Отговори
# 45
Здравейте! Grinning

всички сте елхови критици hahaha на мен всички ми създават коледно настроение,нищо че има време,но е въпрос и на вкус явно Grinning

елхата на химе ми харесва малко повече..по-средни като размер елхички по харесвам Grinning

аз малко се обърках..Химе преди две седмици беше казала,че учи актьорско майсторство и очаква да се появи на екран през 2015..сега с мода ще се занимава в Ню Йорк при това Mr. Green
добре бива ли през 2 седмици такива различни направления Mr. Green не знам аз много се изнервям от подобна нецелеустременост и хаотичност,след 10 дни може да реши пък в областта на здравословното хранене да се перфорира,колко му е  Mr. Green и тя ли ще си търси милионер,който да я издържа Mr. Green

# 46
ох тоя форум...ако не съдържаше свещенната дума ...мама..така хубаво и цветно ми идва...на клавиатурата Mr. Green hahaha

остави детето на мира бе hahaha ...от мода до филмови роли не е голяма разлика...както и от мексико до ню йорк hahaha hahaha

да малко е шантаво как ги изтърсва през седмици...но какво да правиш

нее и двете елхи не ми създават насроение...това е като със храната...в едния случей се чувствам гладен..като гледам елхата на химе,като гледам тази на ели имам чувството че съм преял hahaha hahaha така ако мога да го обясня hahaha hahaha

# 47
"@FCXimenaNR: #SCAN HQ 1 Ximena Navarrete @ximenaNR para @MarieClaire_LA DICIEMBRE 2014 #GirlPower "

"@FCXimenaNR: #SCAN 2 HQ Ximena Navarrete @ximenaNR para @MarieClaire_LA DICIEMBRE 2014 #GirlPower "

# 48
някой с добро зрение hahaha hahaha кой ще си прежали очичките Mr. Green

# 49
# 50
виж ти този форум най сетне се оправил hahaha

уилям е пристигнал в далечен Уругвай

# 51
# 52
Добър вечер!

интервюто на химе,доколкото успях да видя няма нищо съществено или ново...тя си повтаря все едно и също,но те и въпросите едни и същи

като я питат кои са най-лошите слухове които е чувала за себе си...тя казва,че се чувствала зле след като хората я оплювали че не ставала за актриса,още преди да видят каквото и да е, след като била модел,не ставала за актриса

подготвя се усилено в теленовелния бранш...очаква се да започне и да снима в Мексико в началото на 2015

през свободното си време обича да си прави снимки...ии така..нищо особено

# 53
# 54
# 55
а тя верно не знае с какво ще се занимава hahaha hahaha няма лошо време има...да почне новата година и тогава hahaha

# 56
# 57
оо виж ти...горкия йордански арабин hahaha hahaha

Maite Perroni B @MaiteOficial  ·  Dec 2

Cuando dos almas se encuentran por mas diferentes q parezcan el corazón no miente y sabe reconocer… http://instagram.com/p/wH_0WLCalT/

принципно не мисля,че хубавите ябълки ги ядат прасетата...но тук..какво да правиш Mr. Green

# 58
 People En Español @peopleenespanol  ·  Dec 3

.@willylevy29 tiene mucho que celebrar en #LaEsquinaPeople VIDEO >> http://---shortener5---/FiIIe 

видях подобна снимка и тук на стоп кадър,но тук с леки промени...PEE са си избрали това обаче hahaha

# 59
аре и елхите почнаха да си мерят... hahaha hahaha на мен като не ми харесват и двете да се самоубивам ли hahaha

Общи условия

Активация на акаунт