша (купешко, сигурно има значение)...

За чайче за сън като по-малка и давах Блевит Суено и помагаше, ама сега не иска да го пие..

Мами, някой ще сподели ли опит с това непрестанно мрънкане и хленчене..не знам какво и става, постоянно иска на ръце, подлудяваме направо..а никога не е била такава..уж док каза, че е от зъбите, ама то повече от месец мина, а от тях ни следа...

Дъждовни целувки от нас!

# 82
Благодаря за отзивите за Контратубекса! Аз мажа стрии на гърдите и то само вечер, за да постои малко повече - измивам го преди кърмене. Ще продължавам значи...

Kalio и аз така искам да направя, чудех се защото нали казват, чекато се замести хранене, то трябва да се приготви с мляко ... ти изцедена кърма ли ползваше?

Flame сигурно са зъбки, Славян също е в такъв период.

# 83
И ние сме в мрънкащ и ревящ период вече доста време. Днес даже комшиите над нас ми чукаха, че то да не е робот да го изключа, много се ядосах. Аз какво да кажа като си тътрят чехлите като ходят и телевизора им е на макс пуснат от 5 сутринта. Оплаках се, извинете ме, но много ми се насъбира понякога, предполагам при всички е така.
Хубава и спокойна вечер на всички Wink

# 84
Преди бързах, но сега - тайра огромно благодаря за старанието    bouquet   Hug
Gaggi, голямата ми дъщеря не е вкусвала АМ. Кърмена до година и два месеца, захранена от около 4 месец. На около 9 месеца я оставихме на бабите за 2 дена и вместо кърма пиеше по-разредена каша.
И на мене ми е интересен този вариант. И аз не искам АМ да давам. Защо при положение, че имам мляко? Е, друг е въпроса, че с ръчната помпа нищо не успявам да заделя, но за сега беба си расте, даже прекалено   Crazy   Калиобалио ще ни обясниш ли    bouquet

# 85
Таси, не знам какъв краставичар съм,  но нали знаеш приказката за мързеливия,  дето го накарали да работи. Grinning  Оризът ми е смлян. Слагам го в метално  съдче, разреден с  вода в по-голямо съотношение. Примерно 1:6 или 1:8. Това съдче с ориза  и водата поставям в тенджерка с  малко вода на дъното или тенджерата  за  варене на пара. Става и  с  цели зрънца  ориз, докато се разпукне  оризът. Пасирам, слагам тиква,  ябълка, круша на пара и  ядем. Мисля да пробвам и  солен вариант с броколи  и  чушка. По-нататък с грах.

Емека, постарай се  да ги няма камъчетата. По-добре да  не е  разнообразно, но  да  няма запек. С въвеждането на повече храни, ще  разнообразиш. Simple Smile  Ако трябва дай Лактулоза, но не е хубаво да става хроничен  запекът. Sad

До-ре-Ми, Hug

Тайра, оздравявайте. Нашата беба, като потече носът веднага я  почвам  с   инхаации с ФР. Последният път  отървахме Проспана  така.

# 86
Добро утро и от нас Simple Smile
Виктор напоследък не си изпива млякото.Даже пропуска някое друго хранене през деня.Вчера например в 9ч сутринта изпи само 60мл,а в три въобще не яде,яде чак към 17ч и после в 21ч около 130мл.Иначе вечер ми се буди да яде по два пъти.Взех му нан 2 и от него страшни колики получи.Така не ми се е драл и като новороден.Сега обмислям да му сменя млякото с милумил.Казаха ми,че е за злояди дечица.Вие как мислите?Иначе с плодовите пюре все още удряме на камък и с кашите също,не иска и да ги погледне!Иначе зеленчукови и месни ядем с кеф.Ето сега пак е изял 110 мл от 150.Вчера и аз му взей чай лека нощ на ганчев и реших,че няма да се храним тази нощ.В резултат 300мл чай изпи.В 4:30ч изяде 120мл мляко.После сме на консултация и ще пиша.

# 87
Нелка 300 мл. чай е много,човека е гладен,не го мъчи.С чая само излишно натоварваш бъбреците. Rolling Eyes

Чилимура и аз нищо не мога да изкарам с помпата,с 300 зора някакви мизерни 10 мл. за 20 мин  #Crazy
Чудя се дали да не взема една кутия АМ за да си разреждам пюретата,ама се чудя още 1 или 2-ка да е. Whistling А вчера гледах цените на АМ-то, то много скъпо било станало  Shocked

Ние днес сме пак на кожен за херпесчетата и се надявам понеделник да сме здрави и да идем на ДК.

# 88
  • София
Мики, 2-ка, щом сте минали 6 месеца.

# 89
Мики аз знам,че е гладен.Тези 300мл ги е изпил за цялата нощ.Ама,защо пропуска през деня да яде това дете,а не през ноща?Мисля си,че точно заради това се буди са яде орез ноща,защото пропуска през деня и вечер си наваксва.

Общи условия

Активация на акаунт