Не знам, за сега още не съм се решила. Плюс това ми се струва, че този филм е с предизвестен финал. Не ми се гледат повече драми. След Цветовете повече не искам да си причинявам това. Не знам защо, но си мисля, че на финала Сандия ще си замине в ползу роду и може би това е по съществената причина да не го започвам.
Иначе и дума не може да става за сравнение на физики и химии с Развратови и Сара и Ангад. Ето например РазвратИ си ме кефи от как се е появил, а Пратюша въпреки, че е много красива органически не я понасях. И те така. Поживьом, увидим

О и при мен не може да става дума за сравнение! За мен никой не може да е като Сара и Ангад - те са уникални и неповторими във всяко отношение. При тях има страст, химия, прехвърчат искри във всеки поглед и във всеки жест ...

"Светлината" обаче ми харесва. Сандия и Сурадж са много сладки. Надявам се, че не си права относно финала. Честно казано не вярвам да е такъв. Аз се надявам на хубав и щастлив финал. Другото би било ужасно. Само това остава - още съм бясна заради финала на "Цветовете", но за мен той си свършва щастливо с раждането на Садна и радостта им с Алек при появата на дъщеря им Куши. Другото не го приемам и край ...

Мисля, че "Светлината" трябва да завърши добре - нали е пак с образователна цел. Как образованата Сандия променя закостенелите хора в дома на съпруга си. Но ще видим - в тези индийски сериали нищо не се знае до последно. Все измислят по някоя щуротия накрая. Иначе ако се решиш да го гледаш и ти трябва нещо - казвай ...

Ще ти бъда много благодарна ако ги намериш

Това за епизодите го писах аз! Ще опитам да ти ги намеря ...

Аз се чудя за какви епизоди става въпрос, тъкмо мислех да питам.
Наистина в Светлината традициите лека полека се променят. Дано няма лош финал, но ти не се притеснявай, този път по рано ще го разберем още доста преди да стигнем до там. Мисля, че Сандия и Сурач след време и те ще са хубава двойка.