Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 283
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Много късмет на всички! Не разбирам как теглят печелившите на кауфланд, нали и кола щеше да има, а те май поравно от всеки магазин са теглили, дано ми разбрахте въпроса...аз не бих Wink

# 16
  • Nesebar
аз още си чакам таблета от ментос много са бавни а аз вече нямам търпение

# 17
Пак да пита, че никой не ми отговори Simple Smile
На Нескафе 3в1 служител ли ми звъни по телефона или аз трябва да се обадя да си кажа адрес за доставка? Изтеглена съм тази седмица и все още никой не ми се е обадил Simple Smile

# 18
Аз бих им се обадила.

# 19
  • при късмета
Пак да пита, че никой не ми отговори Simple Smile
На Нескафе 3в1 служител ли ми звъни по телефона или аз трябва да се обадя да си кажа адрес за доставка? Изтеглена съм тази седмица и все още никой не ми се е обадил Simple Smile
Трябва да си написала адрес при регистрацията. Те звънят да сверят и потвърдят адреса. На мен чак в четвъртък се обадиха

# 20
Хайде да се разпиша и аз с един комплект от 3 в 1. Засега друго не чакам, много игри има в момента нека са ни на късмет.

# 21
  • София
И аз очаквам новини от Кока- кола спаркс, че децата много биха се зарадвали на Х- бокса.  Wink  Макар че не можах да си купя билети с последните кредити. Интересно, че вече мога да купувам за следващото теглене, но натрупването на опит още не работи.

Мерси за темата!   bouquet

# 22
Късмет и много  коледни награди!

# 23
  • Sofia, Младост 3
Нищо не чакам като награда, но играя и се надявам да имам късмет в някоя от игрите. Praynig
А, само от Кокетна чакам ботите  Grinning

# 24
  • Варна
Знае ли се дали ще пускат пак играта на Кокетна?

отговориха ми с "да" и да съм наглеждала страницата им

А на някой спечелил изпратили ли са му наградата? Моята поръчка си стои все в началния статус, никой не се е свързал с мен.

# 25
  • Sofia, Младост 3
Знае ли се дали ще пускат пак играта на Кокетна?

отговориха ми с "да" и да съм наглеждала страницата им

А на някой спечелил изпратили ли са му наградата? Моята поръчка си стои все в началния статус, никой не се е свързал с мен.

На мен ми изпратиха мейл вчера, че поръчката е потвърдена и до 6 работни дни ще пристигне.

# 26
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Печалба миналато седмица о кафето,но

никой не ми е двънял

# 27
запис и от мен. Дано ни е на късмет новата темичка. В нищо не съм играла напоследък. Кафе не пия така че 3в1 не съм гледала. В кокетна единия ден уцелих такъв артикул обаче ми се падна намръщено човече. Втория път като пробвах явно вече я нямаше играта.

# 28
На Кокетна бях уцелила и боти, но някакви ненормални номера от рода на 40-ти имаше, та... В крайна сметка уцелих и поръчах едни дамски чехли ей така да не съм капо. Падаха ми се и кецове, даже ботуши за момиче....
Поръчката за чехлите стои на "за принтиране". Няма ги в сайта, а някой беше казал, че като не са налични давали да си избереш друго за тази стойност. Ако дойде-дойде. В един момент си мислех даже да ги откажа ако ми звъннат за потвърждение, но ако цъфне направо куриер, няма да го върна.

# 29
Напоследък не се качват тук игри, само се споделя кой е спечелил и кой не, та от мен една нова игра:
http://www.lactima.net/igra/

Общи условия

Активация на акаунт