Отговори
# 645
Здравейте,
отдавна не бяхме виждали Уилям толкова усмихнат и щастлив, сякаш и напрежението е изчезнало...той все още ли е в Мексико ?...а и Химе, сигурно е щастлива, щом ретуитва такива сентенции hahaha

# 646
ами дали е в мексико не се знае....появяват се снимки от някакъв купон,но не същия онзи...само уилям има снимки там..химе не..но това от 11 ти още...после не се знае...уилям никакъв жокер не дава hahaha но химе пък е щастлива безплатно hahaha знае ли човек

# 647
ами дали е в мексико не се знае....появяват се снимки от някакъв купон,но не същия онзи...само уилям има снимки там..

този купон е от снощи... от Мексико....Ари Диас също е там..

http://instagram.com/p/wh42NriIW1/?modal=true

# 648
http://www.radioformula.com.mx/reproductor.asp

тези как така пускат такива безпардонни клюки... hahaha при положение че нищо не се е видяло newsm78 ...то ако беше така уилям нямаше да ходи по купони сам newsm78 newsm78 какви са тези безцеремонни клюкари,ако имах кон,може би щеше да умре hahaha или аз съм прекалено недоверчива,но то какви ли не спекулации имаше hahaha без материал пък съвсем на сляпо hahaha

# 649
Аз вече им нямам доверие....чакам интелигентна подсказка ...я от Уилям,я от Химе.....или ако Тя е била там...поне снимка.... Thinking

# 650
но вижте колко спокойно си говори hahaha сякаш го е наблюдавала...тия са опасни hahaha

уилям бил закован за нея от толкоз любов бил я следвал като кученце hahaha hahaha но това да не си помислите че е хубаво неее hahaha hahaha въобще не е мъжко да зарежеш жена си само защото си срещнал по-хубава фуста hahaha hahaha шъ мъ довършат тия hahaha поне им признават че биха били много красива двойка hahaha

# 651
Аз вече им нямам доверие....чакам интелигентна подсказка ...я от Уилям,я от Химе.....или ако Тя е била там...поне снимка.... Thinking
химе на този не е била...иначе отдавна щеше да е е разбрало..тя не е мис никоя hahaha

но вижте колко спокойно си говори hahaha сякаш го е наблюдавала...тия са опасни hahaha

уилям бил закован за нея от толкоз любов бил я следвал като кученце hahaha hahaha но това да не си помислите че е хубаво неее hahaha hahaha въобще не е мъжко да зарежеш жена си само защото си срещнал по-хубава фуста hahaha hahaha шъ мъ довършат тия hahaha поне им признават че биха били много красива двойка hahaha
гледай обаче...хем ти казват биха били  красива двойка hahaha че те не са ли вече...нали ги видяла hahaha hahaha

# 652
аз се удивлявам все повече и повече..едно на ръка..че лъжат...съвсем друго че правят и рецензии... hahaha а върха на черешката и поставят етикети hahaha hahaha и от това правиш пари Mr. Green Mr. Green искам и аз... hahaha забавно би било hahaha hahaha

уилямчо ще се отнесе с уважение..сега как..в рамките на 7 дни...ще шокира много аудиторията hahaha hahaha

# 653
друго щях да пиша  асе отклоних ..ааа да...сигурно сте наясно с новата актуализация на туитър...вече от който си блокиран няма да можеш да му виждаш нищо в профила....така всъщност се разбира от кой си блокиран hahaha ...от 11-ти ...феновете на ели и майте ама страшно много хора...дори такива които не се заяждат с химе а само изразяват пристрастие към другите партньорки на уилям...се оплакват че са блокирани от страницата на Химе hahaha hahaha и не е 15 души да се наговорят да пишат едно и също...страшно много са Mr. Green Mr. Green

# 654
аа да и аз попаднах на това..първо си помислих,че е някаква закачка пак...но попаднах на разни фенове на уилям и майте hahaha съвсем добронамерени са...никога не са споменавли химе в каквото и да било...единствения им грях е че правят страшно много  колажи на уилям с майте и му ги пускат Joy Joy наистина са много и почти никой от тия не се занимавал с химе hahaha hahaha

а всъщност има разлика от блокирването е различно от заглушаването...при второто примерно само може да си ги отстраниш от полезрението..а при блока пак ги заглушаваш но и изпращаш репорт да бъдат премахнати профилите hahaha hahaha

# 655
не то като го погледнеш в крайна сметка и аз на нейно място...ако някакви правят колажи на мъжа ми или на човека с който съм с друга и му ги пробутват постоянно...и по много ,защото тези са много напористи...и аз бих ги наблокирвала hahaha но аз съм много ревнива hahaha пък и те нали артисти,мислех си че е над тия неща...все пак фенски предпочитания сега какво да кажеш и това е разбираемо hahaha в краъна сметка това не е дзлонамерена дейсност или нещо newsm78 newsm78

# 656
ето ви една интелигентна подсказка...уилям туко що последва Жаки в туитър hahaha hahaha

# 657
Vera Veríssimo ‏@veraverissimo

С тази дама въобще не помня да съм комуникирала по някакъв начин. newsm78....ама въобще...и сега не мога да и видя профила.... #Crazy Shocked
БГ силите да проверят виждат ли нещо... newsm78

# 658
но в крайна сметка, щом не очакваш нищо позитивно, за себе си защо трябва да ти пълнят само страниците...нормално е...а и щом има тази възможност, защо не...друг е въпроса, че сега ще си навлече гнева и на тези които са я игнорирали. Mr. Green..а каква е тази интелегентна подсказка, нещо не разбрах newsm78

# 659
ето ви една интелигентна подсказка...уилям туко що последва Жаки в туитър hahaha hahaha

Виж тииии....Зоро.... !!!  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт