Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 791
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
Момичета влизамс един въпрос-знаете ли къде мога да разгледам було испански тип, дълго.
Тези, които са стандартните не ми харесват, къси и с къдрички.
По сайтовете хич няма избор,ако знаете нещо интересно сподлете.
А тези, които сте взимали от ебай-какво е качеството?

# 676
Алечка: Роклята ти е много красива! Булото което се вижда на снимката е същото което поръчах и аз. Нз дали си обърнала внимание в Бг колко струва.
Mim_pld - Поканите ти са уникални. От интернет ли си ги поръча или от агенция. Защото ни харесахме покани, но са от сайт в чужбина и не знам дали в БГ правят такива неща.....

Веси, аз точно такова си поръчах от ибей. Още си го чакам, но трябва да е същото. Пробвах си го с роклята - отива си. В магазина беше 50 лв.

# 677
Леле, колко много пишете, едвам успявам да ви изчета.

Алечка, много неприятно с тези цени за украса. На мен и 800 лв ми се вижда висока сума, но ти казваш, че има реално много да се украсява... не мога да преценя доколко това е адекватна цена. В това влиза ли построяването на шатра, наем на столове или само самата декорация?

Аз нямам търпение да пробвам рокли вече, а нямам никакво време. Работя почти постоянно.  Tired Изобщо не мога да се впиша в работното време на магазините. Разчитам реално само на тази седмица през март, когато ще си дойдем до България. Аз тук и без това не искам да си купувам рокля, но все пак исках да премеря поне няколко. Ей така, за удоволствие.  Blush

Ние разпратихме Save the date електронни картички, поканите също скоро ще пуснем по пощата.

Да попитам, като ходихте на проба за роклята, бяхте ли си взели обувките с които ще сте?

Воал и аз се чудя дали да не си купя от китаицjте, ама като нямам рокля, как да си купя.

Извинявам се, ако някъде текстът е смалко странен, пиша от работа с кирилизатор.

# 678
  • На остров
Имате поща, с обувки и с подходящо бельо, тип с такова каквото мислиш да си на сватбата .

# 679
Момичета много сте изписали , аз се връщам от кратко странство и се захващам отново с пълни сили за организацията  Hug

# 680
Такова було слагах днес в сватбения център, ако не се лъжа беше 80 лв. Най- вероятно вече си го споделяла, но за да не го търся, би ли споделила пак от къде си го поръча.
Поръчах го от Ebay. Качеството е много добро. По точно си е перфектно. Идва си с шноличка за коса.
За испански тип було има доста в ибей. Трябва да се поразровиш. Сега ще поръчвам още едно було. Надявам се да си пасне този път (още една причина да си облека роклята отново) трааалалаааа хаххахаха

# 681
WesiWasileva поканите ги порэчах от една жена в Сф.Много съм доволна!100пъти разменях цветове,текст ,букви хахаха,во тя е мн търпелива и любезна.Най-ми допадна,че като й кажа какво иском и до 10мин ми го праща как щи изглежда Simple Smile Напиши Сватбен Print в google ili fb.Нещо такома беше.Ако искаш ще ти дам тел. MMiele браво за роклята.Много задачки си свършила днес.

# 682
* Miele* , браво, ползотворен ден си имала!

Ние снощи ходихме да си дегустираме менюто и да говорим за тая пуста украса.
Значи, момичета, в никой случай не пропускайте дегустацията. Оказа се, че и салатата и предястието, които си бяхме избрали не ми харесаха. Бяха вкусни, но много малки и невзрачни на външен вид. Избрахме си други. Основното беше супер - голяма и вкусна порция.
За украсата стигнахме до около 800 лв. Доволна съм. Качвам в албумчето две снимки как ще изглежда горе долу, като няма да има никакви арки, а по масите ще има вази с лилави и бели пера и лилави камъчета.

Антоанета след чутата цифра и аз си мислех сама да си поръчам платове и да си украсявам, но при нас проблема е, че ще сме в шатра. Не е красив ресторант, на който да сложиш няколко панделки и да се приключи. Имаме за покриване стени и тавани, тръби и найлони. Изобщо няма как да стане само с покривала за столовете и масите. Ама да съм мислила, като съм избирала ресторантът.

Ох,какво да ти кажа....сложна е твойта :/ но ще се справите.Аз пък чак 2 месеца ,след като съм запазила ресторанта се замислям,че ще ми отнемат от дансинга за да съберат 120 души и се втрещих...сега какво да правя...по никое време да сменям ресторант... :@

# 683
Това с дансинга наистина е важно. Нашият ресторант е с капацитет 90 човека, ако искам всички да седят спокойно и да има достатъчно място за танци. Иначе могат да се съберат и 110...но не е в това идеята. Максимум мога да отпусна още 4 човека и да се сложи малка маса, но не искам да жертвам дансинга. Иначе на терасата на ресторанта могат още 40 човека да седнат, но идеята е да сме всички заедно и ще я използване преди това за подписването и коктейла. През юни ще дегустираме менюто, тортата вече я опитахме   cook Аз също смятам да си поръчам воала от интернет (искам да е къс) - не виждам никаква логика в цените, които обявяват по магазините!  newsm78
 Радвам се , че ще имам два дена почивка и ще се вглъбя в украсата, ще имам време да си събера акъла и да започвам да си поръчвам детайлите!  Peace

# 684
Цитат
Имам един въпрос. Кумовете ми не са двойка. Как да направя взимането им и дали да има такова. Решила съм да има 2 торти. Една за кума и една за кумата. Но не мога да измисля нещата. (Кума си има 10 годишна връзка и заради това ми е неудобно)

Не се притеснявай ще го измислите. Аз бях кума през юли миналата година. С кума не сме двойка, приятели сме от години, в една компания. Взеха ни по отделно-него от тях си, мен от нас.Мислехме го дали да не се съберем наедно, но така решихме.
Не се чувствай неудобно, защото си има приятелка кума ви-вие така сте решили и сте ги избрали не по двойки, това е важно за вас. Така, че не го мисли изобщо.
Освен това вземането на кумовете не отнема много време и там всичко става доста набръзо, така че не му обръщай толкова внимание.  Wink
Виж при нас нещата ще са малко по-сложнички, защото нашата кума още отсега се е притеснила откъде ще я вземаме, но то ще е от хотел-няма как, понеже и те са от София и ние.
Аз съм стопирала всичко засега като организация, така ме отрезвиха с тази агнеция, че не знам какво да правя и какво да търся.  Sad
Трябва колкото се може по-бързо да уговорим фотото и дж, че да не стане и там така. Уж има време, уж си викамм, то никой не запазва от толкова рано, а то се отказа, че има и друго придвидливи булки  Simple Smile
Дайте премерен сайт за воали моля,да поразгледам.
Нашия ресторант поема 300 души, а ние ще сме макс 90, дансинга е голям и вероятно ще подредим масите П-образно, аз много държах на голям дансинг-никак не ми се нрави да се става мжду маси и колони да се танцува.

# 685
  • София
Здравейте, включвам се в хубавата тема с предложение за брак от преди 2 дена  Crazy естествено вече почнах с плановете за сватбата, като се надявам да е началото на септември. Сега се чудя първо дата в ритуалната ли трябва да запазя или да поканим първо кумовете? И при запазване на дата в залата трябва ли да нося някакви документи или те са по-нататък?

# 686
Ех,няма да стане С агенцията,която бях хареала,заета е вече.Така ме е яд,не знам накъде да се насоча.

# 687
...
Нашия ресторант поема 300 души, а ние ще сме макс 90, дансинга е голям и вероятно ще подредим масите П-образно, аз много държах на голям дансинг-никак не ми се нрави да се става мжду маси и колони да се танцува.
Ако приемаш съвет от мен - не разпръсквай много масите и не оставяй дансинга огромен. Била съм на такава сватба, хората се чувстваха много неуютно на дансигна, като на цирков подиум - сами в центъра. Едвам се престрашаваха да отидат да танцуват и бързо сядаха.
Не казвам, че трябва да е ръчкане между колони и маси, но да не е необятна шир.  Grinning

# 688
Аз пък днес си смених датата, защото ресторантът се оказа зает.

# 689
  • На остров
Имате поща сетих се, при нас в повечето салони искат да си запазиш час за пробва. Ти в САЩ ли си, че харесах един тамошен сайт да кажеш дали си го чувала ?

На първата ми сватба нямаше място  за танци, защото ресторанта не беше предвиден за толкова хора, та ми се видя голяма грешка това, тогава. Сега нямам такива грижи  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт