Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 825
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте на всички бъдещи булки!  Simple Smile

Аз съм вече бивша булка (от миналата година  Heart Eyes ), но с удоволствие продължавам да се интересувам от сватбената тема и редовно чета вашата темичка. Пожелавам на всички ви успешна подготовка на този така прекрасен и незабравим ден в живота на всяка жена, и най-вече дълъг семеен живот и безумна любов с вашите избрани мъже!  Heart Eyes

Veni_smile, мога да ти препоръчам ресторант Акорд, тъй като и нашата сватба беше в петък и дори имахме отстъпка от цената на кувертите. Доколкото знам, ресторантът събира до към 100-120 души, т.е. ще се вместите, ако промените бройката на гостите. Условията, които предлагат, са прекрасни, така че препоръчвам с две ръце   bouquet

# 541
Бързам да се включа по всички теми.  Mr. Green

Сватбата ни ще е в неделя, ще имаме църковен брак. Като ще е гарга, да е рошава. Който иска да е с нас, може да жертва един понеделник. Не се женим всяка неделя.

Помолихме изрично първо да имаме църковен, после граждански, понеже е изнесен тируал. За организацията ни това е много по-лесно. Бяха така добри да се съгласят. Гражданският ни няма да е "фарс", както в някой случай, а съвсем истински.

Ще имаме дегустацията и на тортата, и на храната. Би било много неприятно да платим хиляди левове за нещо, което се размине с очакванията ни.  Peace  Алкохолът ще вземем от склад с уговорката да е на консигнация.

Аз съм от нетърпеливите булки. Предложението за брак беше края на септември. ММ предложи да се жиним догодина септември, т.е. година по-късно. Мен тази идея ме ужаси.  Mr. Green Да планирам цяла година само един ден и да го мисля. Не е за мен това. Реално сватбата ще е 6 месеца след предложението. И това ми се видя много, ама нямаше как по-рано. Да си призная дори сватба не исках.  Blush Исках да отидем само двамата и да се оженим в Лас Вегас. Ама ето докъде се докарах.. рокли и торти избирам.

Подаръците за гости и аз не мога да ги измисля. С риск да предизвикам възмущение, но аз подаръците от сватби и подобни събития ги изхвърлям. Не обичам излишни вещи и прахосъбирачки. По тази причина ми е много трудно да харесам нещо.

Идеята за фотобудка намирам за страхотна.  Peace Браво. Аз поръчах само аксесоари за снимките. Сигурно всички сте ги виждали - от тези хартиените на клечка - очила, мустаци, устни, носове и т.н.

Общо взето нищо не ми е приоритет, освен доброто настоение на всичките ни гости. Хич не си слагам на сърцето джуфките и панделките. Ама сега като чух, че розовото ще е на мода, се успокоих.  Mr. Green

Чудя се дали да имаме фойерверки. Вие ще имате ли?

Леле, какъв роман изписах.

# 542
На мен много ми се искаше да имаме , но ресторанта ни е в хотел на пъпа на Златни пясъци , който през това време от годината ще е доста оживен и няма как да се осъществи .  Sad

# 543
При нас е удобно за фойерверки и мисля да имаме, но ще наемем професионалист, който ще си извади разрешителните и всичко както е по реда си.

# 544
  • На остров
Ха много се радвам, че най накрая се яви някой с подобона визия като мен за сватбите Тиквичка  Hug !

За другите булки с големи сватби супер се справяте   bouquet !

Ние сме сгодени от осми март 2014  Heart Eyes .

# 545
Ох аз май ще сменям розовото,че никак няма да ми отива на ресторанта,сега обмислям идеята праскова и шампанско Rolling Eyes уф,знаех си че тана ще стане,но като се замисля пе ще е грозно това розово,не може птк съвсем да не си отива.

# 546
Джуфка_Петрова моята сватба ще е там Simple Smile .Украса не предлагат тяхна.Менюта имат много варянти и си избироте.За млодоженци има безплатна нощувка в Ленинград,но одсгъпка за гости нз.На живо е по-кросиво от колкото на снимки.Относно кой ден и нашата сватба ще е в неделя.Много държах на това нещо точно поради това,че неделя е ден на Господ.Хич няма да се съобразявам на кой му бшлж удобно в събота.Това е наш ден и ще се съобразят с нас.Ако не да не идват.Но не сме поканили такива хора Simple Smile.Даже от чужбина ще идват само за сватбата ни и обратно.А някой ако си гж чуства събота тогаво са прави  Peace

# 547
Блaгодaря ти, a aлкохол, ядки и плодове може ли дa се внася?  И някой знaе ли кaк стоят нешaтa с осветлението.  Много ни се искa приглушени светлини, прожектор, мaшинa зa пушек. Интересуват ме някaкви груби цени и евентуaлно човек, който ви го е нaпрaвил. Другият ми въпрос е зa фотогрaфa - кaкво ви е мнението зa Тaнчеви, Георги Стратиев и Даниел Дaков? Знaете ли кaк работят, кaкво сте чували и т.н.  newsm78 Спорен ден ви желaя!

# 548
Здравейте,
И нашата сватба ще е в събота, ще имаме църковен брак и на доста места се спори какво реално е написано в библията и как се тълкува в днешно време. Според мен желанието е по важно от деня. Това, което ми направи впечатление при запазване на час, при това в манастир е че никой нищо не каза ( бях се приготвила да ме питат защо събота, неделя трябва да е), а в същото време държат на неща като свещите да не са от белите, а църковни и да са свързани с точно три метра бяла лента. Фойерверки и ние ще имаме, фотографа ни даде идея, да се разрязва тортата на терасата и тогава да се пуснат. Няколко човека обаче ме предупреждават,че може би след 10 10 и 30 е забранено, дано не е така.  Rolling Eyes

# 549
SilverTear, нашата сватба ще е в Арбанаси, църковен също в манастир. По отношение на съботата само ни казаха, че трябва да е по-късно следобяд.

Относно фойерверките - разрешено е до 10 30, най-късно 11ч. - това е за Арбанаси, но предполагам, че е свързано с наредбата за шум/музика и ограниченията са същите.

Аз искам да питам момичетата, които ще си купуват рокли от Стоян Радичев - той има ли голям избор от рокли в магазина си и възможно ли е да се отиде със снимки на рокли, отк оито харесвам дадени детайли и той да направи нещо обединяващо? Като цени ако има дантела възможно ли е да се влезе в 1500лв според Вас?

# 550
Kisses{P}  благодаря и аз така бях чула, така не е ясно дали ще е с тортата.  За манастира като запазвах ми се каза избирай от следните часове :12, 13, 14, 15, Аз избрах 15 като възможно най-късно следобед.

# 551
На нас също агенцията ни го предложи като опция да са тогава фойерверките, но пък водещата ни даде друг съвет - да не ги правим едновременно, защото така едното ще остане на заден план. И ми се струва права, а пък тортата все пак е черешката на тортата. Ние за сега сме се спряли на варианта да са отделно, а фойерверките да бъдат по време на звучене на определена песен, в точно определен момент.

Един въпрос - някой знае ли защо при гражданския брак при наздравицата младоженците си преплитат ръцете и пият така? На няколко сватбени филмчета го гледам, а и от родителите ми съм чувала, че така се прави - но защо?

# 552

Един въпрос - някой знае ли защо при гражданския брак при наздравицата младоженците си преплитат ръцете и пият така? На няколко сватбени филмчета го гледам, а и от родителите ми съм чувала, че така се прави - но защо?

Аз не знам защо се прави, но шансът да се полееш ми се вижда голям. За това ще си вземем бяло вино, че поне да не си съсипя роклята, каквато съм лява в ръцете...

# 553
Rainbow234, нашата сватба ще бъде в хотел Акорд. Радвам се че сподели мнение, ние много харесахме как изглежда залата, а и Жоро е уникален, много си допаднахме Simple Smile

Относно фоерверките ние няма да имаме, харесвам ги, но някак не за сватба Simple Smile

mariq91, мисля да е някоя хубава българска песен. Имам идея да проуча на коя песен те са танцували и да им я пусна, ако не успея ще харесам някоя друга. Simple Smile

За наздравицата не знам, но съм много смотана в ръцете и шанса да си залея роклята е почти 100% та се замислям дали може да не си кръстосваме ръцете. Какво пък това си е нашата сватба все пак Grinning

# 554
Според мен е символ на преплитащите се съдби. При църковния брак съдбите се преплитат чрез пръстените като три пъти се сменят. Според мен при гражданския брак символ на преплитащите се съдби е преплитането на ръцете. Червено вино не се ли пие в църквата,а шампанско на гражданската церемония?

Общи условия

Активация на акаунт