Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 823
  • 706
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ния, подарък+ стотинки и някой лев за върху погачата; когато си тръгваш не се сбогуваш с никой- това важи за всички гостенки; трябва преди залез слънце да сте си тръгнали всички;

# 481
 magnet_for_happiness, подарък за бебето ще взема, майката ми каза, че трябвало нещо сладко да й занеса ама в малко количество да се изядяло  newsm78 Стотинка се слага върху погачата ли? Заедно с банкнота? Това преди да се разчупи питата ли ? И другото подаръка за бебето кога се дава, предполагам още като отида? И това орисване на бебето, предполагам означава пожелание като да е здраво, щастливо, нещо такова ли?

# 482
  • В къщурката на хълма на феите
сладкото го раздава майката, да му е сладък живота на детето и наистина трябва да се изяде .. аз знам, че се носи ябълка, като знак на плодородие и накрая както ви дойде, така го направете, важното е да се забавлявате Peace

# 483
сладкото го раздава майката, да му е сладък живота на детето и наистина трябва да се изяде .. аз знам, че се носи ябълка, като знак на плодородие и накрая както ви дойде, така го направете, важното е да се забавлявате Peace

Да де, ама казаха ми да нося сладко  newsm78
Абе реших да питам да не се изложа нещо с някоя традиция и например не знаех, че не трябва да се сбогувам  Thinking

# 484
  • София
Щом така са ти казали, занеси малко сладки. Върху погачата се поставят стотинки и банкноти.

# 485
# 486
  • Северозапада
Аз само веднъж съм ходила на такъв ритуал. В кърпа в/у погачата оставихме парите. Носих и аз някакви сладки. Подаръка го дадох с отиването. За сбогуването в последствие разбрах, ама почти всички неволно казваха "чао". Майката беше приготвила тетрадка, в която всяка гостенка да запише пожелание към бебето.

# 487
  • shumen
Бени,да се оправя Ема и пиши после какво са ви казали?
Поспаланче,лек път и да си изкара хубаво Слав при баба и дядо.
Яже,да се оправи скоро Тони.Ооф,наистина е гадно да ги гледаш как се мъчат малките душички.
Момичета,на нас АБ ни го изписаха по антобиограмата от преди 15 дена,която пусках.Според педи тогава нямаше нужда да пием АБ по нея,но сега като се разсополиви пак запя друга песен.Не ми се искаше да му го давам,но го взех и се надявам сега като го изпие да се оправи вече и да ми е здрав.Не,че има гаранция,че януари като го пусна на ясла няма да лепне нещо пак,но поне да го изкарва по-леко.Незнам,но с тези АБ ме побърква като трябва да му ги дам,защото изпада в истерии и направо ме побърква.
Ние днеска вече сме във нас и сутринта се наспахме до 9,хапнахме и се поразходихме с малчо.Сега спи от 13.30 някъде и да видим докога ще спи като сме си в нас.

# 488
  • София
Пфу, готова съм, ето да се поФаля:
Скрит текст:

# 489
  • NE
Яже И при нас гърло плюс възпалено гърло беше винивникът за 2 дни 38,5 температура. Бързо да се оправя Тони. Praynig
Пристигнаха ни Атипаските. Heart Eyes Влюбена съм в тях, но и са ни идеални защото няма как да си ги сваля, а са и широки и удобни и спомагат лазенето.
Ани Приядоха ми се мъфини. Blush
Дани Понякога АБ помага. Аз веднъж съм давала и сама бях наясно, че без него няма да стане.
Бени Дано и Ема бързо се оправи. Praynig
Моме Аз дебнах цяла сутрин за пиш и беш към лабораторията. Mr. Green

Аз все повече се навивам на идеята за номер 2, но ще изчакаме поне да проходи и после Божа работа. Blush

# 490
  • Варна
Да успокоя Момето, че не са сами , дядо ви Коледа и на нас заръча да си купим ..........бойлер, тази сутрин даде фира, както сладко си спях се събудих от шум на течаща вода , скочих осъзнавайки че е пустият ни бойлер, който от месеци сълзи по малко , ма баш в 5 часа сутринта ли намери, не можа ли в нормално човешко време  Crossing Arms ...............и тъй организирала съм нещата , утре монтаж на нов  Crazy

На малката им отложиха детското парти за утре, бял чорапогащник трябва да занеса , щели да ги обличат като снежинки , хм , дано дадат по някоя снимка да се радваме  Praynig

И отброявам последните минути на последният за тази година работен ден за мен, не мога вечИ, ша скъсам синджира  Crazy

Хайде , со здраве и късмет  Whistling

# 491
Честити ни нови уреди значи  Mr. Green
Ния - казали са ти основните неща, в различните краища по различен начин се празнува, важното е настроение да има.
Бени, за сефте чувам за подобни епруветки  Shocked

# 492
  • shumen
Либре,да си изкарат хубаво утре децата и да имате снимки после.
Моето дете откак е станало само ме ядосва.Мрънка и той не знае за какво.
Фейчка,аз скоро давах АБ и затова сега не исках,ама няма как.

# 493
  • Sydney
коксаки е...
STREP тест (за скарлатина) - отрицателен
кръвни изследвания за бактериална инфекция - отрицателни

устата й е брутална, цялата в пъпки, както и гърлото...

# 494
  • София
До два дена сте пушка Бени. Hug Минава много бързо и обрива и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт