Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 30

funda 2...  bouquet

# 31
Лека нощ ! newsm46 newsm46 newsm46

# 32
Приветттттт... Hug
Какво става ,бе хора #Crazy...никой не се появява...сама ли ще си говоря... newsm78,не че ми е зле Naughty...и сам воинът е войн... bowuu Peace Joy Joy Joy
Мамашите са превели 1 серия... bowuu Grinningето линк...

http://olx.bg/samsung-ativ-s-i8750-za-chasti-i59890048

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 17:25 от Svet_sz

# 33
И...ние си имаме именничка... newsm44 smile3503

Арфичччч...Честит имен ден ,приятелко мила !!!

Пожелавам ти най вече здраве и любов,много късмет и семейно благополучие!
Бъди щастлива майка и съпруга и всеотдайна учителка любима...
/за което не се и съмнявам/

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Арфи,  Hug  честит имен ден! Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива!   bouquet

Све  Hug
Добър вечер!  Hug Hug Hug  Grinning Grinning Grinning С един ден закъснение и поради липсата на нет на мястото, където празнувах да почерпя за Никулден и да благодаря за поздравите, мили момичета! Hug Hug Hug Бъдете здрави, това е най-важното!  smile3521 newsm10

Светлич  Heart Eyes Hug Grinning! Зари  Hug Heart Eyes Grinning!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 20:22 от arpha

# 34
Приветттттт... Hug
Какво става ,бе хора #Crazy...никой не се появява...сама ли ще си говоря... newsm78,не че ми е зле Naughty...и сам воинът е войн... bowuu Peace Joy Joy Joy
Мамашите са превели 1 серия... bowuu Grinningето линк...

http://olx.bg/samsung-ativ-s-i8750-za-chasti-i59890048

Светлинка, благодаря ти за всичко, което си сложила! newsm51 Още малко ще съм отсъстваща и след това ще сме си две войнички...... Joy Joy Joy

# 35
Ох...Арфич Hug...отдъхнах си...направо се бях притеснила за теб и щях вече да  callme,ама ти се появи... Whistling Grinning Grinning Grinning
За...награда ,ето ти един Ерко на млади години... Rolling Eyes Grinning Heart Eyes Joy Joy Joy

# 36
Сега за серийката...изгледах я и на руски Rolling Eyes...и...какво видях и разбрах...няма да я разказвам ,а ще напиша за всеки герой.... Peace

Първо ...ха ха ха ... има си хас ,последно да пиша за него...Джихан...оженил се е по любов...в къщата където гледаше филмчето с блеменната Дилара и малкия Озан...там е целунал за пръв път жена си,там е и забременяла...но...любовта я няма вече...даже и по рано...мислел е да се развеждат ,но тогава Д е казала ,че е бременна...много се е зарадвал ...искал е да има щерка...и господ го е възнаградил...и...каза ,че ще намери тяхната истинска дъщеря,просто са длъжни...Доста се дразни от изпълненията на Д и не и спестява укорителният тон...обича от сърце и душа Джансу...за Озан...нещо се е случило м/у баща и син...малко дистанцирани ми се виждат...Видя Гюл в безисходица и от чисто човешки подбуди и помогна...

Дилара...личи и ,че е от богато семейство...високомерна жена с големи амбиции...чудя се дали само към Джансу има такива или и към Озан...наговори много обидни неща на Джансу ,загдето не спечелила златния медал...голяма паника...не изслуша нита за миг Дж ...добре ,че той и свива сърмите отвреме на време bowuu...по назад бях писала ,че я харесвам...малко...вече НЕ... Naughty Joy Тя , Хазал ще я оправи... Laughing Joy

Джансу...мило дете ,обичаща повече баща си...може би има защо... Thinking...не показва с нищо ,че е от богато семейство bowuu

Озан...хм newsm78...много бързо се поддава на манипулации... #Crazy ooooh!...голяма истерия...вижда се ,че много обича Джансу...но с баща си... newsm78

Гюлсерен...бедна ,но горда жена...жалко ,че има такава дъщеря...която всъщност ,не е нейна ,а чисто копие на Дилара...сложи на място и оня с пердета ,и шефа си...готова на всичко заради дъщеря си...но...нещастна в любовта...докога ли  newsm78

Хазал...красавица ,но ... има мания за величие...неблагодарна...вижда ,че майка и се блъска от сутрин до вечер ,заради нея и пак я упреква,защо не били богати... #Crazy #Crazy #Crazy...ама оня младеж ,дето я качи в колата хубаво я нареди Laughing...лъжкиня на всичкото отгоре...имам чувството ,че Дж ще има много проблеми с нея,но и ще я вкара в пътя... Praynig bowuu

Кериман...тая хубостница още от първия момент не ми хареса...както и предположих брат и /мъжа на Гюл/ и изпраща пари...а тя не ги дава на Гюл...и само мърморисва ,че без нея щели да умрат от глад и нямало да има къде да живеят...и клюкари по адрес на Гюл...значи апартаментът където живеят е на баща и...на който тя и брат и са наследници и съответно Хазал има право да живее там като дъщеря на брат и...това обсъждаше с жената пред блока им... bowuu

Солмаз и Алпер...двама интриганти...преди време Алпер е отказал на Джихан за някаква сделка ,но сега при вида на американците/англичани/ наостри уши и...защо не знаел...ама Дж го оправи набързо...Алпер обаче накара Солмаз да разпита Дилара...

Приятелката и колежка на Гюл...забравих и името ooooh!...ми хареса... bowuu...засега... Peace

Шейда ...и тя ми се видя свястно момиче... bowuu

ААА...пропуснах приятеля на Дж...Йълдъръм май се казва...мисля си, че Дж,този Йълдъръм и доктора са приятели... newsm78

# 37
Светлич, благодаря ти миличка, не знам кога ще успея да гледам, но е прекрасно, че ме въвеждаш в ситуацията.   bouquet А ти почиваш ли и заради мен?  Naughty Хей, давай с пълна сила и се наслаждавай! Зарязах всички сериали, Времето изпуснах, Дила, Съдбата, но за утре съм задължително на линия, че и моят любим също..... Пак изчезвам.....
Скрит текст:
Колкото и да се оплаквам, че ми идва в повече подготовката на Коледните ми концерти, по принцип си е удоволствие, когато си направил повечето неща по свой избор и имаш шанс да ги представиш, а и вече съм на финала......

# 38
Светлич, благодаря ти миличка, не знам кога ще успея да гледам, но е прекрасно, че ме въвеждаш в ситуацията.   bouquet А ти почиваш ли и заради мен?  Naughty Хей, давай с пълна сила и се наслаждавай! Зарязах всички сериали, Времето изпуснах, Дила, Съдбата, но за утре съм задължително на линия, че и моят любим също..... Пак изчезвам.....
Скрит текст:
Колкото и да се оплаквам, че ми идва в повече подготовката на Коледните ми концерти, по принцип си е удоволствие, когато си направил повечето неща по свой избор и имаш шанс да ги представиш, а и вече съм на финала......

Дерзай ,миличка ,но и си и почивай... Naughty...утре вечер и аз съм на линия...радвам се ,че те зарадвах с преразказа си... Hug

# 39
# 40
# 41
http://instagram.com/p/wT0lrmTVrV/?modal=true

Голяма вълна... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes това дали не е домът на Джихан... newsm78

# 42
# 43
   Hug   не съм чела   но сериала е почнал      как  му  е рейтинга     ? Меджезир  е с 5   

# 44
   Hug   не съм чела   но сериала е почнал      как  му  е рейтинга     ? Меджезир  е с 5   

Привет ,Феми...и Парампарчата е някъде там...над 5... newsm78..за пъърви епизод... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт