Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 841
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
Miss_Bingley, нали помниш, че сме на една дата  Grinning
Аз съм избрала датата, именно защото е неделя. Не съм фанатичка, но съм вярваща. Казано е-в събота се почита паметта на мъртвите, неделя е ден за празник. Не съм се замисляла дали на гостите ще им е удобно, дали ще са на работа в понеделник и т.н. Все пак сватбата е само един път, все ще могат да се освободят за един понеделник. Както искат да те гледат, важното е ти да усещаш, че нещото, което правиш, е правилното за теб!

# 526
Нашата сватба е в събота, предпочитахме го като ден, за да може да бъде удобно на всичките ни гости, защото много хора ще пътуват от други градове. Но в крайна сметка това е вашият ден и ако искате и в срадя можете да си направите сватбата. Например, като запазвах хотел Акорд управителят ми разказа, че има сватба през октомври в четвъртък, дата била много важна за младоженците и така Simple Smile Хора всякакви.

Аз съм намислила някъде по средата на вечерта да поздравя баба ми и дядо ми с някоя песен, защото на същия ден, в който ние ще се женим те правят 50г брак. Само дето още не съм решила коя да е песента, но има време Laughing

# 527
Здравейте момичета, виждам че сте се задействали много и сте доста по-напред от мен в организирането Simple Smile Аз от доста време се чудя дали да има подаръчета, защото ми се иска  нещо по-различно и интересно.. Бях намерила някои добри идеи докато се рових из разни сайтове, но за съжаление сега не мога грам да се присетя какви точно бяха Simple Smile Засега съм си наумила една идея, която ми се струва доста интересна и различна и исках да я споделя с вас, в случай че някоя от вас също я хареса и я намери за подходяща. Мисля си да наемем фотобудка.. Има такава в Сф и говорих с момчетата, тъй като в момента все още не е лесна за пренасяне казаха че до 2 месеца ще имат нова такава, която лесно ще може да се пренесе до Сливен, където ще ни е сватбата. Ето и линк за повече информация: http://www.photoking.bg/ Simple Smile

Много добра идея , ние мислим на коктейла да има като фото-параван ( нещо като стеничка с рамка и хората като застанат да са се едно в рамката ) ще има и такива весели аксесоари . Мисля че ще се получи доста забавно , пък и сватбата ни ще е основно от млади хора .

# 528
Здравейте момичета, виждам че сте се задействали много и сте доста по-напред от мен в организирането Simple Smile Аз от доста време се чудя дали да има подаръчета, защото ми се иска  нещо по-различно и интересно.. Бях намерила някои добри идеи докато се рових из разни сайтове, но за съжаление сега не мога грам да се присетя какви точно бяха Simple Smile Засега съм си наумила една идея, която ми се струва доста интересна и различна и исках да я споделя с вас, в случай че някоя от вас също я хареса и я намери за подходяща. Мисля си да наемем фотобудка.. Има такава в Сф и говорих с момчетата, тъй като в момента все още не е лесна за пренасяне казаха че до 2 месеца ще имат нова такава, която лесно ще може да се пренесе до Сливен, където ще ни е сватбата. Ето и линк за повече информация: http://www.photoking.bg/ Simple Smile

Много добра идея , ние мислим на коктейла да има като фото-параван ( нещо като стеничка с рамка и хората като застанат да са се едно в рамката ) ще има и такива весели аксесоари . Мисля че ще се получи доста забавно , пък и сватбата ни ще е основно от млади хора .

За веселите аксесоари и аз мислех, в интернет има голямо разнообразие, а и за фотосесията ще се използват също, освен за снимките с приятели Peace Все още се колебая за цветята, знам че има мн.време до 05.09, но не мога да реша кои ще са най-подходящите както за украсата, така и за моя букет. На какви сте се спряли, момичета? newsm78

# 529
Аз искам единстевно рози,може би в комбинация с нещо друго,но розите да преобладават.Много ми се искат и божури,защото ги обожавам,но не зная дали ще намеря изобщл по това време,те са пролетни цветя.За букета изцяло от рози-кремави,розови,бели може и с малко момини сълзи.

# 530
mtaneva, много интересна идея за фотобудката. Честно казано досега не съм се сещала за нещо подобно. Интересно ми е каква ще е цената на това нещо?

Miss_Bingley, честито.  smile3534  Вече си отметнала най-важното. Аз също знам, че ако има църковен брак, то сватбата трябва да е в неделя, защото в събота се почита паметта на мъртвите. В днешно време почти никой не спазва това. Наистина, съботата е по-удобна като ден, защото се предполага, че неделя всеки ще пътува, ще има нужда от почивка. Всеки си преценява. Супер, че вие ще спазите "правилото". На мен също ми се иска сватбата ни да е в неделя, но не съм много сигурна, дали ще бъда подкрепена.

* Miele* , много мило си го измислила. Баба ти и дядо ти сигурно много ще се зарадват. Може би някоя хубава, българска песен ще е правилният избор. Ако знаеш някоя определена, която те харесват или някоя по-нова с хубав текст, ще е супер.  smile3521

Alady, паравана също е хубава идея. Ще се получи забавно.  newsm10

Гледам, че ще има сватби на 05.09.    loveuuu Ние имаме годишнина на тази дата и сигурно ще е много хубаво тогава да ни е сватбата. Ох, побърквам се вече в тази неизвестност.  smile3506

# 531
За будката, може да изпратите запитване към тези момчета и те ще ви върнат отговор с оферта.. мисля че офертите се различават.. но някъде към 500-600лв е мисля.. Имат си и някакви условия, но е добре да си говорите с тях.. особено за сватбите, които са в и в близост наСофия. Аз за себе си пресметнах, че ако едно подаръче на човек е между 3-5 лв, при нашите 130 гости, може да си позволим да е с една идея по-скъпо, но пък според мен ще им е по-забавно.. Има информация и в сайта им, а във фейсбук има и повече снимки Simple Smile

# 532
Чета ви с удоволствие и ви се радвам  Grinning
Ние решихме, че няма да правим сватба в истинския смисъл на думата и ще си останем на варианта, който искахме още от самото начало, а именно нещо съвсем скромно с десетина роднини. И без това рядко се прибираме в БГ, така че нямам нерви да организирам сватби за чудо и приказ.
Та, още нямаме нищо, но аз вече си закупих обувки хаха  Crazy
http://www.cosmoparis.com/media/catalog/product/cache/1/image/9d … oparis-0046-a.jpg

# 533
TuKBu4Ka , честито за решението. Simple Smile Всеки сам решава какъв ще бъде сватбеният му ден. А всъщност дата имате ли?
Честити ти и обувки. Много са хубави.  smile3534

# 534
В Преди  обед говореха за сватбите през тази година-най-актуални цветове са пастелените,синьо,оранж и циклама,,,баналното'' розово във всички нюанси е особено модерно и някои доста смели комбинации,както и блъш-блед цвят пепел от рози е сред най-най новите и актуални неща.Много интересни беше предаването.За роклите казаха-максимално изчистена пола,а дантелата само лек акцент-тук съм оцелила модата/не че ми е много важно/'но точно такава рокля искам.

# 535
Здрaвейте нa всички бъдещи и минaли вече по този път булки. Ние още нямaме определенa дaтa, може би ще е нaгодинa пролеттa или по-късно. Идвa ни последнaтa годинa от университетa и ще стaнaт много нещa наведнъж. Но пък много се рaдвaме и разглеждаме хотели, агенции, фотогрaфи и т.н. Нaй-много ни хaресa кaто идея Виенския павилион в Пловдив. Някой, който е бил тaм, може ли сa кaже кaк протече всичко, бяхa ли любезни, хрaнaтa вкуснa ли беше, предлaгaт ли укрaсa и нощувки с намаление зa по-големи групи от хорa? Може ли дa се вкaрвa aлкохол и съответно някaкви приблизителни цени. Блaгодaря ви предварително  Simple Smile

# 536
Здравейте! Simple Smile
Искам да Ви попитам за съвет!
Аз и моят приятел решихме да направим сватбата ни тази година през месец Юни ,но все още не мога да се спра на ресторант! Гостите ни за сега по списък са около 150 надявам се да успеем да ги намалим на 120 Simple Smile! Много бих се радвала ако ми дадете някой предложения!!! Simple Smile
Искаме да е в София. И най важното да е в петък. Simple Smile
Това е за сега от мен!!! Simple Smile

# 537
Добре дошли на новите бъдещи булки. Много готина идея Alady изобщо не съм се сещала за такова нещо ,и с Фотобутката е уникално ,но за мен е доста скъпо то ще си струва колкото един фотограф. За деня ние сме в събота според мен най- удобният ден за голямо празненство все пак всеки си решава . Джуфка_Петкова една позната ми разправяше ,че е била на сватба там и била възхитена украса храна хвалеше ,но ми мина ей така през ушите аз няма да правя сватба тук и не се заинтересувах .

# 538
Вероятно Съботата е много по-удобна от неделя. И все пак, кой както реши, сватбата е един ден, който иска да ни уважи и не е изключително възпрепядстван ще си пусне един понеделник чудо голямо. То ако тръгна да се съобразявам с всеки кой кога може.... Това е моята сватба в крайна сметка.
 Wink
да ви попитам-къде мога да намеря гълъби?много искам да имаме, свекито беше така "неразумна" да ми пусне идеята и сега се зарибих. Много е красиво просто.  Heart Eyes

# 539

да ви попитам-къде мога да намеря гълъби?много искам да имаме, свекито беше така "неразумна" да ми пусне идеята и сега се зарибих. Много е красиво просто.  Heart Eyes

Зa  гълъби знaм едни гълъбaри, виждaлa съм ги в нетa. http://www.galabi.eu

Общи условия

Активация на акаунт