Лидл ::54::

• 81 952
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За термометрите да кажа и аз - когато бяхме при педи на преглед, влезе една дистрибуторка и даде на педи точно безконтактен термометър и й обясни, че трябва да се насочи точно към слепоочието и то под определен ъгъл, в противен случай мерил околната Т, а не на детето/човека..
Измери и на детето ми, излезе вярно - показа 37.2 Т, точно толкова измерих и вкъщи с електронен, преди да тръгнем за педи..
Та е важно как точно се насочва и от какво разстояние..

Като бебе за малкия бях взела от интернет такъм безконтактен за ухо и чело, но откакто ме подведе-показваше по-ниска Т, а детето е имало всъщност доста висока, впоследствие ми направи и температурен гърч, го изхвърлих в коша.
След време потърсих в аптеката отново термометър за чело, но от там казаха, че не мерят точно, имало много оплаквания и върнати и затова не зареждат вече и не препоръчват..
Някой не си ли взе термометъра? Аз го купих, но на едно и също място, отчита различни стойности. Така ли са по принцип или да ходя да го връщам.  newsm78 Май ще се окаже, че живачните мерят най-точно.  Tired
Една приятелка има термометъра, пробвахме го в тях веднъж,  ММ го слага на челото си, после аз...не е нещо особено, едно и също показваше, не се сещам точно как беше, но не бяхме очаровани, тя също. newsm78
За какво ми е термометър, който не мери точно, снощи ме изкара 3 пъти едва ли не с пневмония(39 гр.), после пък все едно съм умряла- 34,9, а спазих всички указания.
Няма да го държа в къщи, ще го връщам!

# 586
Аз вече се понаучих и без термометър да разпознавам кога е до 38 Т примерно и кога-по-висока..
Но като беше бебе още, бях млада и зелена още, по-скоро само зелена де Mr. Green, с първо дете, нищо не ми беше ясно и така...лично на мен ми направи беля такъв термометър, но може и аз да не съм правила нещо както трябва, че все бързам и не чета много много...

# 587
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз имам термометър от предишните промоции миналата година. Не мери точно, но за мен е удобство тъй като ме ориентира дали има или няма Т детето. За точно измерване ползвам електронен под мишницата. Няма как да меря през 15 мин. примерно с обикновен термометър, пък с този от Лидл мога често да следя  дали се покачва или спада Т.
Аз да попитам за шевната машина. Може би точно този модел не е пускан преди, но нека все пак който има вече от предишни години да сподели дали е доволен.
Предварително благодаря на включилите се.
Много са му калпави техните. Вземала съм. Сега си седи. Купих накрая професионални машини.

# 588
Благодаря за мнението за боба. Взех днес половинка да го пробваме.

Малкият пусна в количката едно шоколадово кремче и се сцепи опаковката. Исках да го платя на касата, но ми отказаха и го бракуваха.  Embarassed (може някой да си го хапне)
Кой да си го хапне? Rolling Eyes
Политиката на магазина е такава. Ако ще и бутилка уиски да счупи клиент,не я заплаща.

# 589
Никъде не прочетох  отзиви за термочашите .Хубави ли са ?
То аз и не ги видях в магазина -просто забравих за тях като отидох и дали се бяха свършили -не знам.
  От понеделник не съм ходила -утре може да ида за мюсли и този кекс -кой е най -хубав -има ли с лимон!?

# 590
От този кекс има с лимети, но обикновено той свършва най-бързо. В кашона са различни видове,но с лимети е най-малко.

# 591
 newsm78 аз ли греша,че в политиката на магазина изрично е упоменато :
*Предложенията са валидни за посочения период или до изчерпване на количествата. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. на клиент). Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. 
Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.
А днес един клиент натовари в количка поне 80бр. от каймата на промоция, буквално изпразни хладилника, а на касата си му маркираха всичко без каквото и да е възражение и си замина. Thinking
Мислях,че от LIDL нямата политика да зареждат магазини!

# 592
  • МАРС
И аз точно тази вечер се облещих като видях мъж наредил на лентата сто кила лук. #Crazy

# 593
  • София
Имате ли отзиви за правоъгълните форми за печене от стр. 6 на Zenker? Tези със свалящите се стени...Идеята ми е да правя торта в тях... http://broshura.lidl.bg/553b9ef5-f63c-4081-9526-2eb9e29aed17/#/6

# 594
Видях че коментирате апарат за кръвно.Може ли да покажете има ли брошура че уж се върнах 5-6 страници а нищо не видях  Praynig

# 595
  • Русе
На мен пък този кекс, който е намален не ми хареса. Миналата година за Коледа племенницата ми донесе същия от Германия за двете си баби и майка ми понеже живее при нас, "намазахме". Аз и тогава споделих в темата - троши се, не можеш да отрежеш едно парче като хората, с лъжица трябва да го ядеш.

# 596
Рони се кексът, защото е тип маслен. Аз много обичам такъв вид, но всичко е въпрос на вкус, естествено, мъжът ми например също не обича такива ронливи сладкиши.

# 597
А чакали ли сте след само един клиент преди вас ,който е купил  88 кутии локум ,115 пакетчета теменужки не знам си колко стека от най -евтиното безалкохолно / зареждаше селско магазинче май / но интересното беше ,че не беше взел например  2 кашона от локума -а някви безумни бройки и натрупани в другия и всичко брояха  - дойдох малко след тях / бяха семейство с детенце / и чаках около 20 мин да броят вафли ,локум и тям подобни неща  .Като никога в последният момент бях отишла и бързах защото трябваше да тичам да прибера сина ми от уч-ще.
 А хляба този евтиния просто се купува по една -две огромни колички .
   Никога не се спазва това ограничение до 5 бр за промоционални стоки / особено пък за тях би трябвало да е стриктно /.
 Има си складове и фирми и магазини да си пазаруват от там. /Говоря за такива количества /.
  Преди като имаше промо на едни картофи някакъв  човек искаше да купи 2 чувала ,но една от служителките му каза ,че няма как да ги изтеглят на касата и той започна да пълни торбички / то тази седмица всеки мъкнеше  картофи като за световно ./
 Този лук през седмица му смъкват цената ,и на други неща . мисля ,че изкуствено ги държат завишени и после пробутват на нормална /уж промо цена /  по -дребни или нещо то сорта.
   Миналата седмица или кога топеното сирене в кутии беше на промоция за 1,11 - като отворих кутията беше със странен вид -не гладко и по -рядко.
  При доста случай нещата на промоция са явно някаква специална си тяхна "промоционална "партида
  Има едно кафе в метална кръгла кутия за експресо ,преди година -две беше на промоция и си взех . Въобще не ми хареса.
 Кисело мляко никога не купувам на промоция - обикновено е това с марка Чуден и е на чудни парцали вътре.
  Даже на едно промо и любимото ми ПИЛОС беше рядко.
   Не отричам ,че има и хубави неща на промоция ,но доста често попадам и на такива с променен вид точно в деня на промоцията.

# 598
  • Варна
Благодаря за мнението за боба. Взех днес половинка да го пробваме.

Малкият пусна в количката едно шоколадово кремче и се сцепи опаковката. Исках да го платя на касата, но ми отказаха и го бракуваха.  Embarassed (може някой да си го хапне)
Кой да си го хапне? Rolling Eyes
Политиката на магазина е такава. Ако ще и бутилка уиски да счупи клиент,не я заплаща.

Е, какъв е проблема да си го хапне някой служител? Уискито и да иска не може да го оближе. Всъщност може, но ....  Joy

# 599
  • София
Много са му калпави техните. Вземала съм. Сега си седи. Купих накрая професионални машини.
[/quote]

Този коментар за шевните машини ли е ?? Аз също се надявам за мнение за тях, изкушават ме .... макар че 180 лв май са множко за 'евтина' марка...

Общи условия

Активация на акаунт