Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 840
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, бъдещи младоженки  Hug

Бих искала да се присъединя към вас, засега още малко плахо, защото ние дори дата нямаме още  Laughing Сгодихме се миналата седмица на 10-тата ни годишнина в Барселона на едно от най-красивите места, на които съм била  Heart Eyes
Засега не можем много да плануваме, защото живеем в чужбина и не знам ММ кога ще може да разполага с отпуската си, но ще ви следя с удоволствие, защото ще сте ми много полезни предвид това, че не съм на място и че ще трябва да реагираме бързо, когато имаме някаква яснота.

Хубав ден на всички желая  Grinning

# 76
TuKBu4Ka, добре дошла и честито   bouquet

# 77
Добре дошле на всички.Много е хубаво,че ставаме все повече и повече.Искам да ви попитам аз нещо Simple Smile .Искам да си сложа на вратите някакви интересни надписи,но много не се сещам Crazy Примерно-"ДОБРЕ ДОШЛИ И ОТИШЛИ!!!".Това мисля да е на най-долната врата 2рата входна.На нашата врата да пише-"С блага дума железни врати се отварят.А с пари всякакви" Simple Smile А на вратата на спалнята където ще го чакам миля да сложа надпис булка и да виси един тюл като воал.Или пък "булка бутиково изпълнение".Ако се сещате за нещо интересно и щуро споделяйте  Heart Eyes

# 78
Много добре си го измислила това с надписите и аз бях замислила да слагам , идея още нямам точно какво да пиша . А сега и да ви се похваля от днес си имаме и видео    Hug много съм доволна , човека е голям професионалист и цената е доста разумна . Вече отметнахме всичко основно и ни остава само за дреболиите  да мислим  Simple Smile

# 79
Лейди, ако не е тайна, колко струва заснемането? Аз още се колебая и не съм проучвала въпроса  newsm78

# 80
Ние си избрахме малко по-скъпия пакет от 900 , но имаше и за 720 пак HD който не беше лош , просто ние си държахме на определени неща . Но човека е от Добрич не е от Варна . Тук за този пакет съм получавала оферти за над 2000 лв . Ако те интересува мога да ти пратя линк на студиото .

# 81
Видеото, което ние избрахме е с подобни цени - 680лв за HD, 980лв за Full Hd и няколко други екстри. Човекъте от Търново.

# 82
Гледам,че всички сте с  HD ili FULL HD.  Ние ще сме с DSLR cinema production.На вас не ви допада или не ви го предлагат?Че взех да се замислям нещо... newsm78

# 83
Ами то и ние сме с Full HD , а това за което ти говориш май си е стандартното заснемане ( не съм много веща ) но преди да капарираш поискай да ти покажат запис или поне клипче за да придобиеш представа .

# 84
Гледам,че всички сте с  HD ili FULL HD.  Ние ще сме с DSLR cinema production.На вас не ви допада или не ви го предлагат?Че взех да се замислям нещо... newsm78

# 85
Не е стандартно видео.Даже не се снима с камера,А С ФОТОАПАРАТИ.Гледала съм видео и мн ми хареса.За това той беше човекът на който първо платихме още преди всичко.Но ако днаете нещо те окхс тази версия щажете.Ние камо капаро сме дали.А дали ще е стандартно видео,HD или кинопродукция ще си изберем.

# 86
Ние си избрахме това като кинопродукция , много ми допадна .

# 87
  • София
Момичета, имам един може би глупав въпрос, но все си мисля че има пушачи сред вас и сред гостите ви... Какво смятате да правите с пушенето на сватбата (за тези от вас, които няма да са навън)? Аз съм във великото чудене как да намеря заведение, в което да допуснат това. Половината присъстващи са (сме) пушачи и не ми се иска да прекарат времето висейки навън заради цигарите. До момента съм проверявала само в Park Inn (бившия Greenville) и ми казаха, че новите собственици имали стриктна практика да не се пуши вътре. На въпроса защо на сватбени снимки качени в страницата им има пепелници по масите, не можаха да ми отговорят. Дайте съвет вие как смятате да процедирате, моля  Praynig

# 88
Момичета, имам един може би глупав въпрос, но все си мисля че има пушачи сред вас и сред гостите ви... Какво смятате да правите с пушенето на сватбата (за тези от вас, които няма да са навън)? Аз съм във великото чудене как да намеря заведение, в което да допуснат това. Половината сватба са (сме) пушачи и не ми се иска да прекарат времето висейки навън заради цигарите. До момента съм проверявала само в Park Inn (бившия Greenville) и ми казаха, че новите собственици имали стриктна практика да не се пуши вътре. На въпроса защо на сватбени снимки качени в страницата им има пепелници по масите, не можаха да ми отговорят. Дайте съвет вие как смятате да процедирате, моля  Praynig

Здравей,
Това беше един от първите въпроси към управителя на ресторанта. Каза ми, че ще сложат табела "частно парти" и ще се пуши и вътре. Попитай и за ограниченията за шум. Ние сме далеч от населено място, но е важно за да не секне купона в 12... newsm78

# 89
  • София
Момичета, имам един може би глупав въпрос, но все си мисля че има пушачи сред вас и сред гостите ви... Какво смятате да правите с пушенето на сватбата (за тези от вас, които няма да са навън)? Аз съм във великото чудене как да намеря заведение, в което да допуснат това. Половината сватба са (сме) пушачи и не ми се иска да прекарат времето висейки навън заради цигарите. До момента съм проверявала само в Park Inn (бившия Greenville) и ми казаха, че новите собственици имали стриктна практика да не се пуши вътре. На въпроса защо на сватбени снимки качени в страницата им има пепелници по масите, не можаха да ми отговорят. Дайте съвет вие как смятате да процедирате, моля  Praynig

Здравей,
Това беше един от първите въпроси към управителя на ресторанта. Каза ми, че ще сложат табела "частно парти" и ще се пуши и вътре. Попитай и за ограниченията за шум. Ние сме далеч от населено място, но е важно за да не секне купона в 12... newsm78

Аз четох дискусиите по форумите за закона и пишеше, че дори да се сложи такава табелка помещението остава закрито обществено място и пак е забранено. Единственият вариант бил да е помещение, в което достъпът е ограничен с катинар, ключ, код или каквото и да е друго - това означавало че помещението е частно, а не обществено. Щях да падна...

Общи условия

Активация на акаунт